Искам да кажа ... (63)

• 39 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • някъде ... тук ...
Това за бебето и на мен ми се случва напоследък Simple Smile Може би защото децата пораснаха и вече не стават за гушкане, а и не искат Laughing Ама свърши тя...

Скрит текст:
Честно казано, колкото и да си мислех, че не ми пука, то разни подмятания и определения явно ми влияят Confused Явно предпочитанието ми основно да чета не ми се отразява добре.
Не става дума само за това, за което пише Съни. Тъй като не се чувствам и мишка, няма да гласувам. Имах желание, но нито ми се коментира, нито имам време.

# 286
ЕлиТ, хич да не ти пука. Кой каквото казал и мислел, си е негова работа. Но е смешно, големи хора, уж не четат, уж сме такива, онакива, а накрая всичко се знае.

# 287
Аз имам наблизо бебе за гушкане - племенницата ми, но все ме е страх, че сме носители на някакви вируси и не мога да й се радвам, както искам.
Съни, благодаря, видях. Вероятно звучим инфантилно за някои хора. Отдавна във форума ми липсват чисто човешките теми - половината са политически, а другата са като "красива мама". "Искам да кажа" донякъде запълва нишата по средата и затова ми е уютна. Да, вероятно звучи инфантилно на фона на големите обществени теми, но пък за мен си  е ок за начина, по който възприемам бг мама или я възприемах в началото.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 09:57 от valerie

# 288
  • София
Sunny, благодаря за пожеланията и за насоката за емаг - вече поръчах на малката таблет от там  bouquet
Янтра, чудесни юнаци си имаш.

# 289
  • Пловдив
За мен "Покажи се" е много лицемерна. Аз като цяло и не влизам там, но признавам - надниквала съм няколко пъти.

# 290
Бъни, дано малката е доволна с новата си придобивка Simple Smile

# 291
  • Euskal Herria
Аз пък не мога да разбера защо се дразните. Ами всеки е свободен да чете и пише там, където чувства, че  му е добре. Хора всякакви, едни харесват едно, други - друго. Изобщо не се впрягам кой къде чете и какво коментира. Като четеш в даден подфорум или тема, съответно познаваш повечето пишещи там. От останалите - дори и никовете са ти непознати.

Хайде, краят на работната седмица е, време за разпускане от стреса.

# 292
  • Sofia
Хич пък, ако ме интересува кой какво мислел/написал за нашата тема hahaha

Кеф ми е с вас, кеф ми е да си пиша,каквото желая и ми се случва-толкоз  Whistling

Много гадно навън,ама много  Crossing Arms. Ще щурмувам Парадайз след час,пък да видим... Thinking

Току-виж си намеря якеТО с качулка  Crazy

Ванини,пусни някоя снимчица на Виктор и Алина,  Praynig,да оплакнем окото  Wink,виртуално.

Бебета нямам наоколо,не съм сигурна, че ми се гушка бебе  newsm78. Мое-със сигурност-нЪе (не намирам ер малък  Crossing Arms).

"Покажи се" не е лоша. Ама аз не задълбавам,а и не коментирам...само дзяпам  Mr. Green. Щом имат нужда девойките да се ахка и въхка-няма лошо,намерили са къде  Peace

Що няма номинации за домашен любимец питам аз?А?А?  Mr. Green Да курдисам моята редом до Янтриния 'убустник  bowuu. Янтра, поръча ли му тоалетната? А кастриран ли е?

Това ме присети за на Куркума котарака...К'во стана с него?

Някой предаде поздрави от Нино  Hug. Мернах, че е приключила с банката, пожелавам й да си отвори сладкарницата и да ни гощава със сладости и горещ шоколад  Whistling Hug

# 293
      Следях много време "Покажи се", пускала съм снимки.

Харесват ми снимките от непознати или  малко познати места.Харесват ми снимки на деца и животни. Възхищавала съм се, разбира се на красота и женственост, кой не цени красотата!

Но някак, темата би имала по-добър потенциал ако се показват повече и различни типажи, не само знойни красавици с идеални вежди и точния нюанс на кичурите, например./Нямам никого предвид,просто пример!/ А някак в по-човешки план да се развива темата.
Сега, да не излезе,че "гроздето е кисело", просто малко еднотипна стана темата.

Но, естествено кой каквото иска да пише  и публикува.

# 294
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз имам наблизо бебе за гушкане - племенницата ми, но все ме е страх, че сме носители на някакви вируси и не мога да й се радвам, както искам.
Съни, благодаря, видях. Вероятно звучим инфантилно за някои хора. Отдавна във форума ми липсват чисто човешките теми - половината са политически, а другата са като "красива мама". "Искам да кажа" донякъде запълва нишата по средата и затова ми е уютна. Да, вероятно звучи инфантилно на фона на големите обществени теми, но пък за мен си ок за начина, по който възприемам бг мама или я възприемах в началото.

Споделям това мнение. И аз затова съм тук.
Харесва ми как си споделяме всякакви ежедневни неща - проблеми, страхове, съмнения. Но и радости, възторзи и хубави преживявания.
Харесва ми, когато някой уплашен, притеснен или просто за "застраховка" каже "стискайте палци", и всички "стискат" солидарно.
Харесва ми, когато някой сподели хубаво преживяване и другите кажат "блазе ти", "радвам се за теб".
Харесва ми да гледам снимките на хубави щастливи дечица. Харесва ми да чета за успехите на малките математици, балеринки, гимнастички, за колани на каратисти и максимален брой точки на тестове.
Харесва ми как всички успокояват някой с болно дете или с други притеснения и един през друг споделят опит и съвети, как съчувстват, ако някой има сериозен проблем или, не дай боже, е претърпял сериозна загуба.
Харесват ми разкази и снимки за семейни излети и празненства.
Харесва ми споделянето на умората вечер и на грижите за семейството.
Харесват ми всички шегички, които си подхвърляме.

Че какво, ако не това е бг.мама?

# 295
  • София
Sunny, благодаря за пожеланията и за насоката за емаг - вече поръчах на малката таблет от там  bouquet
Дано детето да получи хубав таблет, но понеже моя опит с тях не е от най-сполучливите те съветвам  след като ти донесат пратката и преди още детето да е разбрало, да го разгледаш и да го разцъкаш добре и ако имаш съмнения да реагираш навреме. Малко лошо се получава дето пиша това след като вече си поръчала и може да почнеш да се чудиш, но реших че е по-добре да предупредя вместо да си замълча.

# 296
  • Пловдив
Не е кастриран Въглен, той е малко бебе, роден е на 15 април тази година, а тоалетната ще я поръчвам другата седмица Simple Smile

# 297
  • Sofia
Не е кастриран Въглен, той е малко бебе, роден е на 15 април тази година, а тоалетната ще я поръчвам другата седмица Simple Smile

Shocked hahaha,айде,бе  Hug.Като една веща ветеринарка ще кажа, че му е време  Whistling.Моята я заведох на 6 месеца.

Светалчо, и на мен  Hug ми харесват всичките тези изброени неща  Peace

# 298
Mrs Jan, това важи за всички сайтове, от който човек пазарува. Аз също съм връщала техника от емаг, но има и такава, от която съм доволна. Така че подкрепям това, което казваш, но бих го подкрепила и за всеки друг сайт.

# 299
Силвия, при мен винаги така се получава. Давам антибиотика и почти веднага имам чисто ново дете. След което една седмица си блъскам главата дали не трябваше да изчакам още малко. Вече ми е писнало от този сценарий. Добре все пак че си намерила ключовете, представям си какъв ужас си изпитала.

Не съм пазарувала от еМаг, но пък сме страшни каръци със стоките от Техномаркет. Вече съм се отказала от тях - един телевизор, една микровълнова и една прахосмукачка дадоха дефекти още първия месец. Засега сме се спрели на Технополис и си внушавам, че техните стоки са различни.

Общи условия

Активация на акаунт