Искам да кажа ... (63)

• 39 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Да Simple Smile Котка е Simple Smile Майка му е минала покрай ангорка, бащата е персиец, ама без родословие, тоест смесване между улична, ангорска и персийска порода и те ти наш Въглен Simple Smile
То и на моя единият, майка му е разкошна ангорка, всичките му сестри и те - ама той на баща си се е метнал, уличен превъзходен  Mr. Green (аз затова го взех, никой не го искаше от котилото, а тази ги хвърляше ooooh!, но да не си спомням пак, че се изнервям силно по темата). Иначе е огромен и той. Два пъти другия котарак, който яде повече, но си е ген явно.

# 271
  • Телиш/Плевен
Ехааа, страхотни са, Янтра! Въглен е разкошотия и половина, много обичам такива котараци! Heart Eyes

# 272
Не мога да се сдържа Simple Smile
Влюбена съм. Във Въгленчо Simple Smile
Може ли Янтра да споделиш една негова снимка от началото? Когато влезе в твоята къща.
Предварително благодаря  bouquet

# 273
  • Ямбол
В тази тема има истински възхищения и припадъци, особено когато Янтра пусне снимка независимо на кого от всичките си мъже(и Въглен е в това множество).
Трябва да го научиш да си прави селфи.

# 274
Обичам котки Simple Smile

# 275
Янтра, и Въглен и сина ти са страхотни. Интересно ми е какво твори сина ти с тези кофички.
Хора, преди малко щях да получа инфаркт. Малката е болна, изписаха и антибиотик, но с лекарката решихме да изчакаме да видим дали няма да се подобри, и ако не става тогава да го купувам. Както уж беше по-добре, се влоши и преди половин час реших, че ще ида да го купувам. Оставих я сама в къщи. Всички светофари в града изключени. Стигане до аптеката-3 минути, там чакане 4 минути, връщане още 3. Паркирам пред нас, и ми няма ключовете за в къщи. Ей полудях. Няма ги, и няма. Огледах цялата вътрешност на колата, около колата, джобове, почнах да мисля къде съм ги държала за последно,и блокаж.  Препотих се, съблякох си якето, изпуснах го и те издрънчаха. Имала съм дупка на джоба, и те паднали в хастара. Още утре отивам да си извадя 2 резервни ключа и за всеки случай да оставя по един в майка ми и в свекърва ми. Ако наистина ги бях изгубила, не знам какво щях да правя.Сега мъжа ми е в Италия, сина във Варна, а детето болно и заключено в къщи самичко.
Сипах си чаша коняк, отворих си един буркан с течен шоколад, и ще се успокоявам. А гадната кашлица спря в момента в който изпи хапчето. Знам, че няма начин да е повлияло, но сега пак се чудя дали не трябваше да изчакам до сутринта.

# 276
  • Телиш/Плевен
Силве, ужасно неприятна случка, но добре, че всичко е наред. Hug Дано и дъщеря ти оздравее бързо. Praynig

Софи, не знам кой поред пост пиша в тази тема и все забравям ( smile3537) - вярвам, че ще имаш още много поводи да се гордееш с дъщеря си. Hug

# 277
Силвия,  Hug

Янтра,
много готини са и двамата  bouquet

Десс
, и вашите са като нашите луди и щури . Свикнала съм им от Англия .Там на 26 Декември става нещо невероятно-палатки, спи се отвън , блъскат се хора ...ужасно е .

При нас Черният петък е от днес до понеделник. Днес само отидохме до Costco ,че на мм му изтече договора за телефон и те предлагат добра оферта с нов телефон . Ако си купиш днес телефон получаваш 200 долара в гифт карти .

Та взе си той телефон ,но нямаха точно такъв водоустойчив какъвто искаше ,и си взе един на който плати застраховка 100 долара за 4 повреди през двете години и получихме 100 долара отгоре . Пак е нещо .Доволни сме .
Ще вземем с тях на детето по-голям подарък за Коледа  Heart Eyes

Другаде няма да ходим ,но след Коледа ще потърсим телевизор с намаленията .

Днес правя боб ,бутерки 'Мит' и червено цвекло салата с моркови и след малко когато се върне детето заминаваме на родителска среща.
До скоро  Hug

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 06:38 от Анонимен

# 278
Контеса, Котско няма равен.  Grinning И ние си го тачим.

Да ви кажа по повод подаръците, за които се оплаках вчера. Днес сутринта всички 120 деца бяха разпределени! Много съм доволна и се надявам, че моят имейл е допринесъл малко (аз, и веднага след мен колежка писахме, че вземаме второ дете, защото си стоят).

По повод първото ми оплакване, аз темата я харесвам. Дразни ме единствено създаването на изкуствени стандарти - от тема "Покажи се" се е превърнала малко или много в тема "Огледало". В резултат се показват строго опрелен тип съфорумки и така се губи идеята. Форумът е пълен с всякакви жени - грамотни и неграмотни, слабо и дебели, ниски и високи, откровено хубави и такива с по-неатрактивен вид. Убедена съм, че много съфорумки, които може би са имали желание да се "покажат" са се отказали, точно по тази причина. Но спирам до тук по темата.

А децата на съфорумките са наистина много хубави. Как ми се прегръща бебе! Другата седмица ще идва колежката ми с двумесечния си син. Ще го потормозя.  Laughing

# 279
Добро утро!
Много хубави деца и Въглен Simple Smile
Аз много се чудя какво е това нещо - инфантилна била темата, такива сме били, а всички четат и попиват. А не е като да сме тема тип - Коя пералня да избера?

# 280
Привет Grinning
Сладури са и децата, и Въглен. 
Къде четете, че е инфантилна темата?

# 281
По номинациите. Всъщност, за да съм коректна, това е определение на Таис.

# 282
Съни, в коя тема за номинациите? "Искам да кажа" участва ли в тях, че е предмет на обсъждане?

# 283
Не, в темата за Властелинът на словото, някои се чудеха къде да четат Светалчо.

# 284
  • София
Как ми се прегръща бебе!
По този въпрос дъщеря ми има решение. Периодично си иска да и родя още едно бебе, защото само тя не е имала кого да си гушка. Последното и предложение от онзи ден беше, че ако и родя още едно тя ще ме слуша цяяял един месец.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт