Искам да кажа ... (63)

• 39 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Записан е за кастрация, споко, за втората седмица от декември, сега нещо нямаше часове. Т.е. има в неудобно за мен време Simple Smile

# 316
Искам да кажа, че не съм ви чела, но идвам да доложа, че трябва да се забранят с редица закони, нормативни и поднормативни актове Черните петъци! От четири часа сутринда до преди час съм потрошила толкова кинти, че като ги сметнах, ме заболя сърцето на дребен скъперник.

Янтра, котаракът е редно да мине поне шестия месец, дори деветия. Моят го кастрирах на 10-11 месеца, не зная точно, защото не зная кога е роден. На следващия ден си беше същия тъпак.  Heart Eyes

Сега видях кога е роден, Янтре, мисли си. Моят също го водим роден към средата на април, и мина под ножа през март.

# 317
  • sofia
Мър, вие с подаръците като в онзи виц: "Скъпи, искаш ли да видиш какво съм ти купила?", "Да", "Ей, сега ще го облека". Simple Smile

# 318
  • някъде ... тук ...
Светалчо Hug

Забравих, че щях да пиша колко е голям вече Въглен. Ама и да питам какво точно твори дребния с тия кофички/чашки? Simple Smile

Навън е ужасно, особено ако повисиш да чакаш някой, който даже не си направи труда да се обади, че няма да дойде. Служебна среща при трети човек, де, не са приятели... ама си е гадно, студено и валежно Tired

# 319
  • София
Mrs Jan, аз хич не съм на "ти" с техниката и освен да го включа и да пробвам как сваля игри през Wi-Fi  май не знам как да го проверя  Embarassed

# 320
  • Euskal Herria
Единственото, което може да ме поблазни, за да хвърля крупни суми, са хоби материалите. Погледнах в Амазон - малко са нещата с намаления.
Нищо друго не ми привлича интереса - ни техника, ни дрехи, ни текстил.

# 321
О, аз взех храна на котката, подаръци за децата, профи серии за коса, книги, един-два-пет парфюма ....

# 322
  • Пловдив
Янтра, котаракът е редно да мине поне шестия месец, дори деветия. Моят го кастрирах на 10-11 месеца, не зная точно, защото не зная кога е роден. На следващия ден си беше същия тъпак.  Heart Eyes
Сега видях кога е роден, Янтре, мисли си. Моят също го водим роден към средата на април, и мина под ножа през март.
9 навършени. Но той е физически напред и се притеснявам да не почне да маркира, имала  съм маркиращ котарак и сега с деца няма да го бъде.

# 323
Пикочната му система не е напред обаче. Разбира се, всеки решава сам за себе си.

# 324
  • София
Mrs Jan, аз хич не съм на "ти" с техниката и освен да го включа и да пробвам как сваля игри през Wi-Fi  май не знам как да го проверя  Embarassed
buni, провери и чувствителноста на екрана. Имам един паметник в къщи (той не е от емаг, а от Техномаркет), който е купен с Андроид, но се оказа, че не е платена версия и Google play не го разпознава и не може да се сваля нищо от там. Отделно понякога трябва да натисна няколко пъти по линк или бутон на екрана, за да ми възприеме допира. А също и губи връзката с рутера и за да се оправи трябва да го рестартирам.
А от емаг едната ми несполучлива покупка е телефон (евтин за детето), който след известно време спря да разпознава SD картата и на него вече не могат да се свалят нови приложения и да се правят снимки.

# 325
  • София
Много гадно е навън. Наложи ми се да закарам голямото момче на училище. Сутринта си изпусна буса защото все много знае. Неговият бус толкова много бил закъснявал и той стоял навън да го чака и мрън-мрън-мрън-мрън и съвсем умишлено се мота и излезе късно. Е кой го отнесе на финала? Майка му!  Защото трябваше да си зареже кафето, да се облече за отрицателно време и да хукне да го кара през половин София.  Tired
Освен това ми е много скарано и ревливо. Никъде не ми се ходи, нищо не ми се прави, не ми се и пазарува дори.... не че бих си причинила ходене по магазините днес, но така принципно си говоря.
Оплаках се, сега ще се върна назад да ви прочета.

# 326
Мен ме домързя да скокна до нашия мол, да видя има ли черен петък. За сметка на това ми донесоха една сокоизстисквачка Горение, която спечелих от Нестле.

# 327
  • Пазете Гор
Дали се намират по тия намаления втулки за преден носач? Така се е разхлопала малката кола отдясно -  като чукало в чутура. Ще ги сменя, де, с намаления или без, и нови лагери ще сложа, и едно шарнирче се е охлабило, та и него - и ще тръгне машинката да се движи тихо като привидение.

Моят котарак се прости с скъпоценностите си на 11 месеца. Не поумня, но един ден изглежда, че обмисляше ситуацията. Мисля, че в крайна сметка подходи философски. За около седмица се засели при кучето и яде неговата храна, която е в същината си фуражна смеска плюс кухненски отпадъци. Очевидно имаше нужда от малко пост, за да премине към следващия етап.

Кое е блендер и по какво се отличава от чопъра? На вид ги разпознавам, но принципната разлика ми убягва.

# 328
  • София
Чопърът реже. Блендерът също има острие, но то е разположено на дъното и не е удобно да ти нареже глава лук, например. Блендерът е за смесване на кашести или течни неща - сосове, шейкове, смутита....

# 329
  • Пазете Гор
Тоест е по-вероятно чопърът да може да свърши и блоендерска работа, а обратното  е по-трудно?

Мисля, че разбирам. Значи ще си купя чопър. Хем е и по-компактен.

Общи условия

Активация на акаунт