KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 70

• 35 474
  • 736
  •   2
Отговори
# 285

Пу-пу-пу... синя боя трябва тука, синя боя  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 286

Пу-пу-пу... синя боя трябва тука, синя боя  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Права си  Peace

То бива, бива...хубаво ама  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 287
# 288

То бива, бива...хубаво ама  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Хадиииии, забърши клавиатурата, хади  Laughing Laughing... и мене разсейваш, работя, бе, момиче... дай по яваш  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Ей ся ще взема да вдигна пак кръвното.  Crazy

# 289
Абе, тия нашичките патрони снощи не се ли срещнаха да се видят,
да се поздравят. ooooh!  Joy
Срамота!  Joy Joy
Аз още се надявам някой по оправен папарак да ги е видял заедно. Joy

# 290
Добро утро на всички! Heart Eyes

Видеото с Халит и Берг

Халит: Дойде отново време за една специална награда. Предстои да наградим младите звезди, греещи със своя талант и блясък. Бих искал да поканя на сцената една актриса, която всички познавате добре, носител на две награди „Златна пеперуда“. Сигурно се досещате защо се усмихвам малко особено. Бергюзар Корел!
Берг излиза
Халит: Добре дошла!
Приближават се до масата с микрофоните
Халит: Как си?
Берг: Добър вечер!  Развълнувана съм. За първи път съм на една сцена заедно със съпруга ми. Микрофоните са малко ниски...
Халит: Сега ще ги изправим така...
Берг: Благодаря ти много, любими.
Халит: Няма защо.
Берг: Много се вълнувам. Здравейте! Чувствам се като домакиня на вечерта.
Халит: Чувствай се като у дома си.
Берг: Да, благодаря ти...Забравих яденето на печката, трябва веднага да се прибера след връчването на наградата. Така...За мен е чест да обява имената на наградените като изгряващи звезди. Като лице на Пантен се чувствам щастлива, че мога да връча тази награда. Нека заповядат на сцената Бенсу Сорал, Ханде Ерчел и Нилай Дениз.
Халит: Вашите аплодисменти за Бенсу Сорал, Ханде Ерчел и Нилай Дениз.
Берг връчва наградите
Халит: Бихте ли искали да кажете нещо. Заповядайте микрофона.
Не ги познавам затова ги опозначавам символично.
А: Да бих искала на кажа нещо. Благодаря на семейството ми, на всички, които ме подкрепят. Благодаря на кака Гюляй. Целувам ви всички.
Б: Добър вечер на всички. Много благодаря на всички, които са видели в мен човек, достоен за тази награда. Благодаря на всички за положените усилия.
В: Преди всичко здравейте, добър вече на всички. Няма да изброявам хората, на които съм благодарна, за да не пропусна някого. Благодаря на всички. Но специално искам да откроя екипа на „Отново любов“.
Халит: И ние благодарим на тези една от друга по-красиви актриси и ги поздравяваме. Надяваме се, че оттук нататък вече ще се състезавате в категорията „Най-добра актриса“.  Аплодисменти за тях и ги каня да заемат отново местата си.
Берг: Аз да си вървя...
Халит: Така, любима,  теб трябва да те изпратя зад кулисите. Не ми се иска, честно казано, но доскоро.
Берг: Лека работа! Ще се видим вкъщи.
Халит: Да, ще се видим вкъщи.
Халит: Сега ще направим кратка пауза. След нея ще бъдем отново заедно. Благодаря ви много.

# 291
Ахахаха... сладурка, бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes оставила яденето на печката  Laughing Laughing Laughing

Хулиганчета,  Hug Heart Eyes ако срещнете това видео без надписи... метнете един линк  Praynig искам да ги вкарам превода със субтитри за колекцията.  Peace

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 12:22 от g_georgieva08

# 292

Видеото с Кенан

Репортер: Господин Кенан, в северен Ирак много ви обичат. Ходил ли сте там?
Кенан: Никога не съм бил в северен Ирак.
Репортер: А мислите ли да го направите? Имате страшно много фенове там.
Кенан: Не знам...
Репортер: Те много биха искали, очакват Ви...
Кенан: Ако има такава възможност...
Репортер: Ние сме от телевизията на северен Ирак.
Кенан: Поздрави на хората от Северен Ирак от мен.
Репортер: Ще им предадем.
Друг репортер: Какво ще кажете за новините, които излизат за Вас. Непрекъснато се пише. Искали сте й ръката, не сте й искали...
Кенан: Приятели, вие много избързвате. Не ни оставяте възможност на нас да кажем нещо. В крайна сметка това е нашият личен живот. Да, вярно е, че и с него влизаме в новините. Разбирам , че нещата , свързани с личния ни живот са също част от вашата работа, но мисля, че понякога насилвате нещата и прекалявате.
Репортер: Не е ли е по-лесно да потвърдите или отречете нещо?
Кенан се обръща да види кой идва, после пак се обръща съм репортерите.
Кенан: Какво казахте?
Репортер: Може да се потвърди или отрече нещо.
Кенан: Идва Чаатай. Не го изтървайте, според мен. / ах, лисица такава  Joy Joy/
После се ръкуват и прегръщат с Чаатай.

# 293

Репортер: Може да се потвърди или отрече нещо.
Кенан: Идва Чаатай. Не го изтървайте, според мен. / ах, лисица такава  Joy Joy/
После се ръкуват и прегръщат с Чаатай.

Хаха абсолютна лисица  hahaha hahaha hahaha hahaha

Варна  Hug още веднъж благодаря за всички преводи!

# 294
Ще има интервю с Берг в декемврийския брой на Marie Claire Maison .  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За нас дядо Коледа разтвори чувала по-рано.  Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 12:53 от varna_2

# 295
varna_2   Hug ти си добрата фея на темата! Хубави преводи, хубави новини!  newsm51

Цитат
Забравих яденето на печката, трябва веднага да се прибера след връчването на наградата.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Заради това не са се видели с Кенан. Joy
Тя е бързала да се прибере.  Joy Joy

# 296
Забравих яденето на печката, трябва веднага да се прибера след връчването на наградата.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Заради това не са се видели с Кенан. Joy
Тя е бързала да се прибере.  Joy Joy

Видяли са се, видяли са се. Нали заедно чакаха зад кулисите да връчат наградите.  Peace

...................

Не знам покрай блясъка на батю дали отбелязах, че и Халит беше в много добра форма. С тоя имидж го искам в новия проект. С друг да не се появява.  Grinning Grinning Grinning

# 297

Не знам покрай блясъка на батю дали отбелязах, че и Халит беше в много добра форма. С тоя имидж го искам в новия проект. С друг да не се появява.  Grinning Grinning Grinning

Халит беше мухтешем!  Peace  Grinning

# 298
То бива, бива...хубаво ама  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

РечИ, Косе, не е ли Кеньо прЪнц?!  Wink Laughing Hug Heart Eyes

Варна, мерси за преводите!  Hug bouquet

# 299
Ще има интервю с Берг в декемврийския брой на Marie Claire Maison .  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За нас дядо Коледа разтвори чувала по-рано.  Grinning Grinning

Страхотно!  Hug Всяка година си получаваме подаръци от тях, очакваме и още изненади  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не знам покрай блясъка на батю дали отбелязах, че и Халит беше в много добра форма. С тоя имидж го искам в новия проект. С друг да не се появява.  Grinning Grinning Grinning

Халит беше мухтешем!  Peace  Grinning

А отчетохме го! Беше джентълмен от класа  Heart Eyes
Ние сме  по математическата логика - гледаме Берг  Heart Eyes, виждаме и Халит  Heart Eyes а мислим за Кенан  Joy Joy Joy

Altın Kelebek'te Gülben Ergen'den Can Dündar'a selam Peace
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yasam/436415/Altin_Kelebek_te … ndar_a_selam.html

Общи условия

Активация на акаунт