СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 525
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
Малеее, 10 месеца разлика звучи плашещо чак Simple Smile

Тедичка, и аз щях да попитам как така от много кърма и спря??

# 646
Момичета, вашите бебоци, които са само на кърма пият ли водичка. Нашата бебка има дни, в които отказва, но има такива, в които иска много да пие. Не е гладна, защото сама се отказва, но си пийва водичка.
Да, пие вода. Даже ако го оставя ще изпие цялото шише Simple Smile

# 647
Добре дошла, Теди Hug

Бяхме на ваксина, биха му Пентаксим, другия понеделник Синфлорикс. Много малко плака, сега се люлее на шезлонга и хълца. Няма Т засега, дано не вдигне Praynig
Вода не пие, обикновено след хранене му стискам малко в устата да си я изплакне от млякото. Мноооооого рядко иска да пие. ooooh!

# 648
Аз и предлагам водичка, но ми прави впечатление, че пие настървено само когато е близо до хранене, иначе бута биберона. Т.е. би пила, щото си мисли, че е млекце Simple Smile, иначе не.

# 649
и ние пием вода само преди хранене , иначе след хранене става на сила работата Laughing

аз знам, че докато кърмиш не можеш да забременееш

в неделя ходихме до Джъмбо и познайте народ , народ , няма място на паркинга , лудница и ние вътре  с количката  Joy малката спа в колата и като влязохме в Джъмбо и като отвори очите , час - час и половина се мотахме вътре и тя само се оглеждаше , много интересно й беше и като отидохме на касата да плащаме и заспа Grinning

# 650
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При нас вода се пие много малко и то, когато реша аз да му дам за да се успокои.
Цикъл още не ми е дошъл и слава богу, но още кърмя и явно затова.Знам, че все пак има някаква вероятност да се забременее дори и в този период, та гледам да се пазим, че иначе няма да оживея с две с малка разлика  Mr. Green
След втория, третия и четвъртия месец са Пентаксима и Синфлорикса.Чакам да минава третия прием и да се свършва с тях по живо по здраво другия месец, че все ми е притеснено.

# 651
  • София
Благодаря още веднъж на всички за топлото посрещане  Hug

Ами ей така - намаля буквално за около седмица-две  Shocked Не съм изживявала някакъв шок, стрес, нещо лошо..Просто той като че ли започна да яде повече, защото ми направи впечатление, че при цеденето вече не успявах да изцедя повече от 50-60 мл. Преди това след кърмене изцеждах поне по 100-120. Можех и още, но нямах нерви и време да се цедя докрай всеки път. И както на ден замръзявах поне две пликчета по 180-200 мл, понякога и 3, изведнъж започнах по 1 най-много и то не всеки ден. И, нали ви казвам, той явно беше свикнал  да имам много кърма и да не си дава много зор да суче, то буквално течеше, и сега като не пускаше толкова и той започваше да плаче, не можех да го задържа повече от 10 минути общо на двете гърди. Преди това по 10 минути на гърда даже не му стигаха, откарвали сме и по половин час активно сучене. И така.. Започна най-много по 5 минути да суче и трябваше да дохранвам с шише. Но не винаги след като е сукал искаше шишето и реших, че явно приключваме с кърменето и направо спрях да предлагам. Много рядко - веднъж на 3 дни примерно му давам да си дояде от мен, ако случайно реша, че от шишето не му стига.

Просто много бързо сякаш се развиха нещата и не успях да реагирам адекватно с някакви медикаменти или съвети относно кърменето, за да се опитам да запазя статуквото още два-три месеца  Laughing

Сега като се цедя и успявам да извадя не повече от 50 мл, като това е събирано поне 24 часа. Каквото - такова, здраве да е.

Иначе той сега яде по 6 пъти на ден, между 180 и 200 мл на хранене. И ще имам поне за още месец, надявам се. Смятайте за колко кърма ставаше дума и какво цедене е падало  Laughing Laughing Laughing

# 652
  • Пловдив
Ох, момичета, аз пак да се оплача, отново съм с ужасен цикъл, втори подред, подрани с една седмица. Започна първите дни нормално, но сега вече 4ти ден вместо да намалява то става още по ужасно, отново не мога да изляза от тоалетната. Шурти като чешма......и без това съм с анемия и всичката тази кръв която тече ми се отразява зле, вече залитам. Никакви превръзки не помагат, дори и тези големите за родилки. То бива чистене след раждане ама това за мен е кошмар! Взех си от аптеката метергин и мисля да го пия на своя глава. Вие ходихте ли на преглед след раждането? Аз мисля след нова година да ида, защото такива чудесии не мога повече да търпя.

Аз бях на лекар. Моят АГ ми каза 45 дни след раждането да отида. Цикъл още нямам и аз. Не го и чакам с желание Simple Smile)

На вас кога ви остава време, сили и желание за секс ... явно само ние сме "задръстени" и от както се е родила бебка /скоро 4 месеца/ се помъчихме само 2 пъти - казвам мъчихме, защото мет ме боля  Cry И ММ не се сеща ... пък преди не беше така. Е, не сме били първенци в секс маратон, ама беше по-редовно от веднъж на два месеца  Joy  Joy hahaha Иначе използваме презерватив.

# 653
  • Пловдив
Момичета, вашите бебоци, които са само на кърма пият ли водичка. Нашата бебка има дни, в които отказва, но има такива, в които иска много да пие. Не е гладна, защото сама се отказва, но си пийва водичка.

Моята не иска вода. От време на време попийва, но много рядко.

# 654
Момичета, днес ми е много свито, сякаш и сърцето и стомаха. Ей така, май без повод. Нямам сила за нищо, не ми се и яде, пък като ям пак не ми е добре. Усещам, че искам да се нарева, за да ми олекне и аз не знам от какво. На някой случвало ли му се е такова нещо?

# 655
  • София
Момичета, днес ми е много свито, сякаш и сърцето и стомаха. Ей така, май без повод. Нямам сила за нищо, не ми се и яде, пък като ям пак не ми е добре. Усещам, че искам да се нарева, за да ми олекне и аз не знам от какво. На някой случвало ли му се е такова нещо?
Все едно описваш моята следродилна депресия, която, оказа се, не е мит. Аз бях така около месец-два след раждането. Търпение му е майката  Hug

# 656

Моята не иска вода. От време на време попийва, но много рядко.

И аз не давам вода, само на кърма сме, но не се и опитвам да му давам.

Аз въпреки че кърмя имам цикъл и вече ми идва два пъти. Ходих и два пъти на преглед. Вторият път заради течение и някаква инфекция с бактерия. Сега даже ще се лекувам с глобули.

Моят бебок яде много начесто, но сам си пуска гърдата и като се намуси му давам цица и всеки път си цока. Напоследък яде все повече и повече и е пораснал доста на пръв поглед. Ще го теглим чак като му даваме пак ваксини. Първите добре ги понесе. Дано и следващите два приема е така.  Praynig

# 657
Като чета останалите и пак се притеснявам. Макси яде 5 пъти на ден от месец и нещо. Най-много изяжда по 160-175 мл и то рядко. Малко ми се струва, но пък лекарката ме успокоява че качва добре и за нищо на света да не го будя да яде.
Като ви чета как още има бебчета, които се будят нощем на 3 часа, и ви съчуствам.
То като хвалба ще прозвучи, ама не съм уморена. Нощем се наспивам, сутрим ставаме към 8:30, денем много рядко мрънка, не реве. Готвя си, уча си, чак се притеснявам дали той е добре като е толкова спокоен. Crazy

# 658
Ами нареви се. Сълзите отмиват мъката. И ще ти олекне. Не го подтискай в себе си, ще ти тежи повече.

# 659
Като чета останалите и пак се притеснявам. Макси яде 5 пъти на ден от месец и нещо. Най-много изяжда по 160-175 мл и то рядко. Малко ми се струва, но пък лекарката ме успокоява че качва добре и за нищо на света да не го будя да яде.
Като ви чета как още има бебчета, които се будят нощем на 3 часа, и ви съчуствам.
То като хвалба ще прозвучи, ама не съм уморена. Нощем се наспивам, сутрим ставаме към 8:30, денем много рядко мрънка, не реве. Готвя си, уча си, чак се притеснявам дали той е добре като е толкова спокоен. Crazy
Ооо щом детето е толкова спокойно и си качва, нямаш за какво да се тревожиш Simple Smile
Моята бебка яде 5 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт