Професионални серии за коса - тема 90

• 37 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Сега кога се очакват  пак намаления, че ми се завъртяха в главата още няколко неща  Grinning

# 256
То и аз така мисля, ама ма мерак голям Simple Smile
Тоя на Алфапарф нали се води там без тия силно измиващите агресивни съставки, та му се чудя дали ще измие и отвори добре косъма, за да навлезе протеинчето, не че не го усещам по-изсушаващ в банята.
А ти с какви протеинови си комбинирала маската?

# 257
Момичета, току що ми знъннаха от арлен. Попитаха ме на адрес или до офис, а аз бях готова да си отстоявам кодчето и се самонавивах. И като уточнихме доктавката, момичето ми каза: и да ви кажа, че ръководството реши да признае кодовете, така че сумата си ви остава така. Как да не ги харесваш арлен. Поръчах термо бамбука, шампоан и балсам хайвер репиър и ДПШ на леъбъл.м всичко за 98 лв Heart Eyes
На рибата съм и сърдита, като имаха рд уж на всички трябваше да има подарък изненада от никс, а аз нямах. Звъннах да попитам защо, не че съм примряла за подаръка им. А те ми отговориха че било за поръчки над 50 лв. Което не беше вярно. Не ми се спореше, но реших с поръчките от тях дотук, въпроса е принципен. Техен клиент бях от 6-7 години

# 258
  • София
Как звучи - всичко САМО за 98 лв  Joy Ох, луди сме си  Joy

Цвети, аз комбинирам с шампоана Архитект, но Алфапарф на мен са ми все едно от левчето, та тях не ги препоръчвам за нищо.  Blush Е, може да си измиете пода примерно ... или балкона  hahaha

# 259
  • Чукарландия
Да си побутна питането:
Сега като свърших с покупките Mr. Green, започват въпросите: С каква маска трябва и/или може да съчетавам шампоана Moroccanoil Extra Volume? Взех си и балсама от същата серия, но аз редувам на всяко миене балсам-маска. Каква серия е според вас: протеинова или хидратираща? Hug

Някой, който е ползвал серията.  Hug

# 260
На мен пък бамбука на Алфапарф си ми харесва. Много добре ми напоява косата, някак жилава и бляскава ми стои с него. На дъщерята също и се отразява супер. Ползвала съм и стария вариант и новия.  Друго на марката не ми е паснало, а съм опитала доста неща едно време от фризьорката (преди мнооого години  Mr. Green, когато навлизах в тая трудна материя  Mr. Green)

Бела ,аз не мога да помогна, серии за обем не съм ползвала.

# 261
  • Бургас/Пз
Дудхен, аз си обяснявам този сух, изпръхнал горен слой, който не можеш да пребориш, като много изтощен и изгорен. Вероятно с времето и с грижи и подстригване ще се оправи. Прави маски с кокосово масло, Еластисайзър преди миене. Мисля, че ще помогне.

+1 за кокосовото масло. Имах същия проблем основно с горния слой и кокосовото масло ме спаси и то само за 2 месеца. В предната тема съм пуснала снимки  преди и сега на косата.

Джей Ло, ама то наистина кошмар си е било  hahaha hahaha

На мен още никой не ми е звъннал , нито от Арлен, нито от рибата. Бамбуковата термозащита с кода излезе 22лв, направо се чудя дали ще признаят, но пък ако не го признаят, ще си искам шампоана за компенсация.

# 262
Защо да ви звънят от Рибата?  Rolling Eyes
Аз поръчах вчера призори, към четири  Mr. Green, и получих още снощи смс, че нещата ми ще бъдат доставени днес. Сега отивам на фризьор и после ще има да се клепам, мазотя и пр. ала-бала.

# 263
Бамбука на Алфапарф и на мен ми е много любим. Със суха, руса и изтощена коса съм.
Аз нищо не си поръчах от намаленията и сега малко ме е яд. Просто сега съм на вълна чанти и обувки. Embarassed
А и съм открила идеалната комбинация за косата ми за момента. Протеинов ш-н + хидратиращия балсам на Тиги, червения. Шампоаните ми са на Лакме дийп кеър и и Блонд ми на Шварцкопф. финиш-олиото на макадамия.
Но наистина съжалявам, че не се възползвах от черния петък.

# 264
Аз нямам никакъв СМС от куриери днес, явно ще е другата седмица...а щеше да е идеално да ми дойде боята, да свърша тая работа в неделя.

# 265
Здравейте момичета!
    Редовно ви чета, но досега не съм писала в темите. Искам да попитам след нанасяне на реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee, след него може ли да се ползва  някаква термозащита например цимент термика на Kerastase  и коприната на Чи.

# 266
На мен ми простигнаха нещата от Арлен, но ще си ги видя други ден. В имейла беше до последно сумата с кода, но куриера е поискал високата, което се очакваше след разговора с тях. После ми звъннаха да питат кой шампоан на Алтерна искам за компенсация. Ще е при мен в понеделник. Най-много в последствие да си взема и маската към него... Хаха! Явно е избирателно - на едни шампоан, на други кредит, на трети им признават кода. Аз като цяло съм ок. Малко тъпо се получи, но здраве да е!

# 267
Много хубава тема  Heart Eyes ще трябва да започна да ви следя  Hug
Снощи поръчах:
Термозащитен спрей с масло от Кенди Alterna Bamboo Smooth Anti-Breakage
Кенди сух спрей Alterna Bamboo Smooth Dry Oil Mist
ДПШ Alterna Bamboo Style Deep Cleanse Clarifying Shampoo

Съжалявам, че не си взех от тези продукти - Интензивна хидратираща маска с масло от Кенди Alterna Bamboo Smooth, Хидратиращо мляко за коса Alterna Caviar Moisture Milk, Луксозен хидратиращ шампоан с хайвер Alterna Caviar Moisture Shampoo.
Ако на някой са му излишни продукти от серията Caviar Moisture Интензивна хидратация с хайвер или Bamboo Smooth Изглаждане и подхранване- насреща съм  Wink  Praynig

При влага във въздуха косата ми става начупена и бухнала  ooooh! Какво ще ми препоръчате за да не става такава  Mr. Green

Косата ми е гъста, с плътен дебел косъм въпреки третирането, години боядисвана руса, а сега е тъмно руса. В момента използвам червения шампоан Tigi - urban anti dotes, 2 мин. реконструктор на Афоджий и подхранващо термо крем-олио с черен кимион - L`Oreal Professionnel Mythic Oil. Усещам я още по-плътна, трудно прокарвам ръце в нея, четката ми за коса на места не я чувствам да стига до скалпа ми  Rolling Eyes Дали не се е пренаситила на някой от продуктите  newsm78 шампоана или реконструктора. Не съм наясно  Embarassed

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 11:59 от Valneta

# 268
  • София
Резултата след черния петък:
Lookfantastik
Serioxyl сета за боядисана коса, заедно с двата серума
Червени шампоан и маска Профайбър  и лилавата маска

Златна рибка - оказа се че все пак ми е минала он-лайн поръчката, нищо че ми даваше грешка.
Литровата маска на Макадамия, още не са ми я потвърдили, та сигурно е изчерпана Sad
2 бои Лакме+коректор
Alterna Caviar Clinical Daily Detoxyfying Shampoo
Изглаждащо мляко за фина коса Loreal Professionnel Steampod Lait de Lissage
ColorpHlex
Kerastase Initialiste
Alterna Caviar RepairX Multivitamin Heat Protectant Spray
Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 12:04 от nad_tab

# 269
  • София
На мен ми звъннаха още в 9:30ч. от Арлен, за да ми кажат, че ръководството е решило да признае кода за отстъпка и да ме питат дали искам да ми остане отстъпката или искам цената без кода от 20% и подарък шампоан. Аз бях поръчала 3 продукта на Алтерна и предпочетох отстъпката. Но не ми казаха, че шампоана трябва да е само от бамбуковата серия и като затворих телефона взех да се тръшкам, че не ги попитах дали не може да си взема напр. шампоан Алтерна Тен  Simple Smile. То лакомията няма граници.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт