Искам да кажа ... (63)

• 39 649
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • дядовата ръкавичка
За блендера и чопъра аз съм се чудила  newsm78. Onna, благодаря  Simple Smile

Моят котарак без да е кастриран, много обича сготвени зеленчуци. Яде бамя, чушки , тиквички, лук, грах, обожава гъби... абе странна птица е.

# 331
  • sofia
Куркума, на теб ли да ти обяснявам, че авточасти се купуват само със старата в ръка. Иначе си гарантираш минимум още едно ходене до магазина. Ако пък се случи в неделя (когато имаш време да разглобиш колата) да установиш, че не са ти продали точното нещо, е още по-кофти.

Блендера е по-мощен и по-високооборотен и трябва да смели всичко на пюре. Чопъра го реже ситно като за манджа.
Пасаторът ми има купичка с нож и действа точно като чопър - това ми е най-ползваното нещо в кухнята. Заедно с рендето бьорнер.

# 332
  • София
Ох и аз имам един таблет паметник, на който досплея му реагира бавно и се разпада връзката през wi-fi,хич не ми трябва втори такъв. Колко е срока за връщане на стока, купена on-line, ако нещо не наред мога ли да го върна и да си взема парите?

# 333
Бъни, законният срок е 14 дни.

# 334
Алейша, радвам се, че писа. Как сте? Намери ли работа? Как са нещата при сестра ти?
bouquet
Аз съм добре, благодаря.
Все още съм без работа. Но не съм и търсила. В изчакване съм на резултат от делото, което заведох.
Не знам дали ако го спечеля вече искам да се върна там, от където ме освободиха (изгониха).
Не знам.
Много мисля по този въпрос. Сама. На ум. Не тормозя хората около мен.
Но не знам какво искам.
Дали искам да се върна там, където познавам хората и работата.
Или трябва да поема по нов път.
Не знам.
При сестра ми няма промяна.
Скрит текст:
Опита с инсеминация. Неуспешна. Да ти кажа, малко съмнителна ми се стори процедурата. Не знам защо си представях, че тя ще протече в кабинет. Ще има някак си ... медицинска атмосфера. А то всичко й го направиха на легло. В една стая. Ей така просто. Може и това да е правилно, ама ... Сега е решила пак да опита.
Не съм писала отдавна.
Опитвам се да ви следвам.
Бих помолила отново Янтра да сподели снимка на Въгленчо като бебе  Hug
vanini*, твоите бебчета как са?  Hug

# 335
  • Пловдив
Въглен, не съвсем като дойде у нас, дойде колкото кофичка кисело мляко. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11665 … 1&oe=56F10C41
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11050 … 8&oe=56E3152F

# 336
Янтра, имаш прекрасни синове.

# 337
Много благодаря  bouquet
Имате късмет с това коте. Явно много го обичате и то ви се отблагодарява Simple Smile

# 338
  • Пловдив
Да, Въглен е обожавана котка, особено номер 3 го мачкоти постоянно. То е любов, то е чудо. И другите двама го обичат, но най-малкия най-много го разнася. Аз съм по частта с чистенето на тоалетна, хранене и прочие.

# 339
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Втората снимка ми е любима, Янтра. Размазвам се просто от кеф!

# 340
Янтра,  момчетата ти са много сладки, а Въглен е само за мачкотене, разбирам го номер три.

Много ме мързи и искам у дома на топло с книга. Нищо не намазах от черен петък, то и нищо не ми трябва де.
Да ви се оплача, купих си отвратителна скумрия от Лидл. 2 пакета взех, снощи изпекохме единия, имаше вкус на  нищо, даже котката не я яде. Пък аз толкова обичам  #Cussing out

Довечера в знак на протест ще ядем багети  Crossing Arms

# 341
  • Sofia
Ще имате ли фирмено парти, т.нар. банкет?

Да, ще имаме  Flutter  bowuu  Heart Eyes

Много се радвам. Обичам коледно-новогодишните сбирки. Дори си разменяме малки подаръчета и си украсяваме Центъра, в който работим.

# 342
  • София
Първата ми любов беше в първата ми студентска година преди да не казвам колко години, че са повече от 20 май  ooooh! Нямаме нищо недоизказано или недоизживяно, но той е хубав, интересен човек, връзката ни беше хубава и все още ми е интересно какво се случва в живота му.
Преди малко четох статия от него за първите му няколко дни като баща и се развълнувах много. И понеже няма да го споделя с никой друг, споделям го с вас, 20тината ми "искам-да-кажа" приятелки и 200-тата ми най-близки на сърцето сеирджийки от балкона.

# 343
  • Телиш/Плевен
Янтра, с риск да се повторя - прекрасни синове, прекрасен Въглен! Heart Eyes

Бърди Heart Eyes

# 344
  • югозапад, под "Марков камък"
Бърди  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт