"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 120 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!  Hug

Майя, ако не е изтекла информация от щаба на продуцентите най-вероятно да предположения за очаквано евентуално номиниране. Официалните номинации ще се обявят на 12 април.

http://www.tvfestival.com/

# 601
Като ден днешен си спомням....
2011г...не знаех нищичко за БГфоруми ,нямах Туитър акаунт,нямах фейс,бях привършила с гледането на Аси и Езел  и търсех   инфо за ПС и КВФ ,защото вече ги гледах.Попаднах на инфо за посещението на БГ фенки на Аси в Истанбул...
И в един момент ми попада и инфо за Аси в Монте Карло-боже как се радвах ,а нямаше с кого да споделям и къде да чета да науча нещо повечко ....
О тогава стана ,тя каквото стана

много ми допада този момент

# 602
Майя, Араселия,  Hug Hug

В туитър се питат дали КПА ще бъде на фестивала в Монте Карло.

Скрит текст:
Doğru mu bu #KaraParaAsk Monte Carlo'ya mı katılacak?
Добро утро!
Ринка ,
 Според мен това е колаж ,фенски мечти или пък предположения  за включване на двата сериала/от Ай Йапъм/ в надпреварата. 
По официални данни -Измерванията за фестивала включва периода от 01.03.2015 до 01.02.2016 излъчване и гледаемост в прайм тайм от определени страни -области на света.

Резултатите и номинациите ще бъдат обявени през април2016. Фестивала ще е месец ЮЛИ тази година.
Специално аз нямам много надежди ,защото:
-  в Чили го дават след 11:30 и само 15минути влизат в измерванията..Въпреки това е с много хубав рейтинг и е на челно място от 00:00 -до 00:30
-Ако са включени в измерванията и балкански и европейски страни ,където още няма излъчване на КПА.. не става

Здравейте
и
Благодаря
За информациите
Да добавя и аз:
Доколкото знам, за Фестивала Монте Карло имаше определени условия,
-Сериала да е приключил предходната година/не по-рано/ от старта на измерванията/а измерванията са за 2015/ или да продължава, ето Аси приключил 2009-измерванията са от 2010 до 2011,а Дързост и Красота  продължавало.
и проекта трябва да е внесен в определен брой страни
имаше и още нещо задължително,но....не си спомням
И нищо не зависи от продуценти и дистрибутури .
Всичко зависи от Дейт Бейс..База данни
А ако има късмет КПА да е в номинация това ще е голям Бум....

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 14:08 от Vyara2

# 603
Поживьом Увидим!
При този случай има десетки турски сериала,които отговарят на тези условия...
а в номинацията от целия свят са 3ри
Месец април ще стане ясно...
Ето я и Тувана с нов екип и нов сериал...
Има късмет от страна на партньори -Баръш Кълъч много го харесвам пък и Серхат Тютмлюер участва

Представяте ли си ...Да ги видим така и тук  Туба и Енгин

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 13:52 от Maya@

# 604
Изпратиха ми есето на Енгин, но не знам как да го пренеса и увелича

# 605
   Добър вечер след тежкия последен работен ден! Благодаря за информацията относно Монте Карло - не съм наясно с това събитие изобщо.

Изпратиха ми есето на Енгин, но не знам как да го пренеса и увелича

Мая Hugне мога да помогна относно есето, доста съм "боса" в тази област, още се боря да се науча да поствам снимки    Embarassed

# 606
Привет девремки Hug
Честита баба Марта на всички и дай боже скоро да излезе инфо за Ангелите спят,ако ще е това дизито на Енгин Peace
На всички по една голяяяяма целувка от мен за това,че поддържате темата с инфо,снимки....-Майче,Ринка, love001 love001 love001 да не изброявам,че ще пропусна някой Laughing Момичета,наистина благодаря за усърдието ви! Аз загледах няколко сериала и ги отсвирих-нищо не успя да ме заинтригува ooooh!
Ама гледах поне до 15 серия и пак не стана Whistling Успех на Сайгън с новия сериал Peace
На Туба и Онур пожелавам още много награди и лично щастие Hug
Иииии,Майче,разказа на Енгин "Мълчание" с превод ли е или на турски newsm78
Дали Варна ще има време да го преведе Praynig Само нейните преводи наистина ми допадат и в художествен,и в граматичен смисъл Hug

# 607
Здравейте Момичета !
Честит Празник!

Дет
Есето е оригинала.
Аз успях да го прочета.
Поздравления за Енгин..Мисъл,език и перо .
-богато, живописно ,реалистично.
Само,че аз нямам дар слово за да го опиша..
...

Нека да излезе превода и ще коментираме

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:16 от Maya@

# 608
   Честит Празник! Поклон пред загиналите за свободата на България!

Аз също силно се надявам  Praynig Варна да преведе разказа на Енгин. Оказа се,че 3ти март е Международен ден на писателите, така че поздравявам Енгин и му желая много успехи и в тази област, а защо не да напише и сценарий за филм.   Simple Smile

# 609
  • Сливен
           Привет! Hug

Да ни е честит празника! С гордост да носим България и българското в сърцето си! Здраве, здраве и пак здраве на всички ! bouquet Peace

Много ще е хубаво КПА да отиде в Монте Карло. Мечтите са безплатни и разрешени. Туба , Енгин и целият екип си го заслужават. Peace

Хубав празник! bouquet

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 20:29 от boyana05

# 610
Честит празник,девремки Hug
Силно се надявам за скорошни новини Peace

# 611
Здравейте!  Hug
Честит празник!  Hug

# 612
Здравейте елмерки.  Hug Hug Hug

Честит 3ти март! Нека бъдем достойни българи като онези, които дадоха живота си за България.

Аз тотално съм се отплеснала в гледане на американски филми, даже си имам двама нови любимци и в момента съм на тази вълна, чета интервюта, гледам клипчета и тн.

Но и Енгин не съм го забравила, много се радвам,, че е излязъл новият му разказ. А още повече ще се радвам, ако излезе инфо за сериал/филм. bowuu Този 'Ангелите спят' много ме заинтригува. Simple Smile Дано се осъществи!:) 

# 613
  • Сливен

Канти,  Hug отново моите адмирации за колажа! Hug bouquet

# 614
Здравейте Елмерки! Честит празник на всички! bg

Прекрасна новина се е появила вчера - КРА и Монте Карло Peace Надявам се да излезе истина тази информация Praynig А  пък ние ще стискаме палци, какво друго ни остава  Heart Eyes

И аз очаквам превода на разказа на Енгин с нетърпение. Дано Варна Praynig го преведе

Боби Hug

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт