Искам да кажа ... (63)

• 39 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Понеже ме мързи да излизам, а ме гложди в НМ има ли някакво намаление взех, че им се обадих. Смешна работа. Ако пазаруваш за 50 лв правят 10 лева отстъпка.

# 361
  • Sofia
Вие украсихте ли вече у вас или не съм единствената, за която все още е доста рано.

Мисля към 20-ти декември да украсявам

Винаги украсявам след като започне месец декември  Heart Eyes

# 362
Силви, спести ми ходенето до МОЛ-а  Laughing Макар че децата сигурно ще ме юрнат да излизаме, а то в това време къде можем да отидем  newsm78 Поне в книжарницата ако има намаления няма да е зле.
А за украсата и на мен не ми се почва, ама въобще, но и за това ще се сетят Simple Smile Може да ги зарадвам и утре да извадя украсата Simple Smile Лошото е , че това време ми действа ужасно подтискащо и ми се иска само да се затворя в къщи и да не правя и да не виждам никой  Rolling Eyes Добре че не ми се отдава такава възможност Simple Smile
Бърди, и аз имам един такъв човек, който е бил важна част от живота ми дълго време и винаги се радвам като разбера нещо хубаво за него Simple Smile Сигурно пазя добри чувства към него просто защото и двамата знаехме, че не сме един за друг и приехме, че е по-добре да сме приятели Simple Smile Това е единственият мъж, с който сме били и гаджета и сме останали приятели, макар и вече да не поддържаме връзка Simple Smile

# 363
Времето е секси,  нищо му няма,,обичам такова.   Wink
Принципно времето е такова както се чувстваш,  в главата е,   не е  метерологична особеност. Ако си доволна и добе, дори  и виелици и кална буря да има навън, ще намериш красота и в тях. Peace
Money
Имате ли идеи за новогодишни подаръци? Или вече купихте?
Аз търся за сега:
- красив албум за снимки;
- красиво спално бельо (някъде бях гледала ... с различни животни като например с лъвове, с елени. Сега естествено не ги намирам).
Не съм украсявала още.
Само извадих свещници и съм с нови, зимни ароматизатори.

# 364
Не съм украсявала, то до вчера беше 20 градуса... Сигурно към 14-ти, че може и след това.

Да ме вземете и мен на работното място с тридневна работна седмица...

# 365
Да ме вземете и мен на работното място с тридневна работна седмица...
Joy
Колко станахме? Три? Четири?
Ще заформим малък офис. Идеално ще се разбираме.

# 366
  • някъде ... тук ...
Моите качиха украсата и играчките от мазето. Май смятат скоро да украсяваме Simple Smile
Подаръци не сме купували още, даже не знам какво искат децата... аз и за себе си не знам.

Иска ми се и на мен 3-дневна работна седмица, ама с моята професия няма да се получи. Пък си ми харесва работата Crazy

# 367
Времето е идеално особено ако си в леглото с чаша кафе или чай и гледаш филм или четеш. Е, и други неща ми хрумват, но те не се пишат. Twisted Evil

Не съм вадила украсата. Смятам да го направя към 5-6 или след Никулден. Нещо не съм ентусиазирана да украсявам изкуственякът, дето минава за елха. Но и няма да купуваме истинска.

# 368
Аз ще украсявам след първи. А за тридневна работна седмица, бройте и мен.

# 369
Абе момичета, аз да я навикам, ама то да не мислите, че е за първи път Mr. Green Колко такива разговори сме имали. Тя изобщо не го прави нарочно, та и да се скарам, все тая. Вейка голяма е мама, ама и аз не съм много по-далеч от нея да знаете  Crazy
Алечка, аз само да я намеря тази работа, тридневна заря ще правя  Laughing И на всички ще споделя, ако стана голямо шефче, ще ви имам предвид!
GeNa, Lily Collins е, много ми харесва, сега ще си сменя аватара пак с нейното лице  Heart Eyes Случайно попаднах на нея, не знаех коя е.
Ние по традиция украсяваме на моя рожден ден, трябва да си купя тази година сребърни играчки, защото две години подред елхата е златно и червено, сега ще е сребро и злато и яко накичена. Но трябва да купя доста украса, то всяка година се купува тонаж в нас, пак по традиция на моя рожден ден, често в Метро в 2-3 през нощта. На първия ми РД споделих това мое желание с мъжа ми (тогава гадже) като си мислех, че ще ме вземе за луда, той пък се появи облечен на вратата след малко с въпроса "Ма няма ли да тръгваме?". Това беше един от пътите, в които разбрах, че сме еднакво луди  Mr. Green
А времето е чудесно - топла напитка или вино, книжка и един мъж под ръка, повече не му трябва на човек  Wink

# 370
                  В обедната почивка отскочих и аз да се разпиша  за "черния петък".За първи път ми се случва и принципно мразя навалиците, но този път и без това имах някои неща да купувам , що да не се възползвам и аз, тъй де.

Не е за мен тази работа. Да си вадя душата, да се вра сред навалица. Да се отчета с придобивките- един хубав,черен панталон от Дафне, какъвто и без това преди време си бях харесала- 20 %.Една хубава блуза от Мохито- 20 %. На детето ботушки от Humanic- имам възможност за смяна на номера и си запазвам намалението- 20 %.. и пак за него една жилетка от Зара- 20 %.

Всички продукти, освен блузката от Мохито са такива, каквито преди това съм си харесала и намаленията са реални, макар и не особено големи.

Всъщност исках да купя парфюм за мъжа си, ама нямаше какъвто исках, какво да направя.
Не стигнах до Хиполенд, вече съмсем щяха да ме изгонят от работа.
Взех такси, за да се прибера и заради задръстванията сметката ми излезе почти 7лв ShockedА разстоянието не е за повече  4лв,знам ли, може и някаква далавера да се е получила.

Сега съм гладна, ама няма време за ядене.

За украсяването- обикновено украсявам най-много ден-два преди Коледа или дори предния ден.
Винаги ми е било интересно- как чистите ,след като сте украсили? Пак всички неща се свалят за да се бърше праха ?Питам,защото понякога ми се е искало да украся по-рано, но много е прашно около нас.

# 371
  • Телиш/Плевен
Не съм започнала да украсявам още и смятам доста да го отложа във времето, че с ходещо дете и два броя котки наоколо, не виждам как украсата ще изтрае до Коледа. Laughing

С първата ми любов не сме се виждали от мнооого години, но си другаруваме във Фейсбук. Една и съща зодия сме, родени сме в един и същи месец и датите са близки. По принцип не вярвам много в тези неща, но е факт, че по много въпроси мислим еднакво (всъщност мъжът ми е така с неговата бивша, но те са различни зодии, та може би наистина нямат значение тези неща). Честитим си празници и рождени дни, той много се радва на дъщеричката ми, това е общо взето. От няколко години има жена до себе си и аз също се радвам за него, ще се радвам и ако имат детенце. Heart Eyes
Моите бивши не са много (доста смотана бях, а и контролът, който се упражняваше върху мен, си оказваше голямо влияние) и реално за никого не мога да кажа лоша дума. Разделили сме се цивилизовано, повечето вече имат семейства и нито има какво да делим, нито за какво да се мразим. Мъжът ми също поддържа контакт с бившата си, тя много се радва на малката (дори скоро сме планували да й направи фотосесия, понеже жената е фотограф). Но при всяко семейство, а и при всеки човек са различни ситуациите и хората.

# 372
Светкавица, точно поради причина отлагам украсяването до последния възможен момент. А заради подреждането след това гледам да съм максимално сбита откъм играчки, лампички, венчета и прочее. Щото все пак и украсяването и прибирането после е моя работа, и... ми гадно е, мързи ме  Mr. Green

# 373
  • дядовата ръкавичка
Айде да не е 3-дневна, за начало и на 4-дневна работна седмица ще се навия. Никак не са ми достатъчни два почивни дни, за да си свърша работата вкъщи  Mr. Green.

Доволна съм, че последните години щерката ме отменя в украсата на дома. Не ми се занимава, а за нея е радост.
Днес се присетих, че трябва да купувам подаръци за 8 деца минимум. Възрастните изобщо не ги броя, най-вероятно няма да купя на всички или ще е нещо символично.

# 374
Светкавица, точно поради причина отлагам украсяването до последния възможен момент. А заради подреждането след това гледам да съм максимално сбита откъм играчки, лампички, венчета и прочее. Щото все пак и украсяването и прибирането после е моя работа, и... ми гадно е, мързи ме  Mr. Green

И аз така правя, няма много за украсяване у нас.

Но скоро/ надявам се!/ ще е готова новата ни къща , тя е с голям двор и съм решила там да се развихря в двора. Дори сме решили и борче да си засадим, да видим.

За времето- мразя точно това време, не за друго, а защото е много кално и мръсно.
В момента са пуснали и фонтана на центъра и става едно такова...направо пикливо  Embarassed

А преди много, много години в един такъв мрачен, мръсен мокър ноемврийски ден тъкмо си мърморех пак за времето и се запознахме с мъжа ми. За мой срам, зная че е през ноември, но не помня датата, защото тогава не знаех, че един ден това ще е мъжът ми.

Общи условия

Активация на акаунт