"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 120 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
    Добър вечер! Майа Hug
Толкова красота има около нас, защо е тази злоба , войни, убийства...
Тъжно е и не го разбирам. Сякаш нищо не сме научили хиляди години вече.

Туба е донесла светъл лъч в тежкото ежедневие на болните деца и техните родители Peace Положителните емоции са задължителна част от успешното лечение, дано излязат бързо здрави от тази болница Praynig

# 661
Здравейте елмерки.  Hug Hug Hug

2 години от началото на сериала, Боже колко бързо минава времето. Сякаш беше вчера, когато се вълнувахме пред екраните каква история ще ни разкажат нашите любимци.

Аз сега съм се зарибила по "Гордост и предрасъдъци" и си мислех как Енгин би изиграл Мистър Дарси- горд, загадъчен, принципен. Според мен е интересен образ и би му се получило страхотно.

Чакаме новини з нов проект, но да видим кога....

# 662
  • София
Толкова тъгувам за тях...невероятни са!

# 663

2 години от началото на сериала, Боже колко бързо минава времето. Сякаш беше вчера, когато се вълнувахме пред екраните каква история ще ни разкажат нашите любимци.

Аз сега съм се зарибила по "Гордост и предрасъдъци" и си мислех как Енгин би изиграл Мистър Дарси- горд, загадъчен, принципен. Според мен е интересен образ и би му се получило страхотно.

Дейзи, здравей!

Малко ми е трудно да си представя Енгин като сдържан английски джентълмен😃но би бил много красив в една такава сцена:
Скрит текст:

# 664
Здравейте Дами!

Алжирският журналист е толкова въодушевен от Туба ,че е поместил поредица от снимки с нея във фейс страницата си....

https://www.facebook.com/mohcenetv/media_set?set=a.9818313619010 … &l=60900a339c

рейтинга на КПА в Чили -макар и в късен час..гордеят се
Цитат
Javi Tapia O.
‏@Javi_Tapia_O
nada mal 20 pts😎 #ElPalazok
Rating 00:10
#MEGA 20 #KaraParaAsk
#CHV 14 #HumorDeFestival
#C13 10 #Celia
#TVN 3 #PorFinSolos
#LaRed 2

Момичета .
Вижте каква новина открих..
Енгин Аккйюрек се присъединил  към  сериала  ЙЕТЕР по АТВ
http://www.temizmagazin.com/gundem/engin-akyurek-yeter-dizisinin … a-dahil-oldu/3354
Аз видях една снимка размятат и оприличават Актьора на героя на Енгин, но не знаех нищо .Всички казват ,че много прилича  на Енгин А

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 16:24 от Maya@

# 665
...

Тези от турската преса за трепане .. Актьора се казва Дженк Торун
и има прилика с   Енгин Ак, но може ли без да направят проверка  и веднага да пишат..
Направо ме стреснаха..... Започнах да правя планове ,кога да го загледам тоз сериал, колко епизода ли има до сега

Обаче, каква прилика само.
Ама наш Енгин е по- хубав, разбира се. Laughing

# 666
Пепелче,
Имат прилика ,но все пак проверката е висша форма на доверието ...
Йаа

Да видим ...МБС -анкетата за "Кой актьор/актриса ще заслужи Оскар "до къде е стигнала

Енгин ,Къванч и Неджати Шашмас
И

Туба,Берен и Хазал

# 667
Здравейте, дами! Относно двойника - приликата идва главно от брадата, без нея не я виждам, прилича ми по-скоро на Чарли Шийн Simple Smile

Да сложа и оригинала Heart Eyes

"Вие мен уважавате ли ме?"

# 668

Дейзи, здравей!

Малко ми е трудно да си представя Енгин като сдържан английски джентълмен😃но би бил много красив в една такава сцена:
Скрит текст:

Здравей Араселия, Hug

Точно в тази версия на филма Дарси не ми харесва и с удоволствие бих го заменила с Енгин. Просто ми се гледа Енгин в нещо класическо. А и Дарси е интересен образ. В сцената с танца би бил прекрасен Енгин, в него има една изтънченост, която би му помогнала в този случай.  Simple Smile

# 669
Здравейте!  Hug
Приятен следобед!  Peace

Хазал е с нова визия в новия си проект.

# 670
Здравейте Момичета!
Докато се появят новини за актьорите от КПА..
да почетем ии новини за други филми ,но все пак имащи връзка с нашата тема ..
На 07.04.2016го. се открива Истанбул Филм Фест
1.Българският филм "ЖАЖДА " Ще се съревновава в две категории
-най-добър Международен  
- и филм на публиката
2. филмът Спомените на Вятъра,където има участие и Туба , също ще се съревновава сред турските филми
3. късометражния Филм "Орман/Джунглата"-в категория-къси филми
 http://www.filmloverss.com/35-istanbul-film-festivali-programi-aciklandi/

# 671
Добър вечер !

В Сеул Енгин сподели тъгата си за случващите се атентати и че главното за хората трябва да е мирът. Половин година по-късно ужасът се повтаря,и то в родния му град Анкара.

Дейзи Hug наистина не е перфектния мистър Дарси, но пък много харесвам Кийра Найтли и като двойка  според мен им се получи химията , а и Колин Фърт не харесвам особенно. Енгин би го изиграл брилятно, ако не беше езиковата бариера ,никак не му спори с английския май  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Рина и Мая, благодаря за новините , които публикувате
bouquet

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 23:51 от araselia

# 672
Привет!

Поразходих се до ТТ ,няма нещо ново -интересно..но все пак има неща ,с които ежедневниците се лайкват:
Актриси които рисуват

и такива които ги рисуват

Приятелство

Победа и гордост

И статия от блога на Миллийет

Текста е изваден от контекста при коментари за рейтинговата система и интервюто на Тимур Савджъ.
Критиците ,твърдят ,че много по -хубави с квалитетни сюжети сериали се спират и необяснимо защо някои младежки или по-ниско бюджетни продължават.
Затова авторът  казва ,че  "Проблемът е с дълга история"
 "Излезе на яве ,че   
 Туба Буюкюстюн ще стои настрана  от участие в нови сериали, поради  страха от рейтинга.
 Обичам  Туба, аз съм обожател   на нейната игра.
  "Мръсни пари и любов" един  сериал,който  ние гледахме с голямо удоволствие. Те станаха една хубава двойка  с Енгин Акюрек и си свършиха работата.
  Тези дни по покана  на компанията за производство на памперси и като лице на същата фирма Туба   посети Алжир.       
 В същото време , тя участваше и в откриването на детска болница под егидата на Компанията .
 Въпреки ,че феновете не са били предварително информирани за посещението й за да се избегнат навалиците. Еннахар Тв  в новините свързани с Туба казваха , че визитата й е предизвикала по-голям интерес, отколкото посещението на Бан Ки Мун. /генерален секретар на ООН/
Желанието ми е- нашите актьори от по-рано  направените финали   или свалени сериали, да не се отказват .
Каkто  Туба Буюкюстюн да не се отказва от нови сериали. Такива квалитетни актьори трудно се създават.
  Туба Буюкюстюн  с Халит Ергенч ще вземат участие  в нов филм,за което тя  вече потвърди .
................

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 02:06 от Maya@

# 673
# 674
Добро утро!

Хубав и успешен ден Ви желая!

Папараци ,усети откъде му идват кликванията и продължава с "НОВИНИТЕ"

http://flypaparazzi.com/2016/03/18/tuba-buyukustun-ve-engin-akyu … araya-mi-geliyor/

Голямо забавление пада с Тайар и Лелята в ЛА

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:28 от Maya@

Общи условия

Активация на акаунт