Моята сватба през 2016 година (тема 2)

• 63 412
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Моята рокля я поръчах при Стоян Радичев на 30.10.15 и си я взех на 19.12.15, първата проба ми беше на 12.12.15, а втората на 19-ти и тогава си я взех  Rolling Eyes

Как варират цените при Радичев?

# 496
  • В сърцето на любимия човек
Зависи какво искаш  Rolling Eyes
Моята рокля е подобна на друг негов модел:
Скрит текст:
но отдолу има още една къса пола. На практика роклята е къса, а отгоре се поставя дългата пола (надявам се да го обясних добре).
Роклята ми струваше 950лв. Мисля, че модела без късата пола беше 700 или 750лв. Общо взето бяха между 450-500лв и 1100-1200лв, не видях по-скъпи. Повечето бяха между 700 и 900лв.
За сравнение в Сватбен център София роклите са от 900 до 1500лв и на картинка изглеждат по един начин, но като ги облечеш - по съвсем друг, а материите далеч не са толкова фини (лично мнение). Rolling Eyes

Впрочем Стоян Радичев е изключително любезен по телефона и преди да отида при него, разговаряхме няколко пъти, изпращах му снимки по вайбър, за да ми каже може ли да ми ушият роклята, която искам и в срока, с който разполагам и на каква цена. След това дойде и на двете ми проби  Peace

# 497
А той дали шие рокли от картинка. Не по негов модел? Simple Smile

# 498
  • В сърцето на любимия човек
Ами попитай го  Mr. Green

# 499
Наистина е най-добре да го попиташ. Човека е много вежлив и много бързо отговаря. Аз очаквах роклите да са много, много по-скъпи

# 500
siiv, за съжаление всичко - регистрацията на колата, банкови карти (това май при желание, ама е добре поне да идеш да питаш в съответната банка; по принцип трябва да ти имат актуалните данни възможно най-скоро след смяната им), електронен подпис (аз там бая ядове ще бера, предупредиха ме още като си го правих) и май е това, за което се сещам сега. Ама не е малко ooooh!

to4icaa, чак септември съм аз, ама май ще ми се получи леко сложно. При мен едната част ще е по една картинка, другата от друга картинка Crazy Моята дама, която ще шие, ще пътува в чужбина за платове в средата на февруари. После целият август няма да е на линия, така че ще я взема в края на юли вероятно и месец и половина трябва много да кротувам с килограмите, за да не си изиграя шега Grinning Не би трябвало де, ама ми е малко притеснено, че е такава ситуацията. Поне няма да е в последния ден преди събитието, ама пак не е най-добрият вариант.

# 501
  • Blondeville
Аз вече съм поръчала моята рокля от Be Queen

http://www.bequeen.bg/wp-content/uploads/2015/08/bulchinska_rokl … 229-IVY-CHAMP.jpg

Честно казано надявах се да харесам някоя на малко по-ниска цена, но пък беше любов от пръв поглед. Чакам я някъде края на април.

# 502

http://www.bequeen.bg/wp-content/uploads/2015/08/bulchinska_rokl … 229-IVY-CHAMP.jpg

Честно казано надявах се да харесам някоя на малко по-ниска цена, но пък беше любов от пръв поглед. Чакам я някъде края на април.
Много е красива и нежна... Peace

# 503
Можеш ли да споделиш какъв е ценовия диапазон на роклите им  Praynig . Да не би случайно след проба да поръчват твоя номер, или е поръчка на модел, който не е бил наличен. Роклята изглежда чудено  Heart Eyes

# 504
Когато се ходи в Асеновград, трябва ли да се запази час в магазините предварително?

# 505
Четох, че е добре да се запази, защото сега абитуиентите тръгват за рокли и костюми и става лудница.

# 506
аз се чудя кога да почвам роклята... някъде около юни може би за началото на окт? искам да я имам готова, ама от друга страна после да не вземе да ми "омръзне" до сватбата Grinning

# 507
Едва ли ще ти омръзне, няма да я носиш всеки ден Grinning Само се разбери с шивачката ти седмица-две преди сватбата да направите една финална проба, за да си сигурна, че всичко е съвсем точно Simple Smile

# 508
Едва ли ще ти омръзне, няма да я носиш всеки ден Grinning Само се разбери с шивачката ти седмица-две преди сватбата да направите една финална проба, за да си сигурна, че всичко е съвсем точно Simple Smile

Ей, това не ми беше хрумвало, много добра идея, мерси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 509
  • Blondeville
Можеш ли да споделиш какъв е ценовия диапазон на роклите им  Praynig . Да не би случайно след проба да поръчват твоя номер, или е поръчка на модел, който не е бил наличен. Роклята изглежда чудено  Heart Eyes

Здравей, ценовият диапазон е горе-долу между 800 и 3000лв. Моделът, който аз поръчах беше за съжаление баш в горната граница  Laughing Беше налична, пробвах я, но моят размер е най-малкият възможен и трябваше да се поръча. Иначе не знам дали като цяло поддържат наличност на моделите, които да могат веднага да продадат на някого, мисля, че може би имат мостри за проба и ако клиентът реши се поръчва. Но честно казано не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт