"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 87 тема

• 120 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,пише че е нова от 21 03.2016 г Heart Eyes

# 706
Момичета,пише че е нова от 21 03.2016 г Heart Eyes

Виждам  ,че на снимката е отбелязано  - 20.03 .2016 в 6:45ч /рм.
Но дрехите не пасват с вчерашната ,тук е с яка или шал.
А има вероятност -
на обяд пред цветарския магазин ,
а тази от вечерта в заведение -подготовка за гледане на мача

# 707
Спокойна нощ!

# 708
Здравейте!
Туба пак се е подстригала....
Явно Ферзан бей го иска заради филма...ИЧ
Подготовката е на ход , заедно с актрисата Серра

# 709
   Трудно е да се каже добър вечер в ден като днешния Sad Бог да пази вас и близките ви Praynig

Скрит текст:
Днес, на обяд ,когато детето ми отива на училище, на спирката до нас е имало сигнал за оставена кутия, района е бил отцепен от полицията и от специалните части са взривили кутията. Слава богу, тревогата била фалшива, детето малко се е стреснало - помислил маскираните за престъпници. ConfusedТака,че такива събития не са само далечни новини по телевизията, за съжаление.

Туба виждаме в работен процес, Енгин - на станала традиционна неделна разхдка по булевард Багдад  Simple SmileДали работи по нещо, не се знае  newsm78. Честно казано ми е мъчно за дългата коса на Туба(не че е по-малко красива с къса - така още по-добре изпъква красотата на очите й) Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 21:44 от araselia

# 710
Добро утро!
Днес е денят на КПА ,но за съжаление без него..

Такава спонтанност се получи при тази двойка ,че подлудиха половината свят...

# 711
Здравейте Елмерки !
Влизам само да Ви поздравя и да ви снеса една новина ..
Алпер Туреди беше гост на предаването Арамъзда калмасън по ТВ8 и каза ,че на 19април ще има благотворителен концерт/за "имам едно желание" / с участието на много певци и актьори.
Енгин Аккюрек също ще присъства.

# 712
  • Пазарджик

Здравейте момичета!  Хубав ден Ви пожелавам!

От няколко дни си гледам избирателно Kara Para Ask. Когато сериялът е завършен можеш да си избереш да гледаш каквото ти е на душа - и тъжни , и тежки моменти и щастливи, но винаги с чудесната двойка Елиф и Омер. Винаги откривам невидяни детайли. Много ми липсва този сериал, "зависима"  Joyсъм от него.

# 713
Здравейте Елмерки !
Алпер Туреди беше гост на предаването Арамъзда калмасън по ТВ8 и каза ,че на 19април ще има благотворителен концерт/за "имам едно желание" / с участието на много певци и актьори.
Благодаря, Вяра!  Hug Hug Hug
Е, жалко, че 19.04. е толкова далече, но сигурно ще излязат много снимки после. Simple Smile

# 714
Здравейте Елмерки !
Благодаря, Вяра!  Hug Hug Hug
Е, жалко, че 19.04. е толкова далече, но сигурно ще излязат много снимки после. Simple Smile
Е не е толкова далеч ,има няма 26 дни.
Само да допълня ,
не точно концерт, както съм го написала ,
а Вечер на Фондацията "Имам едно желание"
Сбирката ще се осъществи В Кадъкьой, бул. Джаддебостан -Културния център

# 715
Браво,
изпреварили сте ме с новината за мероприятието свързано с Енгин.
Ето и една хубава вест свързано и с Туба ..

Късометражния филм Орман успeшно   се представя по фестивалите по целия свят.
И печели награди...
След Лондон ,сега в Порте Рико...
http://www.bitarts.info/blog-1/2016/3/23/the-jung
Цитат
aosonursaylak'The Jungle' is awarded at RIFF...Puerto Rico
Други новини :
-Ъшъл Ючесой в Тюмай Йозокур ателие - с уроци по  актьорско майсторство на студенти в петък
Цитат
Işıl Yücesoy ‏@m15eno  5 dk.5 dakika önce
Biz Cuma günü beraberiz. Bu güzel ekip ve TÜMAY ÖZOKUR ATÖLYE öğrencileriyle.onlara öğreteceğim ama onlar daha çok

Нургюл Йешилчай  с Йозджан Дениз, след много години отново заедно  дадоха старт за новия филм "Втори Шанс"
Сериалът "46 безследно изчезнали "с участието и на Сайгън Сойсал започва в неделя по СтарТВ

Деца бежанци се молят на полицаите на  гръцко-македонската граница за преминаване .
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 15:01 от Maya@

# 716
  23.03.2016 г. - ден сряда - първи епизод на КРА с английски дублаж. Кой как е дублиран?

# 717
Добър вечер, момичета!

Здравейте Елмерки !

Вяра,благодаря за новината bouquetС нетърпение ще си чакам датата ,надявам се събитието да бъде отразено, та да видим Енгин, а вероятно и други от екипа на КПА  Party Алпер Тюреди беше казал в едно телевизионно интервю (перифразирам),че "работата в КПА му е дала нещо много ценно - приятелството с ЕА и нищо не може да промени това".

И на мен ми липсват Елмерите , наистина подлудиха света, може и повече от половината да е вече  Simple Smile Peace

# 718
Едно ново клипче,подарък от  приятелката ми Айфер в ТТ  ,
която ми подари и книгата Истанбулско червено.  
 Всеки брой на списанието Кафасъна гьоре получавам от нея.
не знам как ще й се отблагодаря

# 719

Мисля си, че голяма заслуга имат и хората, които са направили кастинга. Изисква се голям нюх да налучкаш правилната екранна двойка,защото сами по себе си може да са красиви и добри актьори, но не се ли получи въздействаща комбинация няма как да има успех историята. А при нашите главни актьори се получи взривоопасна комбинация  Heart Eyes

Мая, благодаря за клипчето,усмихна ме bouquet А за Ъшъл сякаш бях чела ,че ще отива да живее в САЩ при дъщеря си, а тя уроци дава  newsm78 Много могат да научат от нея, прекрасна артистка е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт