Искам да кажа ... (63)

• 39 663
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро!

Светълчо, за пореден път ми усмихваш сутринта. А навън вали и е гадно. Заради всичко, което си изброила, чета и пиша в темата и си я обичам. Един ден да не мога да вляза, да ви нагледам и ми е терсене.

# 301
  • София
Sunny29, така е. Затова вече предпочитам първо да видя и да пипна техниката преди да я купя. Нe че така ще видя всичко, но пак мога да преценя малко по-добре или поне се заблуждавам, че е така.

# 302
Как ми се прегръща бебе!
По този въпрос дъщеря ми има решение. Периодично си иска да и родя още едно бебе, защото само тя не е имала кого да си гушка. Последното и предложение от онзи ден беше, че ако и родя още едно тя ще ме слуша цяяял един месец.  Mr. Green

Питай я, ако родиш две, колко ще слуша.  Laughing

Алейша, радвам се, че писа. Как сте? Намери ли работа? Как са нещата при сестра ти?

# 303
Светалчо, Hug
Аз пък последно прибягвам до антибиотик. Понякога ме е страх дали не съм взела грешно решение.
Големият /на осем години/ досега е пил два пъти антибиотик, за съжаление, малкото /на четири/, е пило вече четири пъти. Два от тях безсмислено, както ми обясниха после от Александровска болница.
Но като беше мъничък /до година и половина-две/ караше вирусите с усложнения, стигаше се до бронхиолит.

# 304
Започнах да следя сериалът "Черни платна". Някоя от вас гледа ли го? Пиратска история, добре направена. Навява ми носталгия..като тийн много си падах по пиратите и всичко свързано с тях. Обичах да чета такива романи и да гледам филми на същата тематика.

Светалчо, колко си сладкодумна. Как няма да те номинираме. Simple Smile

# 305
  • Euskal Herria
Цвети*, това продължението ли е, или повтарят сериала? Преди го даваха по БТВ.

# 306
Първи сезон дават по тв, Яна. Аз там го гледам. Не знам обаче кога ще е продължението.
Ама много готини мъже, да му се не види.. Heart Eyes

# 307
  • Euskal Herria
Ама и много разкрепостени жени има  Joy. Не е лош сериала, даваха го вечер по бтв преди няколко месеца.

# 308
  • София
Скрит текст:
Как ми се прегръща бебе!
По този въпрос дъщеря ми има решение. Периодично си иска да и родя още едно бебе, защото само тя не е имала кого да си гушка. Последното и предложение от онзи ден беше, че ако и родя още едно тя ще ме слуша цяяял един месец.  Mr. Green
Питай я, ако родиш две, колко ще слуша.  Laughing
Предложението за две беше на сина ми, който тогава беше някъде на 5-6 год. "Мамо, може ли да родиш още две... Там има една игра, която се играе с четирима."

# 309
  • дядовата ръкавичка
Не е кастриран Въглен, той е малко бебe...

Това с малкото бебе е шега, нали  Wink. На размер е колкото другото ти малко бебе. Много са готини и двамата. И дъщеричката на Лалето е бонбон.

Светалчо,  Hug ... мен ме разплака ... ама аз не съм в ред, може и от хормоните да е.

# 310
  • Пловдив
Не е шега, няма годинка, косматия звяр Simple Smile

# 311
  • Бургас
Какво стана с Черният петък в Емаг? Нещо закачихте ли? Аз памперсите гледах,ама ще си карам с турския памперс. Дори и с намалението,пак ми идват по-скъпи от емаг-а

# 312
Ама и много разкрепостени жени има  Joy. Не е лош сериала, даваха го вечер по бтв преди няколко месеца.

Вярно, ама все пак с пирати се занимават жените. Laughing В интерес на истината някои секс-сцени бяха излишни. Не защото съм моралистка (в никой случай), но сякаш просто запълваха време. Особено лесбо отношенията на две от героините.

Чакам си с нетърпение новият сезон на Викинги.

Много пораснал Въглен. И каква козина само.

# 313
  • Пловдив
Аз днес, черно-петъчна, съм с един таблет от таблет.бг (подразделение на лаптоп.бг) - конкретен модел, който е огледан и обсъден от повече от месец. Намален с .....30лв Simple Smile Таблета е от средно скъпите, даже си е скъп за 8 инчов. Колкото-толкова. Това е подарък общо за децата за Коледа.

# 314
Добро утро, станах в 10  Crazy Обаче сега половината ми ден изглежда минал, отвикнала съм от по-късно ставане, вчера ми беше по-добре в 8  Crossing Arms

Янтра, и аз като Gena ти препоръчвам да минаваш вече тази процедура - не е малък, предостатъчно е пораснал на физиология Crazy и баш си му е моментът преди да се е научил да маркира. Няколко пъти и си му остава навик - вярно, миризмата не е като на некастриран котарак, ама не е приятно. Пък и при мъжките котараци процедурата е супер лесна и безопасна, аз на женските им бера повече ядове. Моите и двамата си потърсиха топченцата, по-големият ме погледна с цялата си ненавист, на която беше способен и избяга, а по-малкия беше с безкрайно отегчен поглед "Оф майната му, било к'вот било. А за ядене какво има!?" и си заби муцуната в храната, защото още беше под упойка. Та ако децата са по-чувствителни към Въглен им спестете събуждането от упойка - не че им има нещо, ама залитат, падат-стават, изглеждат много жални, все едно са много болни. За един ден сте забравили  Wink

Довечера имаме събрание на входа, така да не ми се занимава, даже по някое време трябва да мина през портиерите да видя домовата книга, че трябва да смятам идеални части.
Аз се сдобих с коледен подарък - четец, за да върна на мъжа ми този, който му подарих преди 2 години и той не е виждал от тогава  Laughing Пък той за Коледа се обзаведе с ново колело... от мен било, каза  Whistling Сега ще поровя за нещо интересно по сайтовете.

Общи условия

Активация на акаунт