Помощ за блокиране на обаждания и смс-и

• 8 714
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,
пиша Ви с молба, искам да си огранича входящите обаждания и смс-и от един номер.Но не трябва да се изписва в регистъра с повиквания, телефонът ми е модел Алкател Идол2, ако се свали приложение, дали има вариант да се скрие в някоя папка самото приложение.На Теленор съм, ако това има значение.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 16:06 от bubanka

# 1
  • MI
Няма значение на кой оператор си. Виж си първо в настройките на телефона няма ли такава опция, някои телефони имат. Ако не, има приложения за целта. Виж линка, който ти давам, и да не разбираш езика, изтегли от гугъл плей някое от трите приложения. Успех!

http://megapk.it/come-bloccare-un-numero-telefonico-su-android/

# 2
http://www.wikihow.com/Block-a-Number-on-Android

Принципно можеш да го аднеш в реджект лист, виж по-горе как. Не съм сигурна дали ще важи за смс-и обаче. Иначе пробвай това:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist

# 3
Смени си номера най-добре Simple Smile Ако го сложиш като отхвърлен ,ще се вижда в пропуснати повиквания Simple Smile За смс-ите може и да стане,зависи дали имаш такава опция,но за другото няма как ...дори и оператор не е способен .... Успех

# 4
Е твърдят аповете, че няма да се показва в пропуснатите, що да е невъзможно? Стига само програмката да следи дали ти се обажда номера и ако да,д а го блокира и веднага да го изтрива и готово.

# 5
Е твърдят аповете, че няма да се показва в пропуснатите, що да е невъзможно? Стига само програмката да следи дали ти се обажда номера и ако да,д а го блокира и веднага да го изтрива и готово.
Не знам мила ...дано стане както казваш...аз съм пробвала и нямаше успех ... дано тя успее..аман от нахални хора ....

# 6
Мобилния оператор не може ли да го блокира централно

# 7
  • София
Малко е странно, но...
Мога ли да блокирам някого за определени часове? Например от 20 часа до 8 часа.
Имам един роднина, който ми звъни за щяло и нещяло, или късно вечер или рано сутрин.
Приложенията по-горе работят, но трябва всяка вечер да го настройвам.
Идеи?

# 8
Малко е странно, но...
Мога ли да блокирам някого за определени часове? Например от 20 часа до 8 часа.
Имам един роднина, който ми звъни за щяло и нещяло, или късно вечер или рано сутрин.
Приложенията по-горе работят, но трябва всяка вечер да го настройвам.
Идеи?

Е няма как, единствено се сещам да си слагаш телефона в Airplane mode, но така никой няма д аможе да ти се обажда и на него ще му казва, че ти е изключен телефона.

# 9
Приложения има, но ми трябват да ги скрия някъде, а май няма такава опция телефона.Егати!За смс-и също нямам опция на телефона, а оператора няма такава услуга, могат да блокират всички входящи, изходящи или смс-и. Sad

# 10
Aз използвам Calls Blacklist. В самата програма си има настройки какво и как искаш да блокираш. Има опция да те уведомява, че се е обаждал блокирания номер, но има и опция да не разбираш, освен, ако не влезнеш в самата програма.

Общи условия

Активация на акаунт