Забременели след инвитро - тема 16

• 42 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честита първа рожба и тук, Франи!!! Hug Hug Hug Желая й дълъг и щастлив живот, слънчево детство и много здраве!  bouquet

# 601
Мамо Франии Hug
Добре дошла на този свят на малкото слънчице Монна Heart Eyes!Да расте щастлива и много са Ви радва! bouquet

# 602
Честита дъщеричка, Франи!
Да бъде здрава и да има много късмет в живота! На теб желая бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!
Какъв хубав коледен подарък си имаш... Simple Smile))

# 603
Прекрасна новина! Честито, мамо Франи!
Да сте живи и здрави!

# 604
Честита дъщеричка! Да ти носи само радости!  newsm51 smile3525 newsm51 bigdance2 newsm59 bigdance2

# 605
  • На остров
Франи честита дъщеря ! Да е здрава и много да ви радва  bouquet !
Леко и бързо възстановяване на теб !

Моят доплер е на clear blue, дават го след 16 седмица да се ползва и горе долу от тогава започнах да го чувам. Сега вече се чува ясно и отчетливо. В началото често се случваше да не чуя нищо, но не съм се тревожила.все пак това тип джаджа не е супер техника.

# 606
Франи, цял ден чакам новината.

Честито!!! Живи и здрави да сте, и двечките! Малката да е спокойничка и да те слушка, а на теб много бързо възстановяване!

От сърце се радвам.

# 607
Франи, честита дъщеричка. Да е жива и здрава, да е много послушно момиченце и да бъде гордостта на мама и тати. На теб бързо възстановяване.

# 608
Франи, честита рожба  bouquet Да расте здрава и щастлива, на теб бързо възстановяване и успешно закърмване.

# 609
  • София
Честита дъщеричка на мама Франи!!! 1stroller Да сте живи и здрави, малката да расте много спокойна и щастлива  newsm67

Да споделя: моята първа ФМ мина и съм много доволна както от резултата, така и от докторката. И двете бебчета се развиват в нормата и си отговарят на датата - 12г.с.+2дена. Имат си всички чаркове, гледахме и слушахме сърчицата, разни кръвни потоци и т.н. Резултатите от БХС ще са готови след 2 дена, но според доки няма причина за притеснения, като и тя самата каза, че редица фактори (възрстта ми, това че е инвитро, че са две и др.) дават по-ниски коефициенти по презумпция. Отдъхнах си, че бая ме беше стегнало преди прегледа  #Crazy

# 610
Честита радост на мама Франи! Да расте умно, щастливо и здраво дете! Бързо възстановяване на мама.

# 611
Честито, Франи  bouquet
Много да ви радва малката Монна,  да расте здрава и жизнерадостна. На теб бързо възстановяване.

# 612
Франи, честито мамче! Бъдете живи и здрави и да отгледате щастливо дете с прекрасно детство.

Една добра новина в този мрачен ден за мен. Снощи пуснах една празна пералня на 95 градуса за дезинфекция и тази сутрин газих в локви в кухнята. А исках днес да почвам с прането на бебка. Сърцето ме боли. Това ми е любимата вещ в къщи и най-добрата инвестиция в апартамента до момента. Притеснено ми е и колко време ще отнеме ремонта и. Дрехите се трупат за пране, а аз от днес вече съм официално в 9-тия месец. Дано малката не бърза да излиза, че новото и гардеробче е чисто празно.

# 613
честито на Франи! какво красиво име е избрала! да е жива и здрава малката! Simple Smile

# 614
Флаинг, Франи! Честити рожби! Да са живи и здрави  Heart Eyes Heart Eyes Толкова се радвам!

Аз почти нямам време да чета, а си и признавам, че вече повечето девойки са ми "нови" Simple Smile И не мога да се ориентирам. С две думи - ние с Елена се гледаме. В неделя тя става на 6 месеца! Как минава времето не е за вярване,. Все едно не съм била бременна обаче, така ме завъртат новите неща около бебето.
Ще кача актуална снимка след неделя. Наистина няма движение в албумчето, нас много ни кефеше, защото си станахме близки, толкова месеци треперене.
Само хубави емоции, момичета! Леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт