Дюканка стани и килата свали - 280

• 47 517
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Уж малко кила свалих /т.е. малко от цялото количество,  което имам за сваляне/, а днес влязох в едни стари дънки! Даже и не припарих до кантара, дънките ми вдигнаха настроението на макс Simple Smile

# 121
привет мацета,
само да вмъкна, че днес е варвара и както ви е деня, такава ще е  и идната година, та ви желая весел, безстресов  ден, изпълнен само с хубави емоции! целувам ви!
аз - 73 кг., май до коледа няма да видя 70 (няма шанс за 3 седмици просто -3 кг, пък знайш ли Grinning), но не ми е голяма драма - взех да се харесвам вече, та по празниците мисля да правя гала вечери, без да прекалявам де, пък януари на поправителен, ако се налага Grinning не ми се карайте, слаб ми е ангелът... ама е декември - най-хубавият, и нищо не е в състояние да ми развали настроението.

# 122
  • София :(
          Добра ви петъчна вечер  Hug
     Ох, Пиратка, като чета за народните танци и се сещам как лани на работа решихме танцьорката, която води курса на децата, работя в детска градина, да учи нас, дъртите. Е, такова плетене на крака му дръпнах няколко пъти, че се потях предимно от срам  Blush То бива, бива да съм в клуб "Пречат ми краката", ама това моето е  #2gunfire
А четвъртата да не те пУаши, ще се морите една друга и това е  Peace
     fractal, аз освен на Тескома, други май не съм срещала, но може ли и това да го няма тук!? Дано зълвата си спомни какво съм си поръчала като си идва за празниците, че вече ме е срам да я врънкам за пусти шунковар  Rolling Eyes
А, само хляба да му е нережимното на хайвера... а колко олио "пие"? Аз поне за режимен вариант за хайвер не мога да се сетя...  newsm78
Преди време гледах филмче за един френски хлебар, който не използва никаква закваска за хляба, разчита само на дрождите във водата и въздуха и се получава, така че защо и зелето да не ферментира без допълнителна намеса?
     didito89, аз шест години ги моря вече килцата и все те ме преборват, но не им се дават - борбата е безмилостно жестока  Crossing Arms Днес покрай никулденските промоции се заредих с риби като за половината китайски народ и...
Тренирайки трупаш мускулна маса, а един и същи обем мускул и сланина тежат различно, така че освен с кантара, се съветвай и със сантиметъра, сигурна съм, че той ще е много по-благосклонен  Peace
     HighSpeed, добре дошла! Знам, че вече отдавна са ти казали, но Дюкан съвсем не се изчерпва с месо, има толкова много режимни продукти, че можеш с месеци да не помиришеш месо и пак да си режимна. И да знаеш, най-много се сваля от риба  Wink
Трици можеш да си хапваш по всяко време на деня. А рецепти разни, разнообразни и вкусни за всичко можеш да намериш в линковете от първа страница на вините ни кулинарки, както и в темата с рецептите. Не че и тук няма да те научим да готвиш де  Hug
     Teriyaki, как една палачинка за закуска!? Аз с три лъжици трици ги докарвам поне две и като сложа вътре изварен крем, някакво филенце, пък и краставичка в ПЗ и си стават две огромни рула. От известно време обаче се изучих да си пека тричавото хлебче в грила - стават савършенно равни, добре изпечени филийки, които могат да се ползват за всичко, особено за принцеси с телешка или пилешка кайма  Yum
"Шкембе" чорба можеш да си направиш с пилешки воденички, пилешко или пуешко месо, та даже и гъби кладници, вместо брашно за сгъстяване използваш нишесте или фино смлени трици и пропущаш запържения пипер. Е, малко "бледолика" се получава така, но... да не издребняваме. Гореща, добре подлучена, подлютена и подкисилена в студена зимна вечер си е балсам за душата и тялото  Peace
     Ех, desislavaid и ти с тази причина - гардероба... Къде по-добре мотивиращи причини има.
     smileys, утре ще им е втория опит на рулцата, но в по-друг вариант, ако се получат ще се хваля. И лютото го намалих, че и аз съм човек  Crossing Arms
     Ври, аз ката ден си чета бре, ама в петък само се разписвам, да мога да събера мат'риал за чергата, пък и да оправдая едно - друго  Wink
     Kama3Ka, добре дошла и на теб! И... не се притеснявай от дискусиите, във всяка такава се научава по нещо ново и полезно  Peace
Ей, момиче... научи се да си готвиш, само за себе си и да ядеш, тая работа тук с ядене става и с много мерак. Ако трябва бъди малко егоист даже. Мъж, деца и колеги няма да направят за теб това, което можеш да направиш сама за себе си.
Леле... добре че нямам твоята работа  Hug И с риск да ме погнат с точилките и тиганите, ще се съглася с теб - по-добре парченце истински шоколад  Peace
     bebeshki и на теб ще ти кажа - сдружи се със сантиметъра.
     Мацето, открила си дюканското "мляко с ориз"  Wink Ръсни и малко канела и разлика никаква няма  Peace
     meri66, а защо вместо да се гърмиш или да се връщаш във втора не опиташ да си правиш една гала, един въглехидратен ден и два протеинови в трета? 5 кг, при това прясно качени ще се повлияят бързо, струва ми се, ако ги понатиснеш малко...
     alinnna, те барем някакви истински ядки да бяха, а то... фъстъци  Sick  
     Mrs.October , добре че са те отказали момичетата от идеите ти преди да се появя с  newsm29 Бременей си спокойно, храни се разумно, нарадвай се на бебон, пък после имаш време да отслабваш, пък ако щеш и да нивото на бухенвалдски манекен. Обещавам ти, че ние ще сме си тук, когато му дойде времето  Peace
     Хм..., mamaslon, за това ли половинестият днес се опита да ми отрови вечерта, за да ми е крива годината... Е, не му се вързах пък и за да ми е още по-хубава предстоящата година ще зарадвам и себе си и вас като ви пожелая:
     Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 20:59 от mimensita

# 123
Здравейте!
Дали приемате нови попълнения Simple Smile
Аз имам едни 10 килограма да сваля.Лошото е,че не мога да си надвия апетита и да вляза в режим.Сега съм решила да пробвам с Дюкан,комбинирано с упражнения и дано успея Simple Smile
Хубава вечер!

# 124
  • София
Аз предпразнично всички съветвам да не започват диети.  Wink ама ти си знаеш.  Wink

# 125
Отчет за вчера:
Закуска палачинка с яйца, извара и трици + краставица
Обяд скумрия на скара + зелева салата
Вечеря телешка пържола с айзберг и краставица

ПЗ верно малко се качва +200 вика днес кантарю ама не е болка Simple Smile

# 126
  • София
Аз за това се тегля един път седмицата, всеки ден си има някакви вариации. А и ми е вълнуващо някакво.

Отчет от вчера, -1 кг.В момента съм 56кг, целта от калкулатора ми беше 55кг. От вчера седя и чета за трета фаза и така съм се наплашила че ще я объркам. Уж вчера щях да хапна една ябълка ама се отказах, хапнах малко кашкавал. Ще трябва лека по.лека да започне захранването.  Wink

# 127
  • Испания
Добро утро!

Честит празник на всички празнуващи!

Мимсче, чаках с буйна страст експеримента ти и... дочаках. Прекрасно! Днес ще го оформя и сложа в темата с рецептите. Поздравления!  Hug

Kama3Ka, така добре "звучи" менюто ти. Няма нищо, че имаш леко покачване. Режимът, както знаеш, е стъпаловиден. Не може само да се сваля. Като си режимна, резултатите идват.  Hug

А за тегленето? Седем години се тегля всеки ден. Както съм казвала многократно, пиша си какво ям всеки ден /в четвърта съм отдавна/. Така безпогрешно знам от какво качвам.

Мацето, в темата ми има три поста за трета /може да ги намериш в последния раздел на съдържанието/. Ако не ги откриеш, пиши, ще ти постна линковете.

# 128
Аз знам, че качвам от зеле Sad( ама толкова го обичам и е толкова сезонно... И вкусно Simple Smile))
А от риба свалям, ако ще и да преям..та довечера ще го приложа

# 129
  • Испания
Аз знам, че качвам от зеле Sad( ама толкова го обичам и е толкова сезонно... И вкусно Simple Smile))

Вероятно имаш предвид киселото зеле, защото е солено и задържа течности в организма. Другото е сред храните с отрицателни калории.  Peace

А за рибата си абсолютно права.

# 130

Вероятно имаш предвид киселото зеле, защото е солено и задържа течности в организма. Другото е сред храните с отрицателни калории.  Peace

А за рибата си абсолютно права.
Уф, за прясното е Sad кисело не обичам..
Няма логика, но съм го отчитала не веднъж  Rolling Eyes
Та замествам с айзберг...

# 131
Ха, здравейте, и честит празник!  bouquet
И аз съм забелязала, че не слабея със зеле, по-скоро задържам  Thinking
Иначе мога да се похваля с още 500 г надолу  Grinning
Тези дни ме влече постоянно към пилешката супа, имам чувството, че мога да изям два галона Crazy Е, ще хапна и малко рибка днес, но останалото - пак супа  Mr. Green

# 132
  • София
Смайлс ако може да, бях го мернала ама не си спомням в коя тема.

Мен ми е просто по спокйно един път я седмицата да се тегля  Peace

Хайде днеа е перфектен ден за режима! При нас ще е пастърва на фурна! Мислих се да пълня шаран с малко ориз ама се отказах.

# 133
# 134
  • София
Мерси! Точно е такова нещо търсех
Понеделник: нишестени
Вторник: ПЗ
Сряда: гала
Четвъртък: протеинов
Петък: нишестени
Събота: гала
Неделя: ПЗ
, че помежду планирането на менюто на малчо и моето щях да се побъркам, ама ще си го лепна на хладилника, като в първата половина на 3та ще правя по едно гала хранене което ще е някакъв десерт с подсладител няй-вероятно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт