"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 120 344
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
   Аз също се надявах Енгин да си партнира с Мелис Биркан в нов проект, но явно това отпада. Не е супер красавица, но има много топло и нежно излъчване.
   Енгин изглежда чудесно, обаче едва ли е седнал да чете нов сценарий в кафенето. Макар че сякаш се опитва да прикрие текста с ръката си  Simple Smile

# 586
  • Сливен
                              Привет! Hug

Майче, четем я темата, но времето за писане е малко, мила. Вчера имахме чудесен ден, завършил с награда. Чакаме на първи март още една. Peace

Дано!  Още награди да споходят Туба и Онур! Дано! Дано! Големи сладури са.

Лека нощ! Hug

# 587
  Аз също се надявах Енгин да си партнира с Мелис Биркан в нов проект, но явно това отпада. Не е супер красавица, но има много топло и нежно излъчване.
   Енгин изглежда чудесно, обаче едва ли е седнал да чете нов сценарий в кафенето. Макар че сякаш се опитва да прикрие текста с ръката си  Simple Smile
Струва ми се ,че е вестник от рода на икономически или държавен ..има  вид на нашия държавен в-к на две колони без снимки
Тук  се вижда добре ,има и  снимки ...вестник е

Араселиа...
Вече излязоха информации за новите проекти на АйЙапъм, за Къванч-Черно и бяло,  Кенан -Турчина,за Чаатай-не знам какво си... Крайно време е и за Енгин да научим нещо по така . то се върти някакво инфо за Спящите ангели,но да видим..... търпение..

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 23:46 от Maya@

# 588
  Ами чакаме си ,дано да излезе истина за Спящите ангели. И тъй като за разлика от Туба , Енгин не е активен в социалните мрежи, всяка случайна снимка предизвиква всеобща радост у зажаднялите за информация фенове. Heart Eyes
  За Туба се очертава проект с наистина прекрасни партньори - все топ артисти (макар и да не са ми фаворити като външност, може би Мехмет Гьонсур ми е най-чаровен). Сигурно ще се получи стойностен филм.

# 589
Ето го Сайгън Сойсал в новия проект-психотрилър.
Голям стратег е-винаги си избира поддържаща роля ,а образа му и екранното време се изравняват с с Главния герой.....

Героинята на Ясен Ален -е  в кома в продължение на 5години и героятна Ердал епрофесор ,който търси начин лекарство да я върне към живота..Тойсе превръща в психически раздвоена личност и през това време изчезват много хора..
Може би Сайгън и Мелис са в ролите на дедективи заприлича ми на Досиетата Х

Моля,не трийте поста ми ...Информация е..

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 17:33 от Maya@

# 590
УаУ
Бешикташ падна с 2:0 от Фенербахче...
Енгин ще пие чай...
Но по-важното е qче чакаме новото Есе

И така
Тансу е бил на мача..радостен сигурно е от Фенербахче.
Енгин, макар че дербито е било в Кадъкьой него го няма   
Ох измъчи ме клавиатурата .....не прави паузи

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 22:49 от Maya@

# 591

Мая,аз също очаквам с нетърпение и любопитство каква история ще ни разкаже Енгин този път. Много съм благодарна на Варна за брилянтните преводи  bouquet, благодарение на които можах да се докосна до емоцията в есетата на Енгин. За мен стила му е живописен, и сега ми изплува картината на пътника в автобуса сред летните жеги, или седналите в ресторанта приятели , или ученическите терзания на първото влюбване. Останах с усещането за преливащи едно в друго тъга, надежда ,самоирония и силна вяра в силата на любовта към живота в различните му посоки.

# 592
  • Сливен
                    Привет, Девреми!

Честита Баба Марта!

Този колаж много ми хареса. Интересни партньори.

Лек ден на всички вас! bouquet

# 593
Здравейте Hug

Честита Баба Марта Бели и червени,румени и засмени.

# 594
Добро утро!  Hug

Честита Баба Марта!  Hug

Успешен ден, ползотворен месец, блестяща пролет!  Hug

# 595
Здравейте!  Hug
Честита баба Марта!  Hug
Бели небесни мечти, червени блестящи лъчи!
Пролетно слънце изгрява – ново начало то обещава!

Елиф и Йомер също си имат мартенички!  Laughing Laughing

Тувана в нов сериал - Oyun Bozan yakında Show TV'de!

Приятен ден!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 16:29 от rina-rina

# 596
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
МИЛИ МОМИЧЕТА !

# 597
    Здравейте! Честита Баба Марта! Бъдете здрави, усмихнати и успешни! Нека март е месец на хубавите изненади!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 21:42 от araselia

# 598
Майя, Араселия,  Hug Hug

В туитър се питат дали КПА ще бъде на фестивала в Монте Карло.

Скрит текст:
Doğru mu bu #KaraParaAsk Monte Carlo'ya mı katılacak?

# 599
Майя, Араселия,  Hug Hug

В туитър се питат дали КПА ще бъде на фестивала в Монте Карло.

Скрит текст:
Doğru mu bu #KaraParaAsk Monte Carlo'ya mı katılacak?
Добро утро!
Ринка ,
 Според мен това е колаж ,фенски мечти или пък предположения  за включване на двата сериала/от Ай Йапъм/ в надпреварата.  
По официални данни -Измерванията за фестивала включва периода от 01.03.2015 до 01.02.2016 излъчване и гледаемост в прайм тайм от определени страни -области на света.

Резултатите и номинациите ще бъдат обявени през април2016. Фестивала ще е месец ЮЛИ тази година.
Специално аз нямам много надежди ,защото:
-  в Чили го дават след 11:30 и само 15минути влизат в измерванията..Въпреки това е с много хубав рейтинг и е на челно място от 00:00 -до 00:30
-Ако са включени в измерванията и балкански и европейски страни ,където още няма излъчване на КПА.. не става

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 09:03 от Maya@

Общи условия

Активация на акаунт