"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 120 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
 Hug Hug Hug

Само не разбрах,защо са ми изтрили постовете за погребението ,на което са присъствали Енгин,Туба и по-голямата част от КПА! ooooh! ooooh! ooooh!И са по темата и не съм обидила или засегнала някого! Thinking Thinking Thinking
Нейсе,вече не разбирам каква им е логиката на чистачите!!!

# 556
Hug Hug Hug

Само не разбрах,защо са ми изтрили постовете за погребението ,на което са присъствали Енгин,Туба и по-голямата част от КПА! ooooh! ooooh! ooooh!И са по темата и не съм обидила или засегнала някого! Thinking Thinking Thinking

Кески, мила, Hug, не се кахъри излишно Wink. То ако присъстваше логиката, много неща щяха да са по-различни  Simple Smile

# 557
Здравейте!  Hug
Майя, много елегантни са  Керем Чатай и съпругата му.  Peace Здраве и дълги години на любов и щастие за младоженците.  Peace
Кески, тъжно е когато правилата се ползват и спазват през пръсти. Като тука има - тука няма.   Joy Joy
Кити, изглежда не сме пораснали и поумнели достатъчно та да видим логиката!   Thinking

# 558
Hug Hug Hug

Кески, мила, Hug, не се кахъри излишно Wink. То ако присъстваше логиката, много неща щяха да са по-различни  Simple Smile

Кити, Hug Hug HugДразни ме това,че от тенденциозни чистки темата опустя,дори и най-пристрастените в тази тема се отказаха да пишат.А най-лошото е, че темата си е отделна и докладните към чистачите не са от пишещите в нашата.Та,май  постигнаха целта си да занулят нашата. ooooh! ooooh! ooooh!

# 559
Hug Hug Hug

Кити, Hug Hug HugДразни ме това,че от тенденциозни чистки темата опустя,дори и най-пристрастените в тази тема се отказаха да пишат.А най-лошото е, че темата си е отделна и докладните към чистачите не са от пишещите в нашата.Та,май  постигнаха целта си да занулят нашата. ooooh! ooooh! ooooh!

Здравейте,
Не се „познаваме”.Но аз съм четяща и следяща форума,без да се включвам в дискусиите.
Много харесвам филма,невероятната и харизматична двойка Елиф-Йомер,голяма част от дамите,които пишеха в темата и затова си позволявам да изразя мнение.
Проблема с чистките,противопоставянето и провокациите идва не от вън,а от пишещ в темата,който се е вживял в ролята на форумен диктатор.Докладва и в същото време пише постове с възмущение от това.Много често изразява мнение с провокативен характер,чака да се присъединят съмишленици и ако това не стане трие си постовете и смекчава тона.Винаги насочва вниманието към друга тема.Фикс идея за отмъщение към тази друга тема и пишещите в нея.
Така,че според мен точно тази госпожа постига целта си и вместо игнор,някъде даже й благодарят и приемат като приятел.
Убедена съм в мнението си,затова реших да го споделя.
Пожелавам приятен ден!

# 560
Hug Hug Hug

Здравейте,
Не се „познаваме”.Но аз съм четяща и следяща форума,без да се включвам в дискусиите.
Много харесвам филма,невероятната и харизматична двойка Елиф-Йомер,голяма част от дамите,които пишеха в темата и затова си позволявам да изразя мнение.
Проблема с чистките,противопоставянето и провокациите идва не от вън,а от пишещ в темата,който се е вживял в ролята на форумен диктатор.Докладва и в същото време пише постове с възмущение от това.Много често изразява мнение с провокативен характер,чака да се присъединят съмишленици и ако това не стане трие си постовете и смекчава тона.Винаги насочва вниманието към друга тема.Фикс идея за отмъщение към тази друга тема и пишещите в нея.
Така,че според мен точно тази госпожа постига целта си и вместо игнор,някъде даже й благодарят и приемат като приятел.
Убедена съм в мнението си,затова реших да го споделя.
Пожелавам приятен ден!

Здравей, Yoanna L! Радвам се да се "запознаем" Simple Smile! Много точно си изразила нещата.  smile3525. На абсолютно същото мнение съм. И само да добавя - компютърно-опосредстваната комуникация е пак комуникация между човешки индивиди, т.е. важат известните ни норми /писани и неписани/ за човешкото общуване - без значение кой кого или какво харесва или не харесва и т.н. Simple Smile
Успешен и ведър ден! smile3525

# 561
Здравейте!

Да се хвърлят прибързани обвинения, при това не подплатени с доказателства , е най-малкото некоректно.   Stop
Не мисля, че може да се обвинява някой от пишещите в темата.  Naughty
Помислете, кой до такава степен мрази и завижда на ГГ-я, че е готов да съсипе една тема за филма, донесъл най-много награди на ГГ-й?  Mr. Green Е, как кой, Фатма, разбира се...  Joy Joy Joy

Отговорът се натрапва от само себе си...

Въпреки всички опити да не се говори за филма, да се скарат феновете на Туба и Енгин, дори не само във форума за романтични сериали, а и от турските измислени медии

Как ви се вижда това противопоставяне на ГА?  #Cussing out Каква е неговата цел?  #2gunfire Добре, че хората в ТТ, които харесват филма, се противопоставиха и гласуваха така, че да има горе-долу равен резултат.  Peace И протестираха! Много протестни туити от цял свят, да се спре противопоставянето, защото двойката Елмер е един специфичен организъм и е неделима...  Peace
Въпреки всичко, филмът живее, триумфира по световните телевизии, а че няма да има тема във форум романтични сериали, няма значение.  Mr. Green
ГА доказаха, че са над фенските въжделения и разправии, и са приятели, които се подкрепят и подкрепят колегите си. А феновете нека си издират очите, техен проблем... Mr. Green

Останете си със здраве!  Simple Smile

# 562
Здравейте елмерки! Hug Hug Hug Hug

Виждам, че се е разразил спор. Според мен чистките идват отвън, но кой знае? 33uu Важният въпрос е друг- защо се поддавате на провокации? newsm78 И мен са ме трили, а аз си пиша и не ми пука. Защо трябва да напускате темата и да им давате повод за радост?  #Crazy newsm78 Някой ако може да ми обясни логиката. PraynigВместо да си пишем готини неща в темата ние се занимаваме с доносници, които са под нивото ни.По-добре да си обсъждаме Елмер, снимките на Енгин и Туба, които излизат, новинки и тн. Знаете ли как ми липсват петъчните купони. SadИ въобще купонът в темата. bowuu

Кити Hug, радвам се да те "видя" в темата.   

# 563
  • Сливен
                                   Привет, Девреми! Hug

Отдавна не съм се появявала, но имам много работа.  Нося ви снимка от тази вечер . Туба е в Лондон за филмовия фестивал, от който очакваме награда за Джунглата. Да видим какви  ще вземат с Онур! Peace Peace Peace

Много е хубава, свежа - с една дума- ТУБА!

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 22:23 от boyana05

# 564
Здравейте !
Късометражния филм Джунглата с участието на Туба е с награда от фестивала в Лондон

# 565
  • Сливен
        Браво! Честито да им е на Туба и Онур! 

Здравейте !
Късометражния филм Джунглата с участието на Туба е с награда от фестивала в Лондон

Продължението го знаете.

Лека и покойна нощ!

# 566
Излизат вече и официалните снимки от феста

IFF ‏@FilmFestInt  4 dk.4 dakika önce
An honour to meet Tuba Büyüküstün at the #LondonIFF2016 Awards Ceremony.

# 567
Здравейте момичета !

Знам ,че четете темата,но слезте от Балкона ,заради хубавата екранна двойка ,заради хубавия сериал,който всяка серия беше като игрален филм....
Загледах 2-3нови  и сега по-добре оцених ,че КПА беше чудесен..

... Нашия Хюсеин/Бурак Т/ играел в Гьоч Заманъ ,не го гледам.
а Саъгън Сойсал е в екипа  на "46Йок оланън"който сериал ще започне м.Март по Стар тв...
Каста е добър- с Ердал Бешиксиоглу,Йасемин Ален Мелис Биркан , и др

New Dizi  RT @46bekleyenadam #46YokOlan Çok yakında Star'da...
Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, Yasemin Allen, Saygın Soysal, Melis Birkan ...
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 09:46 от Maya@

# 568
Здравейте момичета !

Знам ,че четете темата,но слезте от Балкона ,заради хубавата екранна двойка ,заради хубавия сериал,който всяка серия беше като игрален филм....
Загледах 2-3нови  и сега по-добре оцених ,че КПА беше чудесен..

... Нашия Хюсеин/Бурак Т/ играел в Гьоч Заманъ ,не го гледам.
а Саъгън Сойсал е в екипа  на "46Йок оланън"който сериал ще започне м.Март по Стар тв...
Каста е добър- с Ердал Бешиксиоглу,Йасемин Ален Мелис Биркан , и др

New Dizi  RT @46bekleyenadam #46YokOlan Çok yakında Star'da...
Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, Yasemin Allen, Saygın Soysal, Melis Birkan ...
Скрит текст:
Добро утро !
Майа,
с тази новина ме събуди....  за Сайгън добре ,
но Мелис Биркан ,бях си я заплюла запартньорка на   Енгин

# 569
Добро утро,на всички момичета и от мен!!! wavey

Героите на Енгин Акюрек! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт