Искам да кажа ... (63)

• 39 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Дребосъчето на Лалето е страхотно, много сладко и лъчезарно зайче  Heart Eyes
Мър, добра маскировка Simple Smile

Да не ме вземете на подбив, но тия картофи после с обелките ли се ядат, защото небелени съм пекла само пресни?
Аз за вечеря съм сложила да си почиват три ципури с пълни с подправки коремчета и завити със лимони, та може да надупя и едни картофи, докато почива рибата newsm78

# 256
  • Телиш/Плевен
Дребосъчето на Лалето е страхотно, много сладко и лъчезарно зайче  Heart Eyes

Да не ме вземете на подбив, но тия картофи после с обелките ли се ядат, защото небелени съм пекла само пресни?
Благодаря ти! Hug
За картофите - да, но аз винаги с пресни правя.

# 257
Светълчо, много ме разсмя с разказа си, така цветно обясняваш, че почти си представих реакцията на мъжа ти.
Аз днес съм лесна, ще карам на чиста и гола вода:) Пълнолуние е и лунувам. По повода в десет си лягам, защото започна жестоко да ми стърже стомаха, лъжа го с ментов чай, ама не помага особено:)
За останалите телешко с ориз готвих, безсолен бил и с повече мазнина, каза Мими, препоръчах другия път тя да сготви, размисли, даже хич не бил лош:)
Много обичам надупени картофи, но не слагам вода. С пролетните, дребнички стават чуднииии, ох, ще се окапя още малко:) Да си сипя още един чай освен и няма да ви чета повече Crossing Arms

# 258
  • Mediterraneo
Тук като им гледам чернопетъчните намаления, като в Бг  Tired- 15-20 %, ами няма да купувам  Crossing Arms Под 50% не е намаление. Виж, по сезонните намаления наистина си заслужава- в края на лятото натъпках торби с покупки, а изхарчих 25-30 евро. Ще чакам януарските разпродажби, да си държат черния петък.

# 259
Дъглас имат ли черен петък. Преди получавах смс-и, но сега нямам, а помня че миналата година на 28 декември всичко имаше 30% намаление.

# 260
Много ги дразним останалите. Голяма злоба.
Аз не мога да разбера, ми като не ти харесваме, не ни че бе!

# 261
  • Пловдив
Да ви покажа ли днешната снимка на котката и детето?

# 262
Да ви покажа ли днешната снимка на котката и детето?
Дааааа  Hug

# 263
  • Пловдив
Арт инсталация с млад творец - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12249 … 4&oe=56F1A2AE

Обърнете внимание, котарака е почти колкото него - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12301 … e&oe=56EB68AF

# 264
Малкият е супер сладък Heart Eyes А Въглен колко голям е станал Shocked

# 265
Леле, това Въглен ли е? Много е пораснал. А малкия колко е съсредоточен. Сладури. Heart Eyes

# 266
Много са готини, Янтра. Наистина, Въглен е пораснал много.

# 267
  • Пловдив
Въглен е много едра котка. Даже не е дебел, просто е огромен.

# 268
Въглен е много едра котка. Даже не е дебел, просто е огромен.
Ъъъъ... съвсем убедени ли сте, че е котка  Shocked
пп - уникален е! Говоря и за малкият мъж, и за котката  Wink Па в комбинация пу-пу

# 269
  • Пловдив
Да Simple Smile Котка е Simple Smile Майка му е минала покрай ангорка, бащата е персиец, ама без родословие, тоест смесване между улична, ангорска и персийска порода и те ти наш Въглен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт