СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 592
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Честита месечинка на всички навършващи 3 месеца Simple Smile ... утре сме ние Simple Smile
Рая също има по-неспокойни нощи напоследък. Върти се, пъшка, аз си мисля, че се буди за ядене, а тя пак се унася и заспива, и след 20-30 мин. пак същото. Не чувам да и къркори коремчето... Щом и други са така, може би е период.
Benite, пожелавам ви новата година да донесе нов късмет и да е по-добра новата работа. Не е приятно това което е станало, но животът продължава и всяко зло е за добро. Важното е да сте здрави и всичко ще се нареди.
Сокчета няма да давам сега. Ще захранвам след 5ти месец и ще следвам съветите на педиатърката ни.

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 15:33 от ekumcheva

# 496
Ех, тези работодатели, много обичат това взаимно съгласие и да ощетят така служителя си!!! Дано всичко се нареди бързо за вас bouquet
Честито на всички родени днес бебчета  bouquet Ние като навършваме нов месец и се опитвам да го отбележим вкъщи, било то и скромно, купувам по парче торта или бонбонки, на третия месец например си поръчахме пица, взимам шоколадово яйце на малката(на което мама се радва Laughing) или пък миналия път и без това трябваше да й купувам бодита..и ми става така още по-празнично  Heart Eyes
Мен не ме карат пще да захранвам със сокчета, но не мисля и да го правя скоро.
Колики и нас още ни мъчат, а толкова се надявахме като направим три месеца, да преминат...

# 497
Ехее, кога минаха три месеца. Честито на всички пораснали бебоци. Толкова бързо минава времето....скоро ще избираме тортата с една свещичка.  Joy

# 498
Момичета, да ви кажа за белия памперс Премиум, за който скоро говорихме и горещо препоръчах: третия размер има нова партида, целият памперс отвътре е различен и няма вече мрежичка, то отзад на картинката се вижда, но аз не съм погледнала..доста съм разочарована, май не попива акото като предишните, но от вчера сме с тях и не мога още да разбера.
За телевизията - и ние мнооооооого я обичаме, но се чудя дали не й е вредно за очичките  newsm78

# 499
За белия Памперс, ние така 2ка бяхме взели, без мрежичка. И то така не видях с какво се различава от зеления, че да го взимаме по-скъпо...спряхме да го купуваме.

# 500
Момичета, да ви кажа за белия памперс Премиум, за който скоро говорихме и горещо препоръчах: третия размер има нова партида, целият памперс отвътре е различен и няма вече мрежичка, то отзад на картинката се вижда, но аз не съм погледнала..доста съм разочарована, май не попива акото като предишните, но от вчера сме с тях и не мога още да разбера.
За телевизията - и ние мнооооооого я обичаме, но се чудя дали не й е вредно за очичките  newsm78

Тази партида е от Полша и при нас е така, виж самата опаковка на памперса е матирана, а не гланцирана, обаче в момента ми е на промоция в един магазин тук 27лв е и затова го взимам, проблем с акото нямаме, ама то нашето е гъстичко по принцип, понеже сме на АМ

# 501
мили момичета,
имало някакви новости в НОИ, заради които били претрупани и всичко ставало бавно. Интересува ме плащането на последния болничен - колко време след като го подадохте ви го платиха? Моят счет. е занесла миналата седмица, след като 2 седмици й стоя в офиса. И днес ме сюрпризира, че имало нововъведения в НОИ и са й казали, да не чакаме пари скоро, всичко ставало много бавно.

аз се надявах на пари преди Коледа, в краен случай преди НГ. Ама днес увесих носа Cry

# 502
Mikipoli, кой е този магазин? Това са си 5лв разлика, аз го взимам за 32 лв. Иначе сега като пипнах вътре напишканото и е почти сухо...
И аз знам, че ако си на постпянен договор и те уволнят, ти дължат заплати и то не малко...

# 503
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ние взимаме белия памперс,3-ка за 17 лв , но са турски.Сега виждам,че вие взимате за по 27 лв,цели 10лв разлика ли има?

# 504
Mikipoli, кой е този магазин? Това са си 5лв разлика, аз го взимам за 32 лв. Иначе сега като пипнах вътре напишканото и е почти сухо...
И аз знам, че ако си на постпянен договор и те уволнят, ти дължат заплати и то не малко...

И аз се чудех за този памперс защо ми се струва различен. Но и той е по добър от зеления и не ми пропуска, само от акото пропусна днес като беше толкова много. В Била явно са от Полша. В една аптека до нас са по скъпи и са с мрежичка. Явно от тях ще продължа да взимам.

Румка, то зависи кога са ти входирали болничния. До 15 работни дни след входирането се изплащат. Нали от 2016 влиза в сила входирането на болнични от работодателя по електронен път. На мен болничният ми от 27.10 го изплатиха за 10-ти и 11-ти месец в началото на декември защото е бил входиран на 15.11. За декември не знам кога ще ми го изплатят. Мисля че ще е след 20.12.

# 505

Магазина е Дени 90, не знам дали са голяма верига, едвали , имат само прахове , препарати, дамска и бебешка козметика

Турския памперс може да е 17лв но колко броя ? Аз купувам 60броя за 27лв. И аз по едно време мислех турски да взема и като сравних бройките памперси и цената далаверата идваше 3-4 лева.

# 506
Нашият пакет е 80 броя за 32 лв в Била. Обаче в аптеката в която са с мрежичка е 36 лв - 72 бр.

# 507
И аз си мислех за колики, защото много се напъва, ама пак ли се връщаме в началото  #2gunfire  #Crazy
Сега като пиша от телефона и на моята ще й изтекат очите по него. Гушнала съм я в мен и тя мирува, вперила поглед в GSM-а  Joy

Момичета, ето какво прочетох за това че на бебоците ви им е трудно да заспят:
If your baby's having a hard time getting to sleep or staying asleep, whether during naps or at night, try putting her down sooner. Being too tired can make it hard to settle down and get restful sleep.
Може би по отраничко трябва да ги слагате да спат. Моят си заспива обикновено към 7-8. Когато пропусна този час заспива понякога в 9, друг път в 10.

# 508
И нашите наблюдения с мъжа ми, още от баткото са, че колкото по-рано заспива, толкова повече спи детето. И също колкото повече спи, толкова по-лесно заспива и по-дълго спи. Т.е това, че цял ден е спало изобщо не значи,че ще заспи трудно или късно вечерта, или ще се събуди рано сутринта, дори напротив.

# 509
Нашата бебка като я накърмих до към 20.00 и заспа в ръцете ми. Сега ще видя колко ще спи. Не е нещо обичайно за нея да заспива толкова рано. Не, че заспива късно, но към 21.00-21.30. Но ето точно днес да направя експеримента с ранното заспиване.
Спокойна нощ от нас

Общи условия

Активация на акаунт