Само не разбрах,защо са ми изтрили постовете за погребението ,на което са присъствали Енгин,Туба и по-голямата част от КПА!
И са по темата и не съм обидила или засегнала някого!

Нейсе,вече не разбирам каква им е логиката на чистачите!!!

, не се кахъри излишно
. То ако присъстваше логиката, много неща щяха да са по-различни

Здраве и дълги години на любов и щастие за младоженците. 

, не се кахъри излишно
Дразни ме това,че от тенденциозни чистки темата опустя,дори и най-пристрастените в тази тема се отказаха да пишат.А най-лошото е, че темата си е отделна и докладните към чистачите не са от пишещите в нашата.Та,май постигнаха целта си да занулят нашата.

, не се кахъри излишно
Дразни ме това,че от тенденциозни чистки темата опустя,дори и най-пристрастените в тази тема се отказаха да пишат.А най-лошото е, че темата си е отделна и докладните към чистачите не са от пишещите в нашата.Та,май постигнаха целта си да занулят нашата.

, не се кахъри излишно

! Много точно си изразила нещата.
. На абсолютно същото мнение съм. И само да добавя - компютърно-опосредстваната комуникация е пак комуникация между човешки индивиди, т.е. важат известните ни норми /писани и неписани/ за човешкото общуване - без значение кой кого или какво харесва или не харесва и т.н. 

Каква е неговата цел?
Добре, че хората в ТТ, които харесват филма, се противопоставиха и гласуваха така, че да има горе-долу равен резултат.
И протестираха! Много протестни туити от цял свят, да се спре противопоставянето, защото двойката Елмер е един специфичен организъм и е неделима... 

Важният въпрос е друг- защо се поддавате на провокации?
И мен са ме трили, а аз си пиша и не ми пука. Защо трябва да напускате темата и да им давате повод за радост?
Някой ако може да ми обясни логиката.
Вместо да си пишем готини неща в темата ние се занимаваме с доносници, които са под нивото ни.По-добре да си обсъждаме Елмер, снимките на Енгин и Туба, които излизат, новинки и тн. Знаете ли как ми липсват петъчните купони.
И въобще купонът в темата.
, радвам се да те "видя" в темата. Препоръчани теми