. Декември месец ще я местят в голямата група 2.5 - 4год., сега в нейната има само по-малки от нея и уч-те казват, че им е кака и им помага на всички. В понеделник е Halloween, та ще обикаляме за първа год. с едно друго момиченце от квартала. Все още я пазя от сладко, та ще го крия после. 

Аз се опитах да запиша Силвето на балет и на английски в детската, всички ми обясниха, че е малка, а тя самата плачела на часовете и накрая ще изчакам следващата година. Искаше ми се да й по-разнообразно, а и в двете дейности е включена музика, а тя много обича песните.

Аз се опитах да запиша Силвето на балет и на английски в детската, всички ми обясниха, че е малка, а тя самата плачела на часовете и накрая ще изчакам следващата година. Искаше ми се да й по-разнообразно, а и в двете дейности е включена музика, а тя много обича песните.

мн прегръдки от нас за вас
/ и тогава купих от тях, действително са много качествени и за това тази година въобще не се поколебах.

Побъркана е по тия кучета. Днес баща й ще мине да й вземе и една кукленска количка, че иска да бута нейната из вкъщи, но тя няма да е за Коледа.
Застоява се на едно място.Измайсторих му простор и му давам чорапите да си ги простира,доста се занимава.

Препоръчани теми