Професионални серии за коса - тема 90

• 37 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Патенце, ето малко инфо http://intercosmetica.bg/bg/Orofluido/46/news/ иначе аз не съм я ползвала боята.
JLo, кажи после, ако са добре и синя серия ще купуваме  Joy
bouquet за инфото добре звучи,че аз се изрусявам и на безамонячни бои вяра нямам,дано да ми хареса ще пиша другата седмица като я пробвам.
И добре ,че няма сини едно изкушение по-малко,че с тая тема спокойно мога да не купувам нищо за коса поне година,обаче искам ли искам.....

# 166
Аз пък намирам бамбуците Алтерна за едни уникално балансирани (с малко повече усещане за хидратация) и подхранващи за не дотам третирани коси, на мен се отразяват страхотно, но моята коса е вече естествена без малко от краищата, които обгрижвам допълнително. А бамбуковото термо би било единствената ми термозащита, ако трябва да избера само една. Peace

# 167
И аз отдавна искам да ги пробвам бамбуците ,а за термото съм също на 100 % съгласна с Линдето . Имам чувството ,че никога няма да го сменя.
Да споделя и за ампулата профайбър , то не е точно ампула де , нещо като много гъста маска е. Много зле ми се отрази ,утре сутрин пак ще се мия : клечкосана коса , сърбящи места . Дали не я изплакнах хубаво ли , не знам . Имам за още един опит и тогава ще видим дали ще е същото.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 21:50 от tsveti4kaaa

# 168
Да кажа за СИНЯТА серия Про фАЙБЪР (момичета, синя си е, сега я гледах в банята, никак не ми изглежда зелена! Crossing Arms) Миризмата е ужасна  Sick за мен, на тежка подправка  ooooh! не знам кой акъл го измисли.
Иначе е много приятна, икономични са продуктите. Определено е по=лека от лилавата, усеща се. Мек и нежен шампоан, не оплита, не изсушава или втвърдява, същата е и маската. Косата ми я изпи направо  Rolling Eyes. Няма да суша, ще видя утре как са дължините. Мокър косъм пробвах сега, след тах- разтяга се повече от обичайното  Thinking що така? Вчера беше различен  Joy

Линде, за твоята коса явно са супер, което е чудесно. Но допускам, че за доста изрусена коса ще са слабички и за това съм пас.Имах мераци за архитекта, но от шампоана ме сърби скалпа, а само маска не ща(дано не размисля в близките 2 часа  Mr. Green), обичам да са ми серийки  Flutter

# 169
Аз днес  се измих с Ш и Б от хидратиращата хайверена на Алтерна...ама нещо не ми хареса толкова колкото тази за възстановяване при нея беше любов от пръв поглед направи ми косата супер мека....А с уж хидратираща ми стана леко суха и боцкаща в краищата...

Незнам защо така се получава при мен протеиновите сериии много по-хидратиращо ми се отразяват същата работа е и с Редкен Екстрийма.. Според вас на какво може да се дължии.. ще с радвам ако споделите някакви предположения..  Hug

# 170
Линде, за твоята коса явно са супер, което е чудесно. Но допускам, че за доста изрусена коса ще са слабички и за това съм пас.Имах мераци за архитекта, но от шампоана ме сърби скалпа, а само маска не ща(дано не размисля в близките 2 часа  Mr. Green), обичам да са ми серийки  Flutter
Джей, не са тежка артилерия те, да Peace Хубаво не си залитнала по тях Mr. Green
Иначе и аз обичам да са ми серийки Flutter

# 171
След като бях напазарувала и от Арлен, и от Рибката и официално бях приключила с черния петък, току що пак се изкуших Crazy
Този път с любимата ми екстремна серия на Редкен, която са пуснали в комплект в Look Fantastic и в HQhair. Шампоан и маска на цени по-добри и от енцо.

http://www.lookfantastic.com/offers/black-friday/redken.list

Лови ги и кодът за 20 %

Само че не разбрах кога успяха да ни отрежат за безплатната доставка. Пуснах до превозвач Confused

# 172
Здравейте красавици,
редовно чета темата - прекрасна е!!! Не съм веща в професионалната козметика за коса, но с вашия опит се опитвам да се образовам в областта Simple Smile)))) Първата ми поръчка беше пълен провал за моята коса и тогава разбрах колко различно се отразяват продуктите на видовете коси Simple Smile Със следващата нещата са по-добре, но ми е много трудно да се ориентирам от какво се нуждае косата ми. Хидратиращите правят косата ми като пух, а протеините са по-добре сякаш. Мисля си, че балансирани продукти са за мен, но не зная как да ги разпозная Simple Smile Направих поръчка снощи в ЗР на някои неща, но много искам да ви попитам  - какво мислите за сериите за боядисана коса и ако има доволни - от коя точно?
Благодаря предварително  Hug

# 173
melina565, с не толкова увредена коса ли си?

# 174
Здравейте  Hug
Тия дни си мислех че трябва да си взема продукти и реших да се възползвам от намалението. Не съм ползвала Алтерна, но ми се иска да я пробвам Simple Smile Какво ще ми препоръчате  Rolling Eyes С гъста коса съм, плътен косъм, изтощена защото я боядисвах руса 10 години а сега съм тъмно руса.

# 175

Незнам защо така се получава при мен протеиновите сериии много по-хидратиращо ми се отразяват същата работа е и с Редкен Екстрийма.. Според вас на какво може да се дължии.. ще с радвам ако споделите някакви предположения..  Hug
И на мен Редкен Ектрийм ми действа по-скоро хидратиращо.
Цимента на Керастас си има протеиновия ефект при мен.
Като хидратация, най-добър ефект май съм видяла от Bain Satin 1 и 2 като шампоан и маската Nutri-Thermique  на Керастас.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 22:15 от Алиска

# 176
Момичетаааа, получих смс от спиди, че поръчката ми от Рибата утре ще е при мен! Невероятно щастлива съм!

# 177
melina565, с не толкова увредена коса ли си?

Да Фрея ... никога не съм се боядисвала, изтощаването ми идва главно от преса и сешоар.Когато не ползвам преса се суша 1 път седмично.Около 1 път изправям на седмица. Доста често не суша,а оставям косата да изсъхне сама.. По моите разбирания не ми е много третирана косата ама незнам вие кажете  Thinking Rolling Eyes

Алиска би ли определила каква е косата ти ?

# 178
Dreamer, ай честито! С чиста съвест значи си си поръчала нещата Simple Smile.
Аз се бутах днес в мола при останалите луди, но съм страшно горда с мен си, защото нищичко не си купих!
Изкушиха ме само козметичните сайтове. Аз много исках да си напазарувам от Арлен, но нещата от Алтерна, които си бях харесала в 10ч сутринта вече бяха изчерпани: крема за блясък, СС крема, 3-минутната терапия, всичко беше обрано.
Напоръчах от Рибката за мен крема за блясък на Алтерна Нектара на Керастаз, скромно и доволно. За систъра напоръчах лилавата серия и термото за преса на Секситата, 2-минутния реконструктор на Афоджи, ш+б хидратиращите и протеиновия балсам на Афоджи. Любопитно ми е секситата как са и мога да направя едно сравнение на двете термозащити.
Бамбуците за обем на Алтерна не са нещо особено. Дори мислех да ги пускам в размените, но сега едва ли някой ще е навит, вие всички се обзаведохте Simple Smile
Сега виждам, че и Валкирия е писала същото. Тъй като имам да наваксвам само от новата тема 10 стр реших да пиша и едновременно да чета, че ще забравя нещо Simple Smile
Иначе, ако бяха пуснали бамбуковата за блясък, веднагически автоматически я грабвам!
cloè , на мен ми се обаждат принципно да потвърдят поръчката.
Ох, как можах да забравя! Приятелка ме нави и с нейната поръчка поръчах няколко ампулки на Дензифик. Като пристигнат ще досаждам с въпроси за ползването.  Heart EyesМного ме е яд, че Циментът беше свършил, дано Нектарът ми се отрази добре, че косата ми нещо хич не харесва хидратация към момента

Кимби, тези бамбуци, за които пишем, мисля, че на теб добре ще ти дойдат, защото са балансирани: http://www.arlen.bg/product/1655/hidratirasht-shampoan-za-obem-s … hampoo-250ml.html  http://www.arlen.bg/product/1645/hidratirasht-balsam-za-obem-s-e … tioner-250ml.htmlПише, че е хидратираши, но за мен е по-скоро балансиращи. Сега прочетох новия ти отговор. Може е хубаво да заложих на термопродукт. http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html

# 179
  • София

Не, не е и искрено се дразня на случващото се.
Скрит текст:
Истината е, че до тук забелязах поне 3-4 сериозни нарушения по ЗЗП от страна и на двата онлайн магазина - Рибата и Арлен (да не казвам, че и Ензо, но по други причини).

Лошото в случая е, че тези търговци знаят, че са в нарушение като залагат евентуалните санкции в очакваните проценти печалба и за това им е все едно - пак са на печалба от събраните приходи по време на акцията.А щом си позволяват да се държат открито така с потребителите, то значи не ги плаши и срив в реномето им при евентуално производство срещу тях пред КЗП. Затова номерът със заплахи с КЗП се съмнявам да мине, най-малкото защото хората от кол центровете имат инструкции и не могат да вземат самостоятелни решения. Каквото са им казали "от горе" това е...

Скрит текст:
В случай, че някой реши все пак да се оплаче в КЗП нека ми пише, мога да помагам. Аз ще почакам още малко да видя какво ще стане с моята поръчка.

ПП: По подобни причини преди 2 години наложиха санкции по повод незаконосъобразното провеждане на черен петък в Емаг, които санкции по спомени май бяха потвърдени и от съда. Та така...
[/quote]

Напълно съм съгласна с теб.
Да не говорим, че реално дори да исках не можех да променя цената, защото без да въвеждам код тя се променяше. Нямаше как да поръчам на реалната (според тях) цена . Дори си изпразних първо цялата количка, в която имаше различни продукти и реших да купувам само Алтерна, защото всъщност предпочитах да купувам от Арлен, а от Рибката само Филип Кингсли и O'right , което и направих. Така че, грешката е тяхна и те трябва да я приемат, не да дават компенсация от шампоан.  Stop
Аз си мисля, че Арлен дори не мислят, че някои може да сигнализира Комисията за защита на потребителите.  Не знам, може и да си направя това упражнение.  Crossing Arms
При Златна Рибка като въвеждаш код си изписваше,  че не е валиден или вече използван, а в Арлен нямаше място за код.

Преди време в един магазин на Витоша бях взела една рокля, на която на етикета беше посочена цена от например 100 лева. Отивам да плащам и цената 250 лева. Гледам етикета, захванат стабилно с описание с всичко на него и цената не беше 250. Вдигнаха скандал, казах, че ще сигнализира за некоректно обявени цени. Дойде управителя или какъвто беше там и служителката му обясни какво е положението и той каза да ми продадат роклята за 100 лева.  Платих я и си я носих с кеф.

Иначе писах на рибата, че искам да ми изпратят нещата от средата на седмицата, защото няма да съм в София и не искам да висят в офис на Спиди.

Нали ви бях писала, че получих един шампоан и маска на една португалска  марка и мислех вчера да ги пробвам. След вечеря си сложих ампула Напура стамиген  за фоликулите и си викам, че после ще вляза да се къпя.  Е познайте дали влезнАх  hahaha даже забравих, че има нещо по косата и сутринта дори се чудя защо така леко ми летят корените, като не съм слагала пяна, или някакъв серум и докато умно, умно се почесвах  по главата изведнъж ми просветна каква е работата #Crazy   
Още не съм измила.   Joy И което  е интересно - дали защото не сложих цяла ампула (и без това слагам само половина)  или поради нещо друго, но беше всичко поето от косъма и скалпа и косата не изглеждаше да има продукт, освен на пипане. Затова така си карах цял ден. Сега ще вляза да се къпя след малко.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 22:22 от Мagnollia

Общи условия

Активация на акаунт