Искам да кажа ... (63)

• 39 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София, Младост
Бърди,  Hug

# 346
  • Sofia
Бърди,  Hug
Скрит текст:
И моята първа любов скоро стана баща за първи път  Peace. Личи му,че е щастлив.И до сега сме си другари и не ми пропуска рождения ден Hug

Тъй...за черния петък да кажа.При мен се оказа безславен,безсмислен и безплатен  Mr. Green. Преседях в колата 80 минути общо и туй затуй беше  Crossing Arms. Возих се 40 минути,като стандартно ми отнема 10, още 40 се опитах да паркирам, и накрая си излязох и се прибрах  hahaha.
Синко ми звъня 100 пъти,бай дъ уей,да ме информира за едно-друго и да ми каже да ходя да го вземам  Crazy.
Сега доволно сме се завили презглава,черпим се с кекс и шоколадово мляко и чакаме да стане 15.30 да се затикаме до математиката и аз да си го причиня в следващия МОЛ  bowuu.

# 347
  • София
Момичета  Hug

Гена - моят офис е до единия от моловете с черен петък и някои от колежките ми се престрашиха да отскочат в обедната почивка. Леле-мале, върнаха се омачкани като от война  ooooh! Laughing Обаче, които са имали здрави зъби, нокти и нерви, са се сдобили с чудни обувки  Heart Eyes

Аз лично сутринта поовършах емаг и купих 3/4 от коледните подаръци (бяха измислени и планирани). Забърсах и за себе си един 30-левов миксер с купа, дано да не се разпадне в ръцете ми за тия пари  Laughing ама отдавна си мечтая за такъв с купа, а ми е скръндзаво (пък моя не ще да се развали вече 18 години, шемусенезнае и евтинджоса  hahaha).

# 348
Аз май хич не се вълнувам от предишни мои любови, все едно не ги е имало към днешна дата, сигурно съм малко дбилна в това отношение  Crazy
Майка ми ми изкара акъла преди час. Звъни на телефона и със задгробен глас:
- Какво правиш....  Sad
- Ми чистя.
- (с още по-гробовен глас) Звъня ти, защото снощи баба ти... (драматична пауза)
Тук на мен вече ми се свива под лъжичката, какви ли не тъпи мисли ми се блъскаха в черепната кухина - баба е умряла, ама как, аз я видях в неделя, беше супер добре! Сигурно й е станало лошо, да трябва това да е станало...!
- (след драматичната пауза, гласът вече е приповдигнат и следва)... чухме се и знаеш ли, нещо матракът не й е удобен, не спи добре, а нали днеска имало някакви промоции, може ли да провериш да вземем, а?
Познайте от три пъти какво исках да направя. Ама не го - прехапах си езика, а за другото ми беше далече. Аз много добре знам защо беше гробовния тон и паузите - защото правеше нещо друго, а тя, както и мъжът ми, например - правят ли нещо различно, започват да не могат да си кажат репликата по телефона и става точно така. Ама ей на, вързах се. Пак.
Иначе установих, че трябва да си намеря работа - 3 дни по 8 часа, другите почивни, много е добре. После имам мърдане до пощата и да взема някои неща, преди събранието, а така не ми се излиза, втори ден вече  Crazy.

# 349
  • Sofia
...са се сдобили с чудни обувки  Heart Eyes...

Аууу,приседна ми кексчето  Crossing Arms. Да са им честити, без кола е в пъти по-смислено да се отиде  Peace!
И мъж ми се обади да пита къде да идва, ако съм похарчила парите  Shocked.Абе,карък съм и туй си е  ooooh!
Мър,все да те питам-коя е мацката на аватара ти? Харесва ми...прилича ми на младата Уинона.
А,майка ти я харесвам от разказваното от теб...някак приятно-отвеяна ми се струва   Hug

# 350
Бърди  Hug

Мър, аз ако бях щях да съм я овикала   Laughing Ама на мен са ми слаби нервите и все лошото ми е в главата.

Моята първа любов се превърна от сладко момче в чичка-алкохолик. Мъчно ми е, защото още нямаме 30, а той вече си провали живота. Ама и кофти неща му се случваха...

Иначе с повечето ми любови (не, че са много де) поддържаме връзка и се вълнувам като им се случват важни неща.

# 351
Не се вълнувам от бивши. Не ги мразя в никой случай, но и не ме интересува какво става в живота им.
Някои обаче се вълнуват от мен все още..

И аз щях да кресна ако майка ми или някои друг така ми изкара акъла.

# 352
  • ту тук, ту там
Аз ходих до една книжарница в Парадайс днес, ами не забелязах някакво стълпотворение, както обикновено си беше! Паркингът беше пълен, ама то там май винаги е пълен.

# 353
Вие украсихте ли вече у вас или не съм единствената, за която все още е доста рано.

# 354
Много мързеливо време. Мрачо. Вали. Подходящо е да си в къщи, на топло, с чаша топло кафе, интересна книга и котка в скута.
Понеже не намирам зарядно за четеца, днес съм се посветила на присъствие във форума Simple Smile.
Исках да си купя нещо в този 'черен петък'. Но понеже не ми се обикаля по магазини и МОЛ-ве, разцъквам в нет-а. И нищо до сега Sad
Но ще трябва да надмогна над неприятното време и поне да отида до хранителния магазин.

Иначе установих, че трябва да си намеря работа - 3 дни по 8 часа, другите почивни, много е добре.
И аз така искам Wink

# 355
  • Бургас
Вие украсихте ли вече у вас или не съм единствената, за която все още е доста рано.

Мисля към 20-ти декември да украсявам

# 356
Бърди,  Hug Единственият бивш, от когото се вълнувам, много би ме зарадвал, ако си намери добра жена и стане скоро баща.
Аз трябва да спра с пазаруването, че вече прекалих много. Малко се прецаках, защото вчера поръчах едни ботуши, те днес дойдоха, обаче се оказа, че днес са намалени, а никъде не бяха обявили, че ще се включат в черния петък. Но здраве да е, вече си разходих ботушките, дано излязат здрави, друго не ми трябва.

# 357
  • София
Бърди!  Hug

И аз като Мър не се вълнувам от стари любови. И връзка с тях не поддържам, не ги знам къде са, а за двама се надявам и никога да не разбера. Единят беше от породата чалнат-ревнивец, който ми проверяваше телфона и пощата, следеше ме и ми вдигаше луди скандали от ревност. Той май и другия беше подобна порода, но в малко по-умерена форма... Бъррр! Що ми беше да се сещам за тия.

Оф, и аз пък искам обувки на примоция. И чанта искам. Напоследък хич не си купувам чанти, що така се  запуснах  newsm78

След 6-ти декември ще украсяваме вкъщи.

А да, и аз бих поработвала 3 дни седмично  Flutter Ако откриете подобно работно място и има още свободни позиции освен вашите - сфиркайте  Wink

# 358
Вълнуват ме само настоящи, бившите като такива имат един много неприятен навик. Да дишат.

# 359
Времето е секси,  нищо му няма,,обичам такова.   Wink
Принципно времето е такова както се чувстваш,  в главата е,   не е  метерологична особеност. Ако си доволна и добе, дори  и виелици и кална буря да има навън, ще намериш красота и в тях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт