Професионални серии за коса - тема 90

• 37 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А на мен ми е любопитно дали/какви мостри са ми сложили от Арлен...Много ми се иска да помириша лилавите про файбър  Joy

На мен не са ми сложили никакви.

# 271
Вие ги  разбихте с покупки на 60%, няма мостри  hahaha

# 272
Покрай вълненията на пазаруването пропуснах да кажа, та сега...
Добре дошли на всички нови попълнения в прекрасната тема  bouquet !
Valneta, при мен термозащитата на Алтерна много добре се отразява във влажно време, не позволява на косата ми да се начупва и бухва, дано и при теб е така.
Илли, аз така съм се настроила,пък ти сега... нищо Joy .
На мен ми е първа поръчка от Арлен, толкова години все от рибката купувах, ще кажа довечера дали имам нещо Peace.

# 273
А на мен ми е любопитно дали/какви мостри са ми сложили от Арлен...Много ми се иска да помириша лилавите про файбър  Joy

На мен не са ми сложили никакви.

Това ми беше последната поръчка от Арлен-тотално ги зачерквам от списъка ми с магазини за пазаруване  Twisted Evil много съм разочарована от тях.

# 274
В HQ ОЩЕ СИ ИМА ЧЕРЕН ПЕТЪК  Joy Кодът за 20% не намаля Алтерна, но намаля чудесно Керастаз, които са  намалени и без него, та някой закъсал ако има  Joy в лири 15,96 са маските, 9,8 шампоаните.

П.П. косата ми е все по-суха по дължините от сините проФайбър, не мога да я понасям, като я пипна и ми става гадно  Mr. Green Иначе е доста обемна, всеки косъм стои отделно от другия  Mr. Green
Май ще се мажа с кокос, щом няма да получа нищо ново днес.

# 275
  • София
Пристигнаха ми нещата от рибката днес. От арлен още няма.

# 276
Дублирах снощи поръчките и ще имам излишни по 1 бр. :
-Термозащитен спрей с масло от Кенди Alterna Bamboo Smooth Anti-Breakage Spray 125 мл. - 31.90 лв
-Кенди сух спрей Alterna Bamboo Smooth Dry Oil Mist 125 мл. - 25.52 лв
Ако някой ги иска да ми пише ЛС  Wink

# 277
Дублирах снощи поръчките и ще имам излишни по 1 бр. :
-Термозащитен спрей с масло от Кенди Alterna Bamboo Smooth Anti-Breakage Spray 125 мл. - 31.90 лв
-Кенди сух спрей Alterna Bamboo Smooth Dry Oil Mist 125 мл. - 25.52 лв
Ако някой ги иска да ми пише ЛС  Wink
Joy e бива ли така  Joy
за миста може да ме имаш предвид, ако няма други. Толкова му се чудих и сега тоя пост мА кара да  hahaha Joy
Вивиан сигурно ще реагира така за термото  hahaha запази и го  Joy

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 12:59 от JLo

# 278
  • Viena
Има ли намаление още в рибката? newsm78

# 279
Valneta,термоспрея ако е свободен,направо го вземам  Mr. Green

# 280
Здравейте, момичета! Hug
______Freya_______, благодаря ти, че правиш тази тема всеки път така красива и не по-малко за това, че я правиш по-лесна за ориентиране, вярвам, че не само за мен, а за всички тук това беше прекрасна промяна  bouquet. Единственото, което ме притеснява в темата е, че все по-бързо я изписваме  hahaha, просто не смогвам да чета Crazy.
Нещата, които чакам след черния Пе(р)тко са:
от Арлен:
Интензивно подхранваща маска за суха коса Keune Satin
Балсам за суха коса без блясък Keune Care Line Satin Oil
Шампоан за суха коса без блясък Keune Care Line Satin Oil

Подхранваща маска с активен кератин Keune Care Line
Балсам за интензивно подхранване с активен кератин
Подхранващ шампоан с активен кератин Keune Keratin

