Пазаруване от www.vertbaudet.com - детски стоки с доставка до БГ

• 64 874
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, колко време след като "поканеният" направи поръчка, "поканилият го" получава код? Rolling Eyes
Поканих приятелка, тя поръча, но аз не получавам нищо?

# 91
  • Sofia
Момичета, колко време след като "поканеният" направи поръчка, "поканилият го" получава код? Rolling Eyes
Като изпратят нейната поръчка.
Влез си в акаунта (от My account на главната страница) и от менюто вляво избери My order code. Ако вече имаш код ще ти изпише на страницата.
А ако натиснеш на Share and win ще видиш списъка с приятелите, на които си изпратила покана. Най вдясно на реда с името им пише Invitation sent. Ако е ярко розово и четливо значи още нямаш код. Ако е бледо надписано, като за неактивен бутон означава, че вече са изпратили тяхната поръчка и трябва да имаш код.

# 92
Като изпратят нейната поръчка.
Влез си в акаунта (от My account на главната страница) и от менюто вляво избери My order code. Ако вече имаш код ще ти изпише на страницата.
А ако натиснеш на Share and win ще видиш списъка с приятелите, на които си изпратила покана. Най вдясно на реда с името им пише Invitation sent. Ако е ярко розово и четливо значи още нямаш код. Ако е бледо надписано, като за неактивен бутон означава, че вече са изпратили тяхната поръчка и трябва да имаш код.
Имам код явно, но не мога да го ползвам, при опит да го ползвам ми изписва това:
Message d'erreur qui apparait lorsque le code avantage a été utilisé trop de fois par le client.

ПП същият код ползвах и при първата си поръчка, съйщия код виждам и в полето My order code

# 93
  • Sofia
Трябва да получиш друг, ще се добави под номер 2. Погледни как изглежда розовото поле.
Тя има ли потвърждение за изпратена пратка?

# 94
Трябва да получиш друг, ще се добави под номер 2. Погледни как изглежда розовото поле.
Тя има ли потвърждение за изпратена пратка?
Розовото поле е точно такова, каквото ти го описваш - бледо и неактивно.
Питах я, още не е получила потвърждение за изпращане /може би това е причината/
Благодаря много bouquet

# 95
  • Къде ли не
Получих първата си поръчка от сайта. Доволна съм от бързината на доставката. Дрехите са с много добро качество - тоно каквото го помня от хубавите години в редут. Поръчах на сина ми едни лотове от блузки с дълъг ръкав. Страхотни са и ще умра от яд, че съм объркала номера и вместо за дванайсет години съм поръчала за 2! Изобщо нямам обяснение как се е случило, но ако някой ги иска да ми пише. Това  е модела имам комбинацията с оранжево и със светло синьо и използвах код за тях.   http://www.vertbaudet.com/En/pack-of-3-boys-t-shirts-grey-dark-s … Taille=12&t=1
Редактирам се, защото видях, че имам фактура, на която пише, че връщането е безплатно. Някой връщал ли е нещо и как става? И за капак се оказа, че един от лотовете за дъщеря ми също е друг размер, но грешката е тяхна!

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 17:48 от enimna

# 96
  • Sofia
На сайта не звучи безплатно, пише, че има такса:
Exchanges and refunds
If you are not entirely satisfied with an item, you may return it within 15 days, in its original packaging, and request an exchange or a refund.
vertbaudet provides a home collection service via UPS.
Simply fill in the form in the Contact Us section, or call us on +33 (0)3 20 76 97 41.  Then leave it to us to organise! UPS will collect your parcel within 72 hours. A return shipping fee (with free home collection) of €10.40 will be automatically deducted from the refund of your items.

# 97
Има код за 20% намаление и БД: 8080
"You currently have a special order code 8080:
*20% off the "Back to school" Selection and free shipping over 60e on vertbaudet.com using code 8080 from 14/09/2016 to 22/09/2016 (French time) excluding share and win, any customs duty and/or additionnal taxes."

Даде ми 20% намаление и БД, въпреки че поръчката ми беше само за 15е. Поръчах тези блузки:
http://www.vertbaudet.com/En/pack-of-3-boys-t-shirts-grey-dark-s … p;SEL=484&t=1

# 98
Здравейте,
Някоя мама да е поръчвала от тези долници за момиченца?

http://www.vertbaudet.com/En/girls-fleece-tracksuit-trousers.htm … ;FiltreTaille=008

Интересува ме дали са тесни крачолите? А иначе са ватирани, нали?

Благодаря!

# 99
  • Варна
Днес видях, че има междинно намаление до 27-ми септември.

# 100
  • на морето
Да и с код от покана 15 от 30 евро и  БД се получават супер цени Peace Аз направих две поръчки Mr. Green

# 101
Да и с код от покана 15 от 30 евро и  БД се получават супер цени Peace Аз направих две поръчки Mr. Green
Често пъти анулират поръчката с такъв код, защото той не важи за намаление / според техен имейл/

# 102
  • София
На едни панталонки пише отгоре, че са намалени на 50%, но цената не е задраскана. От телефона не мога да сложа линк, но да ви питам дали това е актуалната цена или ще се намали на някакъв етап от поръчката?

# 103
  • Sofia
Според мен е намален друг цвят, а не този, който гледаш. Само предполагам де, но не мисля, че ще се намали на етап от поръчката.

Аз също поръчах с код 15/30 от намаление, ЗАСЕГА не ми е анулирана поръчката. Пише ми Delivery of your parcel като етап. Ще погледна утре дали ще я изпратят и каква сума ще изтеглят. Ако има значение - поръчката ми е за доста повече от 30 евро.

# 104
  • София
Ами не няма друг цвят, но най-вероятно наистина няма да се намали, пробвах до някъде и не стана. Отказвам се. Иначе това е линка: http://www.vertbaudet.com/En/baby-girls-softly-draping-lined-vis … intcmpid=hp_z1_en

Общи условия

Активация на акаунт