Професионални серии за коса - тема 90

• 37 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате продукт за термозащита за изправяне? Колебая се между този http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/termo-zashtita- … ge-defence-125-ml
и този:
http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/termo-zashtita- … -thermique-150-ml
И тези, които са използвали Цимент Термик, ако може да споделят ефекта какъв е. Благодаря предварително!   bouquet

# 181
Фрея, прекрасна тема, както винаги, благодаря за усилията. А това с Черния Перко страшно много ме забавлява. То си важи и за мен, де. С пълна сила. Тези дни ще дам отчет за моите поръчки, като се добера до компютър, че през телефона е ужас. И после, ако не досаждам, ще пиша за ефекта от продуктите при мен, че са доста. Mr. Green

# 182
Магнолия,
Скрит текст:
попадала съм в абсолютно същата ситуация в Зара и сега ме е яд, че не го знаех това тогава, защото въпреки разговора ми с управителката, платих пълната цена!

От пълната лудост покрай Блек Петко Simple Smile съвсем забравих да кажа, колко яки картинки е подбрала Фрея!  bouquet Много се смях!  Joy

# 183
  • София
Тони, до кой превозвач пусна? Нова регистрация ли се прави за целта във ФЮ?

Още не съм го преживяла ЧП изглежда, добре че малко време остава до края Simple Smile

# 184
Ето моите покупки от черния петък:
- голяма маска Лореал Série Expert Fiberceutic
- червеното Тиги - големи шампоан и балсам
- Дпш на Лакме
- Л2 на Лакме
- бои за коса на Вела
- шампоан Kerastase Bain Chronologiste
- шампоан Kerastase Résistance Bain Thérapiste
Аз така и не разбрах Ензо имаха ли намалениа за черния петък?  newsm78

mimddy, втората термозащита не е налична... Peace

# 185
  • Казанлък
И аз се разписах с балсам на Aphogee, маска дийп кеър на Lakme, маска на Лореал Intense repair.
Взех си и сешоарче от ЕМАГ.

# 186
  • София
Благодаря за новата тема, чудесна е, както винаги.  bouquet
Аз мислех нищо да не купувам за коса скоро, но се изкуших.  Simple Smile Взех една кутия с ампули Денсифик и шампоан Денсифик. Peace

# 187
Аз пък намирам бамбуците Алтерна за едни уникално балансирани (с малко повече усещане за хидратация) и подхранващи за не дотам третирани коси, на мен се отразяват страхотно, но моята коса е вече естествена без малко от краищата, които обгрижвам допълнително. А бамбуковото термо би било единствената ми термозащита, ако трябва да избера само една. Peace
И таз добра! А пък на мен ми се е запечатило едно мнение на Фрея, че бамбукът е много добър протеин и си мисля, че бамбуците на Алтерна са протеинови  Embarassed И снощи юруш на маслините,, та дори две серии бамбукови поръчах. Сега излиза, че заедно с  Марокана, съм си поръчала 3 хидратиращи серии и нито една протеинова  ooooh!. Д не говорим, че съм изрусена и както пишете вероятно няма да ги харесам.

# 188
Магнолия, уникална си  Joy .
Може ли да споделиш за муса от серията Денсифик, харесва ли ти? Ако не се лъжа, че го имаш... Embarassed .Или някой друг, който го е ползвал.Как нанасяте?
Михаела, супер за ампулките и аз им се чудех доста...

# 189

Алиска би ли определила каква е косата ти ?
Косата ми е естествено къдрава, но не много. По-скоро къдриците ми са като от ретро преса.
http://prikachi.com/images.php?images/758/8486758V.jpg
Понеже е и боядисвана в рус цвят, много се дехидратира.
Не бих казала изтощена, защото косъмът не е увреден кой знае колко, но е суха. Особено в краищата.

# 190
Скрит текст:
Аз пък намирам бамбуците Алтерна за едни уникално балансирани (с малко повече усещане за хидратация) и подхранващи за не дотам третирани коси, на мен се отразяват страхотно, но моята коса е вече естествена без малко от краищата, които обгрижвам допълнително. А бамбуковото термо би било единствената ми термозащита, ако трябва да избера само една. Peace
И таз добра! А пък на мен ми се е запечатило едно мнение на Фрея, че бамбукът е много добър протеин и си мисля, че бамбуците на Алтерна са протеинови  Embarassed И снощи юруш на маслините,, та дори две серии бамбукови поръчах. Сега излиза, че заедно с  Марокана, съм си поръчала 3 хидратиращи серии и нито една протеинова  ooooh!. Д не говорим, че съм изрусена и както пишете вероятно няма да ги харесам.
А, Едорка, не се тюхкай Hug По едно време доста го усещаше косата ми бамбука като протеин в сериите. По описание се водят уж с повече хидратация, за мен са по-скоро подхранващи серии, ссъдържащи и заздравяващи и хидратиращи съставки.

# 191
Тони, до кой превозвач пусна? Нова регистрация ли се прави за целта във ФЮ?

Dostaviam.com

Не, с моята си регистрация, просто добавих нов адрес.
(Look Fantastic)

# 192
  • София
Dostaviam.com

Не, с моята си регистрация, просто добавих нов адрес.
(Look Fantastic)

Благодаря ти, ще се зарадвам и с тази серия, и без това отдавна ми е в списъка Simple Smile

Кои бамбуци на Алтрерна обсъждате? Тези за обем ли? Или приглаждащите?

# 193

Алиска би ли определила каква е косата ти ?
Косата ми е естествено къдрава, но не много. По-скоро къдриците ми са като от ретро преса.
http://prikachi.com/images.php?images/758/8486758V.jpg
Понеже е и боядисвана в рус цвят, много се дехидратира.
Не бих казала изтощена, защото косъмът не е увреден кой знае колко, но е суха. Особено в краищата.

Много хубава изглежда косата ти някак плътна,различна е от моята.Дано Фрея сподели защо се получава така,че ми е много интересно. Peace

# 194
Какво представлява това масло и като хидратиращ или протеинов продукт се води : Парфюмно масло за коса Kerastase Chronologiste ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт