NEXTDIRECT.COM - 10

• 77 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
сигурни ли сте за безплатна  доставка над 60 лв, как става, аз преди да платя  ми показва 10.99 евро доставка

# 76
  • NE
Във вторник поръчах за 65 лв и нямах доставка в Некстдирект.

# 77
  • Варна
Сигурно е. И аз пуснах поръчка за 73лв и нямам доставка. В кошницата автоматично изчислява иначе влизайки в профила си има банер, че е безплатна над 60 и доставка до 3 работни дни. Доставката за поръчка под 60лв е 7лв. Не знам защо да излиза 10,99 евро доставка. Това в некстидрект ли?
Някой беше писал и за забавени поръчки сега. Да не е било временен проблем... Сега всичко е наред. Четврътък я пуснах, петък е изпратена, понеделник ще е в София и вторник си я очаквам във Варна.

# 78
  • Sofia
....
Някой беше писал и за забавени поръчки сега. Да не е било временен проблем... Сега всичко е наред. Четврътък я пуснах, петък е изпратена, понеделник ще е в София и вторник си я очаквам във Варна.

Аз писах за моя позната  Peace След като не си получи поръчката една седмица, аз им звъннах и говорих с тях. Оказа се, че понеже картата, с която плаща е регистрирана на постоянния и адрес в Омуртаг, а тя е дала адрес за получаване в София, където си живее, не са и пратили поръчката. Хич не ми хрумна, че това може да е причината  ooooh!

# 79
  • Варна
Хм, интересно. Аз плащам с картата на ММ, а за доставка са моите имена, но може би като сме на един адрес не са им проблем имената.
В случая защо пък не са я потърсили, но политика... ако на финала всичко е ок другото се преживява Simple Smile

# 80
Здравейте  Simple Smile Във вторник и аз направих поръчка. В сряда получих имейл, че е изпратена от склада и номер на товарителница. Проследих я и в петък беше в София. Предполагам, че в понеделник ще я получа. Преди малко ми пращат нов имейл със същото садържание и нов номер на товарителница. Какво може да означава това? Дали са ми разделили поръчката на две или пък е грешка?

# 81
Здравейте! Пазарувам доста детски дрешки от Некст, но главно от разпродажбите на английския Simple Smile ,  за това и не съм се включвала до сега.

Няколко страници назад някой се интересуваше от зимно яке за момче 5-6г.
http://bg.nextdirect.com/en/g41508s3#908739  - това е нашето, но го поръчах от немския Некст, тъй като за Бг размер 5-6г. е изчерпан. Изключително топло и красиво, само дето не е толкова ярко червено.

Относно бързината на доставките - във вторник направих поръчка и в сряда вече беше при мен  Grinning (не съм от Сф). Доста приятно ме изненадаха.
http://bg.nextdirect.com/en/x6d2716s7#905610 - р-р 5-6г. - стоят страхотно, леко еластични.
http://bg.nextdirect.com/en/g412476s1#773954 - 6г. - страхотна материя, имали сме подобни.
http://bg.nextdirect.com/en/g41484s3#685812 - 5-6г. - не, че са лоши, но не съм впечатлена - прекалено тънка материя са.
http://bg.nextdirect.com/en/g41484s8#792818 - 5-6г. - мекички са  Simple Smile

# 82
  • Sofia
Майка Самурайка, дънките със смъкнато дъно ли са? Много хубави, направо се влюбих за дъщеря ми, а тя ще ме намрази като ги види  Mr. Green

Как пазарувате на разпродажби от УК, само с посредник ли? Хич не искам да завися от посредници, че и фирмата превозвач трябва да сменя (моите не поръчват), а досега не съм успяла да излъжа УК сайта да си поръчам сама - дори не стигам до стъпка с въвеждане на адрес Close

# 83
  • Бургас
Потници съм взимала само веднъж и съжалих. Седят радърпани и обезформени дори след пране. И това още след първото слагане. Дано сега да са подобрили качеството.

# 84
  • Berlin
Бельо не съм взимала от Некст. От Mothercare едни потници се оказаха много издръжливи Mr. Green, сега имам от ХМ, също чудесни, нямат никакво мърдане и боксерките са от ХМ, че ми е най-близо.

# 85
Майка Самурайка, дънките със смъкнато дъно ли са? Много хубави, направо се влюбих за дъщеря ми, а тя ще ме намрази като ги види  Mr. Green

И аз да попитам за дънките- надолу крачола много ли е тесен?

