СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 728
  • 705
  •   1
Отговори
# 270
Момичета отдавна не съм писала, но все не остава време.  Искам да ви питам днес ни сложиха ваксини и бебка е с 38 градуса температура.  Давам панадол, сложих кул пач и нищо. Вдига повече.  Някакви идеи да ходя ли на спешен или е нормално.  До каква температура е нормално да вдига?

# 271
Ми над 38,5 вече е опасно. Особено ако вдига рязко.

# 272
Ами ваксината ни я сложиха в 10, тя почна с температура към 17-18 ч.беше 37.5-37.8, сега е 39.0

# 273
Ми пробвай със свещички Ефералган, те действат бързо и с мокри кърпи на еъчичкитеби крачетата.

# 274
Ами ваксината ни я сложиха в 10, тя почна с температура към 17-18 ч.беше 37.5-37.8, сега е 39.0
Студени компреси, но задължително се обади на лекар. Успех ти пожелавам!

# 275
Отиди на спешен.  Hug

# 276
Офф ами слава богу към 2ч свали температурата. За сега няма,  дано довечера не вдигне пак.

# 277
Офф ами слава богу към 2ч свали температурата. За сега няма,  дано довечера не вдигне пак.
Ее добре, че е добре вече бебче Simple Smile
Как я свалихте?

# 278
  • Пловдив
benite, педиатърът ми беше казал, че температура от ваксина се вдига до 24 часа от биенето й. Ако вдигне след този интервал или пък продължи да има след този интервал, значи е от вирус. Дано е от ваксината при вас и да не вдига повече. Успех Simple Smile

Момичета, болкоуспокояващи какви мога да пия щом кърмя? Май цикълът ми иска да идва ...

# 279
benite, педиатърът ми беше казал, че температура от ваксина се вдига до 24 часа от биенето й. Ако вдигне след този интервал или пък продължи да има след този интервал, значи е от вирус. Дано е от ваксината при вас и да не вдига повече. Успех Simple Smile

Момичета, болкоуспокояващи какви мога да пия щом кърмя? Май цикълът ми иска да идва ...

Аз в родилното имах болки от колит и ми казаха да пия бусколизин.

# 280
  • Пловдив
Болките при мен са много силни /поне преди да родя беше така/ и единствено Нимезил ми действаше. Но сега не мога да го пия ... но ако ме свие корема ... Sad

# 281
Но шпа мисля,че може.

# 282
Като ви чета направо съм благодарна, че не ме болят гърдите и не се цедя.Дори помпа не си купих.
Сещам се и как ме бяха наплашили колко боли като се кърми, но при мен минава добре.Крем ползвах веднъж в болницата Лансинох, а силиконовите ми зърна си стоят в кутийката.Имах на моменти неприятно усещане в гърдите като кърмя първия месец, но сега съм явно безчувствена  Crazy

мацки, и мен не ме боли изобщо, боли само като ме ухапе. Тогава си вземам обратно цицата, и го гледам лошо и се скарвам. То пък прави намръщена муцунка и ха да ревне, и аз пак му давам да яде, и реването се разминава. Дано го дресирам да не хапе, че ако от сега почне ...

искам да ви похваля моя сладък Ревльо - тази нощ си спа точно 6 часа!!! Flutter Flutter Flutter

Искам да ви изкажа и малкия батко. Днес сутринта му викам - скоро ще ми трябва батко, който да води Ревльо на ясла, на градинка. От къде ли да си намеря такъв батко?? Онзи - пасува. Пак питам, пак пасува. И така, след няколко питания - ми отговори: АМи питай брат ми, той може да иска  Joy Joy Joy

# 283
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Искам да ви изкажа и малкия батко. Днес сутринта му викам - скоро ще ми трябва батко, който да води Ревльо на ясла, на градинка. От къде ли да си намеря такъв батко?? Онзи - пасува. Пак питам, пак пасува. И така, след няколко питания - ми отговори: АМи питай брат ми, той може да иска  Joy Joy Joy

Ха-ха ех, че са хитри малчовците  Mr. Green

# 284
  • София
Нашият лекар има отделно помещение за консултация и с бебето изчакваме там, ако има хора.  
Каката я кърмих много дълго, сега съм се зарекла на годинката да спра, дано се получи. В началото и с двете деца кърменето не вървеше по мед и масло, но с помощта на консултанти се справих. Та обърнете се към консултант, безплатно е, момичетата са много отзивчиви. Количеството кърма е на принципа на търсенето и предлагането - колкото давате на бебето да суче, точно толкова ще произведете и на другия ден. Давайте по-често и от двете гърди и трябва да се настроят нещата. И си почивайте, домашната работа ще я има винаги, бебето ви вече никога няма да е пак бебе. Аз гледам само да изпрани, децата изгладени, да има нещо сготвено. Чистене като остане време, събота и таткото помага. Вечер докато кърмя чета приказки на каката или си играем на игри, или с картите на Клевър бук.

Общи условия

Активация на акаунт