Професионални серии за коса - тема 90

• 37 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, толкова ли са хубави тези бамбуци на Алтерна? Тях не съм имала  Whistling
кои са най-хубавите? Кажете нещо да ме откажете, или навиете.
Нищо Алтерна не взех днес  ooooh!
Ох, пиша и се смея на себе си. Joy
Отивам да разходя кучето, докато го мисля от всички страни

# 136
Здравейте момичета  Hug , за известно време избягвах темата, защото наистина се отразява зле на психиката( от сорта искам това, искам онова - много е зарибяващо) и здраво удря в джобчето.
Днес цяла София беше обезумяла около моловете бяха невероятни задръствания( не че имаше кой знае какво примамливо в тях, повечето магазини просто чистеха застоялата стока по мое мнение, а новите и хубавите неща си бяха на реална цена).
Но с това бойкотиране на улиците накрая ми писна и не успях да стигна до физическия магазин на ЗР.
Затова реших да пусна в Арлен хидратиращата  маска на Мароканойл 500мл и едно ш-нче на Алтерна от хайверната хидратираща серия. Като Ви преслушах да се усведомя какво е ставало, обаче явно не се знае имали нямали наличност и тн.

И последно една молбичка към Freya , убих се да търся ревюто ти за маските на Мароканойл, ще съм много благодарна ако и за Марокан се направи едно обзорно ревю и се сложи в началото на темите Heart Eyes
И така момичета един кошмарен петък наистина, и на влизане в София също са били километрични задръствания, което ме навежда на мисълта, че всичко живо и от околностите се е блъснало да ходи в Моловете.
За догодина only online!

# 137
  • Пловдив
Направо се мразя, обаче днес имам р.д и се самозарадвах.
От ЗР си поръчах (по тел, че сайта им не работи ) 1 кутия Денсифик (за мен) и 125 мл олио Макадамия за нормална към плътна коса (подарък за племенницата). От Арлен : Кенди спрей, Ш+Б за блясък, спрей за блясък на Алтерна, ДПШ на Лабел М и спрей за блясък на Секси хеър.  
Днес късмета е с мен и съм спечелила от  олиото за обем на Керастаз,  но като го взема ще го пусна в размените най-вероятно. Обем имам достатъчно, повече не ми трябва.

# 138
И последно една молбичка към Freya , убих се да търся ревюто ти за маските на Мароканойл, ще съм много благодарна ако и за Марокан се направи едно обзорно ревю и се сложи в началото на темите Heart Eyes
И така момичета един кошмарен петък наистина, и на влизане в София също са били километрични задръствания, което ме навежда на мисълта, че всичко живо и от околностите се е блъснало да ходи в Моловете.
За догодина only online!

Убила си се да го търсиш, пък то ти се смее от първа страница  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=834941.msg … 53939#msg30453939 В раздел "Ревюта на продукти" преди няколко теми го добавих.

*dreamer*, да си жива и здрава и с кеф да си ползваш нещата  Hug

# 139
 ooooh! Hug Който се откъсне от стадото и не знае какво се случва Crazy
Благодаря Freya bouquet bouquet
Сега остава само да се заредим с търпение  Peace

# 140

Днес имах работа из центъра на София и си викам я да мина до рибата за ш-н и маска Sexy hair - е да, ама не. Продавали марката само онлайн  Rolling Eyes
Аз помолих чрез съобщение във Фейсбук да ми запазят една бройка от тях, а аз да си я взема по-късно през деня от магазина им в Пловдив и така и стана. Но май наистина не ги видях изложени никъде.

# 141
  • София
Никакво откъсване от стадото повече  Hug
Дриймър, честит рожден ден!   bouquet
Джей Ло, айде стига. Чак пък нещо невероятно не са тези бамбукци. Пък и винаги ще има някой бамбук в размените, това е третия ни мягазин  Mr. Green много съм лоша нали, извинявай  Hug

# 142
Виви, друго е да си сред свои! Heart Eyes И аз съм на същото мнение за Бамбуците, имам два балсама Uv и хидратиращия и аромата не ми харесва особено и не вършат много работа при нужда от малко по-стабилна хидратация.

# 143
  • Пловдив
Здрасти,момичета!До сега предимно ви четях и много рядко пишех,основно въпроси Simple Smile.Отчитам се със скромна поръчка от Зл.Рибка-Алтерна,бамбуковата серия за обем Ш и Б и от Арлен уплътняващ спрей за коса на Шварцкопф лимитирана серия.Всички продукти ще ги използвам за първи път и се надявам да остана доволна.

# 144
Мерси за спестените 50 лв  Mr. Green така реших и аз на чист въздух. Само за 1 ще ме е яд- забравих да поръчам кенди спрея на Алтерна, ама... няма заради него да пускам, ще го чакам в размените  Joy
Сипвам си сайдера аз, да отдъхна от днешния ми почивен ден Mr. Green! Вместо да свърша плануваното, аз цял ден из сайтовете  #2gunfire hahaha Joy

# 145
Айде сега като всички налупиха тея бамбуци, обяснявайте как не са хубави Joy Размените ще се напълнят с тях Joy hahaha
Аз многп се изкуших да взема, ама ми е останал един такъв спомен, че не са кой знае какво и се сдържах от шампоам и балсам  Flutter

Кажете обаче, че бамбуковата термозащита е хубава и пази Peace
И как се ползваше този кенди мист?
На мен от Арлен ми подариха днес поръчката, утре ще е при мен, ама не се сетих да си я пусна на другия адрес и ще я взема чак в четвъртък Crossing Arms
Дано не ни ощетят от къмм мостри заради големия наплив Joy

# 146
Благодаря за темата.

Преживях петъка, сега да видя, ще преживея ли идването на доставката, която направих от Рибата и, която е вече предадена на куриер.  Grinning

Купих си Хидратиращата серия на Макадамия за тънка коса
Протеинов реконструктор на Чи
Бамбука на Арлен
Митика
някаква защита на Макадамия
рипеър липидиума на лореал

# 147
Ще си повторя въпроса всички са в еуфория и никой не ми отговори Joy

Обаждат ли се от Арлен по тел. за потвърждаване на поръчката? До сега няма обаждане newsm78

# 148
  • Somewhere far away
Ще си повторя въпроса всички са в еуфория и никой не ми отговори Joy

Обаждат ли се от Арлен по тел. за потвърждаване на поръчката? До сега няма обаждане newsm78
на мен не са но аз и не искам. само на мейл чакаш потвърждение и това е. иначе сега днес не съм поръчвала от там. но попринцип не държа да ми се обаждат. и от арлен и от рибката съм  поръчваала и от двеете  места не са ми се обаждали  bouquet

# 149
aDaMaNt^ , бамбуковата термозащита на Алтерна е страхотна и пази, наистина работещ продукт!
Иначе от Алтерна Бамбук се сещам за една серия за боядисана коса ш + б , много нежно ухание, но страшно слаби и никакви ми бяха.
Сега на мен ми кажете, че мусчето от Денсифик е добро, че много импулсивно го взех  Grinning ...
Аз утре ще си получа нещата, но съм сама с двете деца и не се знае как и дали ще ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт