"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 119 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Трите дами,с които се е снимал Енгин са бразилски актриси,номинирани в категорията тв новела.Енгин Акюрек и бразилските актриси Марина Руи Барбоса, Джоузи Песоа и Адриана Биролли, се срещнаха на червения килим на 43-то издание на Международните Емми, което се състоя вечерта на 23 ноември.Бразилските актриси са били на наградите заради номинацията на "Império" на Реде Глобо, в категория "Най-добра теленовела"....

Тъй че,дами не знам за първия латино аржентинец  Енгин,но наш Енгин може да бъде поканен от бразилците в някоя продукция с дамите newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

Кескинова, малко уточнение. Бразилките присъстваха на награждаването на "Империя" за най-добра теленовела.

Скрит текст:
Last night at the Intl Emmy Awards - Telenovela winner Império (Empire) - congratulations! #iemmysWIN @RedeGlobo

# 31
Трите дами,с които се е снимал Енгин са бразилски актриси,номинирани в категорията тв новела.Енгин Акюрек и бразилските актриси Марина Руи Барбоса, Джоузи Песоа и Адриана Биролли, се срещнаха на червения килим на 43-то издание на Международните Емми, което се състоя вечерта на 23 ноември.Бразилските актриси са били на наградите заради номинацията на "Império" на Реде Глобо, в категория "Най-добра теленовела"....

Тъй че,дами не знам за първия латино аржентинец  Енгин,но наш Енгин може да бъде поканен от бразилците в някоя продукция с дамите newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

Кескинова, малко уточнение. Бразилките присъстваха на награждаването на "Империя" за най-добра теленовела.

Скрит текст:
Last night at the Intl Emmy Awards - Telenovela winner Império (Empire) - congratulations! #iemmysWIN @RedeGlobo

Така де и аз съм писала същото Hug Hug Hug

# 32
Здравейте момичета !
Липсвахте ми!
Не пишех тези дни в темата ,но не съм Ви изпускала от очи.
Гордея се с номинацията на Енгин,защото това е едно голямо признание за актьора на световно ниво.Това е само начало ,тепърва го чакат много успехи.
Туба отпътувала за Париж с принцеските.
Случайно попаднах на този туит ,отнесох се с недоверие и погледнах профила й,не знам дали.да й се вярва ..
За това ще я споделя с Вас

Цитат
Şebnem Ergüder ‏@sebnem_erguder 36 dk.36 dakika önce

Tuba büyüküstün altın kelebeğin davetine yanıt vermemiş bu yüzden ödülü başkasına verebilirler. Ama şuan ki kazanan Tuba

Şebnem Ergüder ‏@sebnem_erguder  4 sa.4 saat önce
Pantene altın kelebek ödülünü tuba büyüküstün alacak.

Шебнем Ергюдер пише-Преди 4часа "Туба Бйюкюстюн ще получи наградата на пепрудите ...и преди  36минути писа ,че  Туба Бюйюкюстюн ,не е потвърдила/отговорила на поканата на Пеперудите. Въз основа на това могат да дадат наградата на друга. Но за сега печелившата е Туба
Сега ще проследя за Енгин какво ще пише 
Даже ми е отговорила ,защото ,попитах това истина ли е или измислица
Цитат
Şebnem Ergüder ‏@sebnem_erguder  1 dk.1 dakika önce
 evet reklam ajansından arkadasım var pantene sponsorlugunda oldugu icin hersey belirli ama tubadan davete dönüs gelmemis henüz

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 23:18 от Maya@

# 33
Майче Hug Hug
не ми е ясно, какво значи, ще дадат наградата на друг newsm78 newsm78
Тя ,наградата де, не е ли персонална newsm78, не пише ли името на наградения newsm78 newsm78
Четох, че Туба е заминала за една седмица, за Париж.
Ама не ми вярвайте много.
Ако, не отиде, патронката да си вземе наградата, ще и се разсърдя и то много.Същото се отнася и за патрона.

Скрит текст:
Немецкий продюсер Леопольд Хеш постил эти фотографии в своем Instagram и написал:
"Я люблю этих актеров из Турции"

Лека нощ на всички.

# 34
Мая, виж там какво ще проследиш, но на мен ми се дава дава ми се ... три броя бразилки  Shocked  Close Naughty ... искам да кажа юч алтън келебеци!

# 35

Селфиет, веднага сменяй питието Mr. Green - какви бразилки са полетели около теб tooth

# 36
На чай съм, деврем!  Wink По това време само чай!  Heart Eyes

# 37
Добро утро Hug

http://www.hurriyet.com.tr/tuba-buyukustun-ikizlerle-parise-uctu … ontent=newsdetail
Скрит текст:
очередная статья о вылете Тубы с дочками в Париж...

так же здесь пишут об участии Тубы в неделе турецкого кино и ни слова о счастливом браке с ОС...

ещё Туба опровергла информацию о переезде в Париж:
В терминале международных рейсов, звезда Туба Бюйюкюстюн ответила на провокационный вопрос о переезде в Париж:-Я люблю Париж, но это не правда, я не думаю там оставаться жить"
Значи, все ,пак патронката ,няма да присъства на ,,Пеперудите ,, , в неделя. Cry
Хубав ден на всички Hug

# 38
Здравейте!  Hug
Звезди,  Hug благодаря за кафенцето.
Благодаря Ви за всичко споделено в темата!  Hug Hug

След снимките от летището ще чакаме снимки на Туба от Париж и на Енгин от пеперудите.  Peace
Приятен ден!  Hug

# 39
Аз да кажа, че не вярвам на Енгин, че не влага нищо от себе си в разказите си. Всеки писател влага нещо свое, дори и фантастика да пише. А при Енгин те са и в първо число. Не казвам, че няма измислици, казвам, че има и нещо от него самия.

Туба пак е заминала за Париж, евала. Само защо не взима мъжа си? newsm78

# 40
Здравейте.
Цитат
не ми е ясно, какво значи, ще дадат наградата на друг newsm78 newsm78
Тя ,наградата де, не е ли персонална newsm78, не пише ли името на наградения
не Звезди ,не са персонални .
В случая за пеперудите и кристалните мишки  Организаторите искат присъствие . Ако не е потвърдено ,получава го следващия по гласове от журито ,так е дори при Емми.
Туба не е потвърдила присъствието си .
А за Енгин Шебнем нищо казва ,не отговори на въпроса ми
Снощи писаха ,че наградата е била за Илкер Калели ./Пойраз Калели / ...но мисля ,чеса фенски догатки Защото показаха изследване на два сайта където Илкер е с 34%,а Енгин с 30%.
Ако е така ,значи не знам ..Просто срамота
а за двойка онези от Киралък Ашк
Но на 29ти ще видим..
Специално За пеперудите ...спонсори са Пантен и Канал Д,
Списанието е вече на пазара...
Заглавието на есето на Енгин Icimdeki cocuk"Детето в мен"Дете по душа" Детското в мен"

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 15:34 от Maya@

# 41
Имах едни съмнения,че след Мишките повече няма да видим екипа и на Пеперудите-сякаш ще ни стане много Wink.
Дано има пеперуда за патрона.Прочетох един пост на Дива в другата тема и научих нещо.За филма АБО Пеперуда за женската роля била дадена на актрисата,която играеше жената на Булут.Доста се учудих,защото ролята й не беше по-запомняща се от тази на ЕА.Тези награди наистина малко несправедливо май ги раздават.

Дейзи,
Туба май пътува по женски,защото сега у семейство Сайлак мъжката част работи Wink

# 42
Майче Hug Hug
аз, не разбирам много от правилата на комшийте, но ми се сртува доста нелепо, това да получучи ,някой друг наградата, за това , че избраният не пристства, дори ми е смешно, чак.
На мен ми звучи, като да подариш, на някого подарък, който на теб са подарили.За мен е унижение, аз например , никога не бих взела такава награда, обидно ще ми е. Naughty
Абе, как така ,никой не засече патрона на летището, а засякаха патронката newsm78

До, колкото рабрах,Енгин ,няма да получи награда,ама не ми вярвайте много.
Туба я, получава, но си има 2 прични според мен да не отиде.
1.ако,Енгин не получава награда,няма смисъл, тя да я получава,в смисъл от солидарност.
2.ако ,там ще присъства БТ,Туба никога няма да отиде.
Това е мое мнение.

# 43
Дейзи ,
На Туба мъжа й в момента снима.
Но има и нещо друго..
-Туба имала специална покана и от двете посолства/Тр- Фр/
-Фестивала е 4дни ,Туба не би помъкнала близначките и майка  си по самолети за толкова малко време
Според мен  Тя отива за по-дълго време в съчетание  с  друга работа- Снимки за реклама  .
Спомням си ,че бяха писали в туитъра ,че са се договорили с Максфактор и беше казано ,че през ноември излиза ,може и в превода нещо да се губи или пък поради ситуациите покрай атентатите да  закъсняват   със снимките .

От списанието Haftasonu "В края на седмицата"

Звезди,
Смешно или не ,такава е практиката специално на Пеперудите и Мишките ,
Те не  казват на актьора ,ела че наградата е твоя ,а само искат да знаят дали ще присъства ...
Информацията за Туба е изтекла от агенцията на Пантен и то по случай ,че те чакат от нея отговор ,а виждат по пресата ,че Ще лети за Париж.
Аз все пак се надявам да присъстват... но едва ли Туба ще се грабне от Париж да дойде и да си вземе наградата.
А какво има общо с Бурчин..не разбирам..
Тя също беше на Мишките с Илкер и също бяха номинирани...на както видяхме Туба си беше и си взеха нашите наградите .

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 16:24 от Maya@

# 44
Звезди, Hug
като каза летище още одеве ми изникна един въпрос,но се въздържах да се изложа Laughing-да не би групата на Туба да се е засякла пак с групата от Америка на Шарл де Гол Mr. Green(не ми се отварят другите емотиконки,иначе си слагам стола и хеликоптера Joy Joy Joy)
За патрона трябва да питаме Тувана-тя го следва навсякъде Peace

Общи условия

Активация на акаунт