# 86
Майка Самурайка, дънките със смъкнато дъно ли са? Много хубави, направо се влюбих за дъщеря ми, а тя ще ме намрази като ги види  Mr. Green

Да, смъкнато е, но съвсем малко, може би около два пръста (по скоро изглежда като малко по-дълбоко дъно) . Модела е скини и крачолите са теснички, но не прекалено. На синът ми стоят долу по крачето (без да разтягат материята, която е леко еластична) , а горе под дупето не е съвсем по крачето - с нормално телосложение е, не е кльощав.

Как пазарувате на разпродажби от УК, само с посредник ли? Хич не искам да завися от посредници, че и фирмата превозвач трябва да сменя (моите не поръчват), а досега не съм успяла да излъжа УК сайта да си поръчам сама - дори не стигам до стъпка с въвеждане на адрес Close

С посредник пазарувам, взима ми по 3лв. за паунд, като в тази сума е включена и доставката до Бг, т.е, плащам само за Еконт, без доставка Англия - България.
До сега само веднъж ми приеха картата в английския Некст, беше преди две години  Grinning
Вече се отказах с опитите, а и като пресметна доставката с превозвачите ми излиза почти колкото директно с посредника да поръчам.
P.S. Плащам поръчката, когато пристигне при мен с наложен платеж, предварително не изпращам нищо  Laughing.

# 87
Майка Самурайка, дънките със смъкнато дъно ли са? Много хубави, направо се влюбих за дъщеря ми, а тя ще ме намрази като ги види  Mr. Green

Да, смъкнато е, но съвсем малко, може би около два пръста (по скоро изглежда като малко по-дълбоко дъно) . Модела е скини и крачолите са теснички, но не прекалено. На синът ми стоят долу по крачето (без да разтягат материята, която е леко еластична) , а горе под дупето не е съвсем по крачето - с нормално телосложение е, не е кльощав.

С посредник пазарувам, взима ми по 3лв. за паунд, като в тази сума е включена и доставката до Бг, т.е, плащам само за Еконт, без доставка Англия - България.
До сега само веднъж ми приеха картата в английския Некст, беше преди две години  Grinning
Вече се отказах с опитите, а и като пресметна доставката с превозвачите ми излиза почти колкото директно с посредника да поръчам.
P.S. Плащам поръчката, когато пристигне при мен с наложен платеж, предварително не изпращам нищо  Laughing.
А коя е фирмата посредник ?

# 88
Майка Самурайка ( тъй като и аз съм пробвала многократно да направя поръчка от англ. сайт и някакси преди година  успях) , ми е чудно как мога да поръчам артикули от секция Clearance  ,чрез посредник като те свършват много бързо . Най-много неща има сутрин 6-7 часа и после остават много малко от намалените дрешки . Посредника кога ще направи поръчката - веднага като направя заявката към него или когато си пожелае той?

# 89
А коя е фирмата посредник ?

Писах на ЛС, за да не се изтълкува като реклама.

Майка Самурайка ( тъй като и аз съм пробвала многократно да направя поръчка от англ. сайт и някакси преди година  успях) , ми е чудно как мога да поръчам артикули от секция Clearance  ,чрез посредник като те свършват много бързо . Най-много неща има сутрин 6-7 часа и после остават много малко от намалените дрешки . Посредника кога ще направи поръчката - веднага като направя заявката към него или когато си пожелае той?

Посредника пуска поръчката в момента, в който му я заявите, стига да е в работно време  Grinning
Но наистина хубавите дрешки (повечето) от Clearance се зареждат дори към 5.00ч. Simple Smile
Идеята е да сложиш артикулите в твоята кошница и да ги пазиш там (кошницата се обновява на всеки 1 час, затова от време на време добавям някакъв артикул и после го изтривам от кошницата, за да симулирам дейност и това удължава времето на запазване с 1 час) докато посредника започне работа  Laughing , изпращаш му съдържанието на твоята кошница и той набира твоите артикули, които за него ще бъдат най-вероятно неналични, но след съгласуван сигнал започваш да триеш един по един артикулите от твоята кошница, а той ги "хваща" в неговата Crazy . Не знам дали ме разбра  Confused
Пазарувала съм и в по-късните часове, но наистина е рядкост тогава да има нещо.

P.S. Не ви съветвам да пазарувате когато вместо Clearance пише Sale, защото тогава всичко е с отложена доставка от няколко седмици и понякога чакате до безкрайност, защото от Некст постоянно удължават срока за доставка и учтиво ви канят да канселирате артикулите, за да не чакате. Така се получи при мен в единственият път, когато успях да се разплатя с моя карта - половината от нещата трябваше да ги канселирам, а останалата половина беше разбита на 3-4 пратки, които идваха през 5-6 дни. То вярно, че на Sale започват новите разпродажби, но само след седмица или две става Clearance и нещата лееекичко се поуспокояват.
Дано да съм обяснила разбираемо  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт