СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 619
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
  • Северо=Западналия край
Ох, успокоих се че не само ние си смучем ръчичките  ooooh!
Ние също се храним нощем, вечер хапва към 21ч, прави почивка сам като пропуска храненето към 12 ч. нощем, но пък се събужда към 3-4-5ч. хапва и заспива пак.
Иначе се смее с глас, на нас, на играчка, кратко, но звучно  Simple Smile. Определено се заглежда по всичко, най вече мен следи като влизам излизам от стаята, стряска се дори и ако някой кихне. Забелязвам обаче, че разбира кога му се карам, покрай желанието ми да му извадя ръцете от устата и да му дам биба усеща че сменям тона и вади един тънък глас като да ревне и физиономията му става една тъжна.
За диета - срам ме е да си призная щото почвах на два пъти ама стигнах до под кривата круша.......и сега мъча една, ама а дано устискам, пък ще се похваля  Mr. Green

# 91
Ние повръщаме още , но при нас първите месеци беше лудница с повръщането, сега е по - добре, не е вече такова повръщане , а едно постоянно връщане на струйки...фонтани вече не правим поне Stop
ние имаме 12 лигавника Joy първо бяха 5 , после станаха 9 и онзи ден майка ми донесе още 3, че единия ден като беше при нас ги изцапахме всичките девет Joy
На моето лапенце много му се приспива към 8-9 вечерта и заспива преди последното си шесто хранене за деня и не мога да я събудя, сменям памперса, тя спи, оставям я и сутрин към 2-3-4 става да яде и пак заспива и когато стане после...няма никакъв режим, понякога 5 , понякога 6 хранения, заспива почти по едно и също време, но се буди различно..днес се събуди в 4 сутринта и яде в 4:30, после стана чак в 8:30 и от тогава на 3 часа

# 92
При нас храненето е вечер в 20-21ч, после се буди към 3-4ч. и после към 8ч.
А през деня е на 3 часа.

Още не се смее с глас, но много се усмихва, като засече нечий поглед и веднага се е ухилила Simple Smile
Играчките ги удря с ръце и рядко ги хваща.
В устата, за сега, слага само ръцете. Не се е опитвала да пъха одеало или играчка, но и това неизбежно ще стане Simple Smile

За диета нещо не се организирам, а и все го мисля да не стане нещо с кърмата. Гледам да не прекалявам все пак. То аз съм на един вид диета заради алергичен обрив на бебка и позволените неща са все калорични - картофии, орииз, тестени, макарони ... каква диета за отслабване, какви 5 лева Simple Smile

За повръщането, при нас няма. Понякога връща малко- около глътка, но знам че нямате това предвид.

Храненията ни също варират между 5 и 6.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 18:29 от ekumcheva

# 93
Привет на всички, не съм се включвала отдавна Simple Smile. Благодаря на ateto за новата темичка.
И ние си лапаме ръчичката, за сега едната - нейна лява, дясната все още не можем да я координираме т.е. мъчим се да я хапнем,ама си удряме лицето Simple Smile На глас не съм я чувала да се смее иначе следи всичко което шава, на звук и когато почна да я викам все още не се обръща. Заглежда се в играчки само ако са над нея, но също така често гледа на някъде и сама си се смее и гука, а там няма никой. Ако и обърна малко внимание и е с усмивката на лицето и започва да гука.
Храня я на поискване даже се притеснявам, че по малко суче, за това във всеки удобен момент бутам цицата. На денонощие имаме само един сън от 4часа - 4 часа и 30 минути, да и той е от 8-9ч. до 12,30-1,30ч. И след това се храним на 2,30ч., 3ч. или 3,30ч. различно.
От околко седмица започна да повръща по малко на парцали, а уж не е преяла, но може да се дължи и на това че да я стискам за коремчето докато я подмятам.
Още сме с изхождането на клизматична система не знам до кога ще е така пробвах какво ли не вече и без ефект, а имам чуство че суче по малко и заради това. И заради това не смея да и махна хранене или да го заменя с вода.
За смяна на лекар се изисква някакъв документ, до края на седмицата ще разбера какъв е и ще ви пиша (някой питаше по-напред в темата). Ние тъй или инак ще сменяме сега декември месец.
Диета не спазвам надеждата ми е че като проходим, догодина живот и здраве, всичко ще си дойде на мястото. Поне така беше с баткото Simple Smile
За фотосесия - много ми се иска да направим, но ми се струват много паричките а пък и тя е още мъничка. Тази година ще сме на мамина фотосесия Simple Smile

# 94
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Allana , и ние повръщахме много преди.Сега е много по-малко в сравнение с тогава,но си повръща все още.
Аз дори се отказах от лигавниците,направо му слагам преди хранене една голяма пелена около врата,защото когато е в легнало положение и е с лигавник,целият му врат и гръб се намокря,лигавника пази само отпред.

Относно  килограмите - аз бях качила 10 и когато се премерих една седмица след раждането за мое учудване вече ги нямаше,бях си със старите килограми.Само трябва да си стегна малко коремчето.

# 95

Има ли бебета, които още повръщат? Моето намали драстично повръщанията, но пак са много  Confused Около врата му е вечно мокро и затова е с лигавник.

Моето вече почти не връща, веднъж на ден най много.  Hug

# 96
Момичета, дано може някой да ми помогне. От днес следобяд моят юнак реве много, дере се чак до зачервяване и със сълзи. Не знаем какво му е, не е бил такъв. Случвало се е няколко пъти, но като го разходя и сложа биберон минава. Сега не го оправя нищо. Заспа за малко, но се събуди със силен рев. Какво може да е? Взех да си мисля да не сме направили беля с ушите или пък нещо друго.

# 97
Колики?

Измери му темп. и виж като го натиснеш по ушето дали ще плаче.

# 98
Колики?

37 в дупето, значи 36.5 градуса и не реагира на натиск по ушите newsm78

# 99
Колики?

Обади се на лекаря, нещо го тормози.

# 100
Колики?

Как е бебочето днес? Толкова е объркващо да плаче и да не можеш да разбереш защо!!! Sad

# 101
Какво значи това с ушето Confused
Ние си повръщаме от време на време и винаги като пробвам друго мляко.
Ръцете си ядем нон стоп. Ядем и всичко което докопаме, играчки, завивка всичко.
Смеем се много с глас, говори постоянно, днес се беше наспала рано и като почна в 7 да гука чак до 9ч изкара. Много и се иска да говори на милата.
И аз съм си върнала кг, даже съм малко надолу, но имам доста голямо коремче. Ходих на фитнес няколко пъти,. но не мога да правя много неща и за сега съм спряла.

# 102

[/quote]

Как е бебочето днес? Толкова е объркващо да плаче и да не можеш да разбереш защо!!! Sad
[/quote]
Снощи успя да се кротне. Баща му му пусна песнички на компютъра и той се успокои. После го къпахме и заспа. Да чукна на дърво, добре спинка. Ще видим днес как ще е, така и не разбрах какво се случи. Обвиних се за сто неща, включително и защо го изведох вчера на разходка!

# 103

[/quote]
Снощи успя да се кротне. Баща му му пусна песнички на компютъра и той се успокои. После го къпахме и заспа. Да чукна на дърво, добре спинка. Ще видим днес как ще е, така и не разбрах какво се случи. Обвиних се за сто неща, включително и защо го изведох вчера на разходка!
[/quote]

Някога просто са по-нервнички. На тях им се отразява всяка промяна, присъствието на чужди хора, смяна на обстановката. Знае ли човек от какво. Но кое те притеснява с разходката и ние излизахме и смятам и днес да излезем. Времето е страхотно. Те имат нужда от въздух. А относно обвиняването....мисля, че всички го правим и то не за друго, а защото знаем, че тези малки човеченца са зависими от нас.

# 104
и нашият гука много сладурски. Ръцете лапа когато успее да си нацели устата. Ако занете как се самонаказва ... с ръчичката - свита в юмруче - дум-дум-дум по главата. Е, някой път и аз си го отнасям, обаче ... търпя, какво да се прави. Ако опитам да му огранича движенията и свободата - почва да протестира с цяло гърло. Пускам пак ръчичката - и пак тъй дум-дум-дум се думка с юмруче. Не може да се координира добре, затова. Викам на ММ - дай да го заснеме на клипче да се види след години какво си е причинявал, да се пукнеш от смях.

онзи ден заспа по следния начин - с две ръце около едната гърда - ме прегръща, и я ползва за възглавница. И ММ вика - ми така правим ние МЪЖЕТЕ Wink)
ххих

Общи условия

Активация на акаунт