Искам да кажа ... (63)

• 39 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
И аз дадох глас за Искам да кажа. Надявам се на златен медал. Simple Smile

# 421
Гласувах.
Всъщност гласувах за всички категории, пък не съм номинирала.
Дано не ми дисквалифицират гласа  Mr. Green

Куркума, много, много хубава украса. Ела да украсиш и вкъщи  Flutter

Руми, много лошо ти се е случило. Но да са ти живи и здрави. Моят не расте много Wink

Мерси  Hug Да са здрави, ще се купуват нови. Имаше затишие последната години и сега дръпнаха изведнъж.

# 422
И аз подкрепих темата в номинациите,а в другите категории пак все наши хора. Simple Smile Hug

# 423
  • Sofia
Гласувах и аз  Peace

Щом няма се снимам по бански, да се почерпя щедро,освен Mr. Green.

Харесах си яке,ама к'во му се кумих ooooh!...ще ходя утре пак.Тамън да ми се удължат краката hahaha.

Ха,наздраве  Crazy

# 424
  • София
100 пъти погледнах точно минутите до кога се гласува в номинационните теми, питах защо не мога да гласувам, а има време-и нищо.
Цялата работа-в още една тема исках да гласувам, а и по принцип не е честно. Може проблемът да е в моя лаптоп, а може би не. Показва ми направо резултати, а аз съм гласувала само в една тема.
Както и да е. Ядосах се. Няма да гласувам в други номинационни теми.
Повредата определено, не е при теб. И аз към 20:20 ч. видях, че въпреки, че според написаното анкетите трябва да са активни, едната дори още 2 часа, вече не бяха.

# 425
  • Варна
И аз го забелязах, ама бях се отчела.
Все пак не е коректно някак си... лошото
чувство остава.

# 426
Като труп съм, а утре е по-тежък ден от през седмицата.
Концерти, тренировки- мои и на малкото, репетиции...

Аре, деее, аз се боря в приза за Хаплив, ако обичате!

# 427
  • Ямбол
....
Аре, деее, аз се боря в приза за Хаплив, ако обичате!
Пуснаха ли го?

# 428
  • Варна
100 пъти погледнах точно минутите до кога се гласува в номинационните теми, питах защо не мога да гласувам, а има време-и нищо.
Цялата работа-в още една тема исках да гласувам, а и по принцип не е честно. Може проблемът да е в моя лаптоп, а може би не. Показва ми направо резултати, а аз съм гласувала само в една тема.
Както и да е. Ядосах се. Няма да гласувам в други номинационни теми.
Повредата определено, не е при теб. И аз към 20:20 ч. видях, че въпреки, че според написаното анкетите трябва да са активни, едната дори още 2 часа, вече не бяха.
Благодаря за включването.  Grinning Явно е имало проблем. Както и да е, за мен номинациите приключиха. Най-вече защото си поговорих сама в няколко теми заради проблема.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 21:56 от Стейси Грей

# 429
Днес ще се пробваме с големия да украсим  Wink

Вчера където бяхме на гости къщата вече бе украсена  Grinning

Desss,, страхотна къща. Това е представата ми за уютен дом. Много харесвам всичко да е от дърво.
И украсата на Куркума си я бива, макар от СЗО да ни забраняват честата консумация на такива работи.
Нашият черен петък приключи с десетина книги за децата и вино за големите. И изложба на папагали. Попаднахме на огромното задръстване, за което спомена Онна и се отказахме от The Mall. Все пак отидохме до Скай Сити , за да видим дали няма част от нещата, които бяхме планували да купим. Децата видяха изложба на папагали и се закотвиха там. После книгите и виното. С това  "допринесохме" за разрастване на консуматорското общество.

# 430
    Да питам тук за една глупост, ама наистина глупост, но не зная какво да правя.
Аз от тази тема се запалих по Лидл, иначе хич не ми беше "на течение" , далече ми е и не съм ходила. Но в един момент и на работа- соленки разни, детски дрешки, това-онова, ликьорчета, все благини.
Ходила съм общо 3 пъти в живота си, дето се казва.

Веднъж гледам- едни интересни фенери- стъклени със свещ. Ама съвсем като бай Ганьо, гледам лв и няколко стотинки, реших да си купя. Купих и на много близки приятели, които имат къща на село и веднъж на 100год. им спря токът, а нямаха свещ или заместител.

Както и да е, след време гледам по френските репортажи основно, че тези фенери са за свещи за покойници.Освен това, днес за втори път ги видях в една фирма за надгробни плочи. Ами, не е сеуверие, но ми стана неприятно.
Особено за приятелското семейство, исках да ги зарадвам, а те чакат внуче.Няма да ми е приятно, ако тези свещници са обвързани само и единствено с тъжен ритуал.

Да го изхвърля ли и къде?
Да кажа ли на приятелите си да го хвърлят, с риск да ме оценят със съответната диагноза? Close

Много тъпа история, вярно, ама така е като се хвърлям на боклуци понякога.

# 431
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светкавица, много интересен "казус".
Но тук не е Франция, не си длъжна да знаеш тези неща и ако фенерът си е фенер - харесва ти и ти върши работа - какво пък! И за приятелите също. Вещите имат двояк  смисъл, само ако човекът ги натовари с него. Всичко е в начина на мислене.

# 432
Светкавица, може ли да визуализираш за какво говориш? Питам, защото аз имам фенер на гроба на майка си, но имам и фенери в къщата ни.

# 433
Скрит текст:
    Да питам тук за една глупост, ама наистина глупост, но не зная какво да правя.
Аз от тази тема се запалих по Лидл, иначе хич не ми беше "на течение" , далече ми е и не съм ходила. Но в един момент и на работа- соленки разни, детски дрешки, това-онова, ликьорчета, все благини.
Ходила съм общо 3 пъти в живота си, дето се казва.

Веднъж гледам- едни интересни фенери- стъклени със свещ. Ама съвсем като бай Ганьо, гледам лв и няколко стотинки, реших да си купя. Купих и на много близки приятели, които имат къща на село и веднъж на 100год. им спря токът, а нямаха свещ или заместител.

Както и да е, след време гледам по френските репортажи основно, че тези фенери са за свещи за покойници.Освен това, днес за втори път ги видях в една фирма за надгробни плочи. Ами, не е сеуверие, но ми стана неприятно.
Особено за приятелското семейство, исках да ги зарадвам, а те чакат внуче.Няма да ми е приятно, ако тези свещници са обвързани само и единствено с тъжен ритуал.

Да го изхвърля ли и къде?
Да кажа ли на приятелите си да го хвърлят, с риск да ме оценят със съответната диагноза? Close

Много тъпа история, вярно, ама така е като се хвърлям на боклуци понякога.

Светкавица,недей го мисли толкова Hug Това са свещи устойчиви на вятър и затова наистина ги слагат предимно по гробища,но това не значи ,че не може да се ползва и у дома.Реално това не  е църковна свещ,че да се тревожиш.

# 434
svetal4o27 и аз горе-долу така мисля, мъжът ми също, но особено ми е тегаво за приятелите. В семейството се чака бебе, а аз с този свещник...
Те са ми много близки, още от детството.Имат селска къща и като спря токът се шегувахме, че ще им купя свещ, да придам аристократичност на къщата, смяхме се, а след месеци видях и свещниците и им купих.Нашият пък, не съм ползвала ама съм подредила точно до една хубава снимка на детето

И сега ми е едно такова никакво.
Не е суеверие, просто неприятно чувство.

Осмичка, надявам се да е така ,да няма лошо послание.

Касита, нямам го на снимка, не зная как да го напиша.

И се заричам вече да не се лакомя за евтинийки странни.

Приличат малко по форма на старовремски газени лампи, червени са и вътре се поставя кръгла свещ.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 22:38 от Светкавица

Общи условия

Активация на акаунт