Възстановяваща маска за суха и изтощена коса с с екстракт от семена на киноа Eugene Perma Cycle Vital
Маска за боядисана коса с екстракт от какаови зърна Eugene Perma
Шампоан за обем на фина коса с екстракт от дъбова кора
Шампоан за зряла коса с кератинов комплекс EUGENE
Ултра нежен шампоан за деца без парабени Eugene Perma

Балсам за суха и изтощена коса Sebastian Professional
Хидратиращ балсам с хидролизирана коприна и масло от жожоба Sebastian

Ампула за изтощена коса Loreal Professionnel Pro Fiber Re-Charge

от Рибката:
Олио за коса O'right с пурпурна роза

Крем-балсам за суха коса С/8 Napura
Шампоан за суха коса S/8 Napura
Maска за възстановяване на кератина С/9 Napura
Шампоан за възстановяване на кератина S/9 Napura

Днес съм спокойна и щастлива, права беше Вивчето  Heart Eyes, като каза, че нашето залитане води до семейно разбирателство  Joy Забелязвам, че косата ми през последните седмици се омазнява по-бързо, освен това тъкмо ми беше понамалял косопада и сега от седмица насам пак се възвърна почти толкова силен както беше  ooooh! Досега години наред ползвам само маски и никакви балсами, затова сега поръчах и балсами към сериите, за да опитам дали не са ми идвали тежки продуктите и затова косата ми така бързо да се омазнява и капе.

# 281
И аз да се изкажа за Арлен. Късно вчера пуснах и една поръчка от там, да не се сърдят..но какво стана - взех, че аз се разсърдих. Нямало да имам шампоан аз, еми не е готино за едни да има отстъпки, подаръци, а за други нищо. Пък този на всичкото отгоре ме пита колко поръчки имам от тях..все едно това пък има общо. А не поръчвам за първи път. Помислих малко и се обадих да я откажа. Не участвам в такива игри и не знам скоро дали ще поръчам нещо от там. Не съм и за мострите..колкото и да е готино чувството. От Арлен всеки път съм получавала само една - шампоан за боядисана коса на Кюн. И рибката са много зле обаче. Едно молене за тия мостри пада и я дадат 1-2 я не...нещо се дразня вече, а от рибата пазарувам вече 6 година. Определено ще дам всичко от себе си известно време да не взимам нищо!!!

# 282
  • София

Днес поръчах един комплект на Label.M :
1.Шампоан за боядисана и химически третирана коса Label.m Treatment Shampoo 300 мл
2.Балсам за боядисана коса Label.m Moisturising Conditioner 300 мл

Явно точно тези не са ползвани от момичетата във форума.

От Лейбъл М единствените продукти, с които имам опит са шампоана с овес, от който на косата й трябваше време да се настрои. В началото, първите няколко миенета, се наелектрезираше и хвърчеше. Но това беше отдавна. Когато ги ползвах нямах опит с други серии, освен с тях и Лореа професионел.
Помня че ми харесваше интензивната маска, която страхотно възстановяваше косата.

Дано да си доволна от твоите покупки Simple Smile

# 283
Влизам да споделя лошото впечатление, което днес ми направи рибката  Tired Вчера на намалението нямаше олио Макадамия 125 мл, пишеше, че ще е налично средата на другия месец...И днес като поглеждам изведнъж се появи отново в редиците и може да бъде закупено на нормалната цена...Много е грозно това нещо!  Close

# 284
Ама те шампоаните не са ли само за поръчалите с кода за намаление?
Ти с такъв ли пусна?

Аз ударих чертата (докато го няма моя) добре съм напазарувала- добавки си взех- Макси Хеър, Омега 3 и масло от вечерна иглика, Кокосово и рициново масло, Боитин си имам. Като добавим и вчерашните покупки...за празниците сигурно едва ще си нося косата без шина на врата  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт