Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~72~

• 25 594
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Ма пак сте се фърлили у едни размисли Laughing
Васе Heart Eyes Hugчестити ти дрешки и аз скоро ша ги сменям Laughingгалиба
Клари,това галене по корема на там ни хвърля-ма не мисля,че ще е спасение за Нихан.Това му отношение към нея е мания-ма ми е интересно миналото му-има причини да е такъв.Досега не са ни пускали нишан и е време Laughingда видим що е долкова луди гаден Mr. Green
Peace Миме. мерси Hug и лека Hug

# 511
Еве не Laughing нещо не е моя серял Laughing няма отмъщение кат хората Rolling Eyes Нихан само риве ooooh! действие няма Rolling Eyes аз даже последните 2 серии не съм ги гледала Peace
Още го подготвят Laughing чек да поривем малко, че много ни разглезиха лятото с тез комедии Laughing

# 512
Еве не Laughing нещо не е моя серял Laughing няма отмъщение кат хората Rolling Eyes Нихан само риве ooooh! действие няма Rolling Eyes аз даже последните 2 серии не съм ги гледала Peace
ooooh! ooooh! ooooh! нема угодия Mr. Green чекай ма, ся почва Емирко да вилнее Mr. Green

# 513
  • In the light side of the Moon!
Ренка  Hug

бавно върви, но последователно  Peace
така 4е ще дойде и отмъщението, просто се настрой за не 4ак толкоз динами4ен сериал. Аз го препоръ4ах на една дръжка арабка, те нали арабите вси4ко превеждат и тя няма проблеми с гледането. Ами същото каза и тя, малко й е бавен, но пък е възхитена от играта на Неслихан и Бурак  Peace

# 514
Ренка  Hug

бавно върви, но последователно  Peace
така 4е ще дойде и отмъщението, просто се настрой за не 4ак толкоз динами4ен сериал. Аз го препоръ4ах на една дръжка арабка, те нали арабите вси4ко превеждат и тя няма проблеми с гледането. Ами същото каза и тя, малко й е бавен, но пък е възхитена от играта на Неслихан и Бурак  Peace
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

По Фемили дават новата партньорка на Кадир Laughing а и тая от Мафиотския ми Laughing

# 515
  • In the light side of the Moon!
Ренка  Hug

така 4е ще дойде и отмъщението, просто се настрой за не 4ак толкоз динами4ен сериал. Аз го препоръ4ах на една дръжка арабка, те нали арабите вси4ко превеждат и тя няма проблеми с гледането. Ами същото каза и тя, малко й е бавен, но пък е възхитена от играта на Неслихан и Бурак  Peace

По Фемили дават новата партньорка на Кадир Laughing а и тая от Мафиотския ми Laughing

ДРУЖКА!!!
дружка бееее ...ужасТ , какви ги пишааа  ooooh!

# 516
  • София
Ренка  Hug

Аха  newsm10 Мине

# 517
Ай сиктир от мен  Hug Hug Hug

Рену, стягай се, до сряда да си изгледала последните две серии  Naughty Mr. Green

# 518

Рену, стягай се, до сряда да си изгледала последните две серии  Naughty Mr. Green
Тц неам време Laughing

Меги знам ма ми стана много смешно Laughing

# 519

Peace лека Еве Hug

Тц неам време Laughing

утре си свободна Naughty Начи Фатиха, къде къде по сладникав беше... знам че зарад главните ти аресваше, ама и тука главните са чок убави Crazy

# 520
  • близо до брега на морето
Добро утроо Hug Hug Hug

# 521
Гюнайдън, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Миме  Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 07:59 от Еванджелин

# 522
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Еве, Мим  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 523