"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 119 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 45

Пак сте се вкарали в конспирации.

Халит миналата година получи пеперудата. По време на церемонията беше на почивка със семейството си в чужбина, НЕ присъства на тържеството. Но пак му я дадоха наградата.

Това пък Туба да бойкотира наградата, защото не била дадена и на Енгин, е направо нелепо. Както и обратното. Който спечелил, спечелил.  Да не са сиамски близнаци.

# 46
Звезди, Hug
като каза летище още одеве ми изникна един въпрос,но се въздържах да се изложа Laughing-да не би групата на Туба да се е засякла пак с групата от Америка на Шарл де Гол Mr. Green(не ми се отварят другите емотиконки,иначе си слагам стола и хеликоптера Joy Joy Joy)
За патрона трябва да питаме Тувана-тя го следва навсякъде Peace

Joy Joy Joy
Оня ден срещнах нова снимка на Тувана в туитъра .
Разходки в алеята на звездите. Полегнала на плочката с надписа на София Лорен.
Ама и туркините са лошички ,веднага лепнаха коментар.." Видяла ,че се е замърсила земята и решила да почисти"

Варна ,мила!
 Какъв е този назидателен тон.....
Споделяме само това което четем като клюки..и това що се разнася в туитъра...Не твърдя,че е така  
Ти си по просветена в тези неща и знаеш по-добре ..
.Аз например не знаех за Халит..
 но имам спомен ,че и при Туба имаше такъв случай ,само че  не си спомням къде  и при кои награди  ,но не бяха пеперуди..

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 16:53 от Maya@

# 47
Звезди, Hug
като каза летище още одеве ми изникна един въпрос,но се въздържах да се изложа Laughing-да не би групата на Туба да се е засякла пак с групата от Америка на Шарл де Гол Mr. Green(не ми се отварят другите емотиконки,иначе си слагам стола и хеликоптера Joy Joy Joy)
За патрона трябва да питаме Тувана-тя го следва навсякъде Peace

Ети Hug
нямам идея.

# 48

Варна ,мила!
 Какъв е този назидателен тон.....

Не, не съм искала да прозвучи назидателно. Съжалявам, ако сте го почувствали така.

Просто имам усещането, че тия клюки се разнасят от прекалено "пренавити" фенове.

Както беше историята и с Тувана. Разкъсаха го, оплюха го момичето за няма нищо.  Енгин мина и замина от Америка. Тя си е още там.  Joy

# 49
Да може и да е така ..
Но пресата не чете нашата тема ,а всичките новини за всичките актьори ги вадят от туитъра и инстаграма...
А ние само си чешем клавиатурите тук.
Сега ще й напиша на тази Шебнем за миналата година....защо казват ,че не било подходящо като се върне Туба да си получи наградата

И аз ще й се поскарам ,че ме подвежда

bouquet

# 50

https://youtu.be/WpGnX0aTr4I
Ако, ще си украсявате елхата, предлагам да я украсите ,така Joy Joy
Скрит текст:
http://www.ranini.tv/news/7031/1/the-nominees-for-42nd-pantene-a … ve-been-announced

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 19:33 от zvezdomira78

# 51
# 52
  • AMS

Привет на всички!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Големи вълнения са настанали.
Доста интересни неща прочетох!!!

Имах едни съмнения,че след Мишките повече няма да видим екипа и на Пеперудите-сякаш ще ни стане много Wink.
Дано има пеперуда за патрона.Прочетох един пост на Дива в другата тема и научих нещо.За филма АБО Пеперуда за женската роля била дадена на актрисата,която играеше жената на Булут.Доста се учудих,защото ролята й не беше по-запомняща се от тази на ЕА.Тези награди наистина малко несправедливо май ги раздават.
Дейзи,
Туба май пътува по женски,защото сега у семейство Сайлак мъжката част работи Wink
Ети,  Hug явно не ме изпускаш от погледа си,  Grinning
но малко са се омешали нещата  Rolling Eyes
Аз в оная тема съм прописала
и ако пиша отново,
следвам "тамошната тематичната терминология", или жаргон.
Писала съм в смисъл, че Aslıhan Gürbüz  е играла в АБО / 2009г/,
който сериал сме обсъждали там.

НО Златната пеперуда взема през 2011г.,
за най-добра комедийна актриса,
в сериала Yahşi Cazibe /2010-2012/

Приятна вечер!!!

# 53
Скрит текст:
Герой этой истории - я, и герою в подобающей манере я приготовлю фразы, если говорю от себя совсем мало, все распадется, увеличившись, нанижется фразами

# 54
Снимки от  Париж

но според Руйа Йабир разбира се ....Ферзан изчезва моментално и се явява Енгин.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:45 от Maya@

# 55
# 56
Момичета благодаря за уточнението, че Онур работи в момента, не знаех. Явно Туба ще е за по-дълго в Париж.  Енгин не го щракнаха на летището за съжаление.

Дано спечели Пеперудата този път и се появи на церемонията. Simple Smile

Скрит текст:
Да ви се похваля, днес на Black Friday си купих яке на Tommy. Simple Smile Сега сме квит с Енгин. Само гащи нямам още, ама следващия път може. Mr. Green

Много ми харесва заглавието на новия разказ на  Енгин. Дано скоро излезе и самия разказ.

# 57
Добро утро Hug
Ринка Hug Hug

Въпреки ,гадното време навън, ви желая един слънчев ден. Hug Hug Hug

# 58
Добро утро!

Дива,мерси за пояснението.Не съм разбрала правилно.Наградата е за друг филм.Първоначално доста ме учуди това,че е номинирана актриса,която беше така да се каже втора цигулка в сериала АБО,защото историята беше за Нарин.Иначе тази актриса Аслихан ми е симпатична и като Асие ми хареса( само в тази роля съм я гледала аз).

Дейзи,
честита ти придобивка!
И аз имам едно Томи.Много му се радвах преди 10-на години.Когато бях в САЩ първата ми работа беше на басейн.Там се запознах с 3 сестри от Пакистан-мургавички,с дълги плитки като на индийките.Бащата не ги пускаше по банкси в басейна,но те идваха при мен да си правим компания.На рождения ми ден дойдоха с направена от тях торта и подарък-дънкова пола на Томи.Бях много впечатлена от жеста.
А,Томи още не са се ориентирали и закъсняват с лимитираната серия на далматинци или бълхи Laughing.Не знаят какъв успех ще пожънат сред феновете на ЕА Wink

Хубав уикенд!
При мен нещата май са много дъждовни.
Слагам една Пеперуда,че не знам дали се вписах.

# 59

Скрит текст:
     Engin se jučer vratio u Istambul..popodne je vidjen u shoping centru..porazgovarao je sa faniscom Donnom koja je sa nam na tw podjelila utiske o tom susretu

...........
Скрит текст:
Still nice, still elegant, still great, still çohh handsome, still eye for her, still beautiful, her hair still little
Патрона се е прибрал, и е бил засечен в търговки център, където е разговарял с фенка, на която е подписал статията си в списанието.Фенката не е успяла да направи снимки ,защото батерията на телефона и ,е била изтощена.

Общи условия

Активация на акаунт