СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 558
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
Racel, и ние сме така понякога.Тази сутрин в 4 часа се беше ококорила и ми се усмихва и гука.Добре,че като заспа в 21:30 се събуди чак тогава.Успях да си поспя даже в 2 часа аз се събудих,понеже повечето пъти тогава иска да яде.След 1 час се измори и заспа до 8 и 30.Всяка нощ ни е различна.Имам случаи и през 2 часа ми се е будила.

# 601
Добро утро ... има ли други ранобудни мами. От известно време нашата госпожица не иска да спи след 6 часа. Успявам да я залисам със сешоара за известно време, но днес категорично отказа и вече сме будни е сега се чудя какво да правим. Толкова ми се спи и съм й ядосана, че тя не иска ... и ми е криво пък, че реагирам така ... ама не е нормално да става през 3 часа да яде през нощта и после да се събуди в шест  Naughty Преди като я вземех при мен и спяхме до 9-10ч. Сега какво я прихвана Sad И е весела, гука, шава, усмихва се Simple Smile И като си помисля, че чак на обяд ще излезнем навън и лошо ми става.  Tired  ooooh!
[/quote
И ние сме абсолютно същите. През 3 часа яде, а тази вечер и през 2... и към 06:00 се беше наспал, а на мен така ми се спеше още. Към 08:00 заспа до към 09:30, поне дремнах още малко Simple Smile. Досега само веднъж ми е правил по-голяма почивка около 7-8 часа.

# 602
  • Пловдив
При нас никога не е имало такава почивка от 7-8 часа. Още си я чакам Simple Smile)
От Пловдив съм. А към обяд /11часа/ ще стане 6-7 градуса и излизаме. За мен не е студено, а тя е увита, тъй че страшно няма Wink

# 603
  • Пловдив
Добро утро ... има ли други ранобудни мами. От известно време нашата госпожица не иска да спи след 6 часа. Успявам да я залисам със сешоара за известно време, но днес категорично отказа и вече сме будни е сега се чудя какво да правим. Толкова ми се спи и съм й ядосана, че тя не иска ... и ми е криво пък, че реагирам така ... ама не е нормално да става през 3 часа да яде през нощта и после да се събуди в шест  Naughty Преди като я вземех при мен и спяхме до 9-10ч. Сега какво я прихвана Sad И е весела, гука, шава, усмихва се Simple Smile И като си помисля, че чак на обяд ще излезнем навън и лошо ми става.  Tired  ooooh!
[/quote
И ние сме абсолютно същите. През 3 часа яде, а тази вечер и през 2... и към 06:00 се беше наспал, а на мен така ми се спеше още. Към 08:00 заспа до към 09:30, поне дремнах още малко Simple Smile. Досега само веднъж ми е правил по-голяма почивка около 7-8 часа.

И от 6 до 8 какво правихте - играхте си? Simple Smile

# 604
  • Пловдив
Сега стои в кошарата и нещо обяснява на играчките и възглавниците, даже им се кара от време на време, ама да ви кажа много ми е съвестно да я държа там, защото е оградена от всякъде и не може нищо от стаята да види. Въпреки че има шаренийки и играчки, си мисля, че се чувства затворена Sad трябва да измисля да й преместя активната гимнастика някъде извън кошарата. Вие къде държите вашите?

# 605
Сега стои в кошарата и нещо обяснява на играчките и възглавниците, даже им се кара от време на време, ама да ви кажа много ми е съвестно да я държа там, защото е оградена от всякъде и не може нищо от стаята да види. Въпреки че има шаренийки и играчки, си мисля, че се чувства затворена Sad трябва да измисля да й преместя активната гимнастика някъде извън кошарата. Вие къде държите вашите?
От 6 до 8 си гукахме и гушкаме Simple Smile. И Боби в момента е в кошарата си и си играе с висящите играчки и им вика (наскоро разбра че може и тренира усилено Simple Smile ) Активната гимнастика я слагам в хола на дивана близо до елхата със светещите лампички. Много ги харесва Simple Smile

# 606
Ами, на мен в София ми се струва доста студено, към 1-2 градуса през деня, преди исках да я калявам малката, но откакто аз се разболях преди седмица от нищото, само до колата и обратно и настинах, та оттогава се отказах от каляването засега... С мъжа ми като си е вкъщи и всеки път спорим по въпроса, защото той иска да я изведе, а аз не давам... А и миналата седмица й биха ваксините.. Другите мами от София какво ще кажат, извеждате ли бебчетата?
Аз активната гимнастика я слагам върху спалнята ни.

# 607
Другите мами от София какво ще кажат, извеждате ли бебчетата?

Аз до миналата седмица също го извеждах почти всеки ден, ноооо и аз като теб първо изстинах и второ накакъв вирус съм лепнала и какъв кошмар преживях няма да ви пиша. Пълен ужас! От тогава взех да преосмислям излизането. Днес сме вкъщи!

# 608
Аз също не я извеждам, когато е студено. Последно излизахме в събота, но вчера не сме и днес няма, защото има мъгла. На мен педиатърка ми каза, че в мъгла не бива да я извеждаме.

# 609
И аз съм в София и от вчера при нас е такава гъста мъгла, че на 5 метра не се вижда. И изобщо не се е вдигала. Не става за излизане. Отделно и аз не смея да излизам при 1-2 градуса. Така настинах преди 2-3 седмици.

Не се цедя когато яде и блее. На следващото ядене и давам по-рано.

Активната гимнастика я слагам на дивана. Нямаме кошара за игра. Шезлонга и него на дивана, на пода ми се струва студено. Виж това със слагането до елхата е хитро, ще го пробвам Simple Smile

# 610
  • Пловдив
Ее, разбира се, при гъста мъгла също не би я извела. Но тук пече слънце, а и е 7 градуса, така че ще излезнем за 2-3 часа Simple Smile
Активната гимнастика аз я държа в кошарата, защото няма опасност да изпадне беба от някъде и аз спокойно мога да си върша нещо из апартамента. Иначе ако е на диваня трябма да стоя до нея. Правя го когато съм свободна Simple Smile

# 611
  • София
И аз чакам да се вдигне мъглата, за да ги изведа. Но гледам във всеки момент, когато я няма да се възползвам, че не се издържа вкъщи. А сега чакам празниците, за да си отдъхна малко (ще имам помощ за децата) и да излезе м най-после от София, че от началото на юли не съм ходила никъде и направо не издържам вече.

# 612
Да се похваля - при нас няма никаква мъгла, навън е пролет, пече слънце. 13° е  Mr. Green

# 613
При нас мъглата е гъста, но трябва да идем да му бият ваксина. Така че ще идем с колата.
Кажете вашите бебета как я понесоха?
Миналият месец му биха само хепатитната, така че сега Синфлорикс ли ще му бият?
Ще си взема и куул пач, но миналата седмица го отворих и прибрах в хладилника, дали има проблем? newsm78

# 614
Мамчета, които кърмите, как върви при вас този процес? Аз и преди съм писала, че постоянно гледам да цедя, за да му давам кърма. Пробвах вашите съвети, но не се пучава. Щом свърши от гърдата, той започва да пищи, крещи, реве и няма време да ме чака човека да се напълни малко мляко. Сменях ту на лява, ту на дясна, но не може да се наяде. Вие като си накърмите децата, не се цедите и другият път пак ли има???? Аз съм пробвала да не цедя и на следващия ден веднага е намаляла. Ох, голям тормоз. Как не може ей така винаги да си има, когато той си поиска!?!??! Оня ден като бях болна спрях да му давам и само минахме на АМ. От две такива хранения такъв запек го хвана (вече се оплаках за него), че още повече намразих готовите млека. А уж с Хипп не ставал запек newsm78

Общи условия

Активация на акаунт