Професионални серии за коса - тема 90

• 37 823
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Момичета , можете ли да ми сравните тези двете термо продукта :
http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html
http://www.arlen.bg/product/1646/sprey-za-termozashtita-do-232os … -spray-122ml.html  - > а този става ли и за сешоар?  newsm78

# 286
Моите неща дойдоха  newsm44
Направо качвам снимка на радостта си  Heart Eyes Crazy
Скрит текст:

Ето така се прави! Толкова много подаръчета и мостри, за пореден път съм очарована от Арлен!
Алтерните не са за мен, само Кенди олиото.

# 287
Ох, Фрея, егати кефа  Flutter
Честито и за мострите! Интересно ще ми е мнението ти за ПроФайбърите.

# 288
Не знам. Нещо не им разбрах каква е офертата. Имах в кошницата някакви неща с кода, какво махах, слагах, мислих, променях..накрая нямаше полето за код. Но какво значение има..нали всички ги знаем тия кодове, дали така ти е останала поръчката с кода преди 12 часа или нещо си променила за мен е едно и също. Отделно нали имаме и код за някакви 5 %..няма значение де но мисля че за всички трябва да е едно и също. Както и да е сега май съм по-спокойна Simple SmileSimple SmileSimple Smile въпреки че ме ядосаха

# 289
Дублирах снощи поръчките и ще имам излишни по 1 бр. :
-Термозащитен спрей с масло от Кенди Alterna Bamboo Smooth Anti-Breakage Spray 125 мл. - 31.90 лв
-Кенди сух спрей Alterna Bamboo Smooth Dry Oil Mist 125 мл. - 25.52 лв
Ако някой ги иска да ми пише ЛС  Wink
Писах ти на лично, моля за мен  Praynig

# 290
Фрея, честити страхотности! Уф, дано и при мен са бутнали от лилавите мострички, да се ориентирам и да се кротна...

# 291
Фрей,после исксм отзиви за лилавото Секси.
Аз от Арлен имам мостри на Алтерна, Филорга, Лейбъл.М

# 292
Фреяяя, прекрасна, луда  и забавна тема си ни сътворила  bouquet  Благодаря, че се грижиш за нас  Hug

От половин час не мога да наваксам с четенето   hahaha Joy

Аз преживях Перкото с :

Хидратиращата серия на Алтерна

Спрей за обем от бамбуковата + бамбуковата серия за обем

Л2 на Лакме

Още няква грижа на Алтерна

И няколко ампулки за косопад на Лакме

Whistling Whistling Whistling Whistling

Надявам се в понеделник да ме зарадват подобаващо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да кажа, че с изключение на последната ми объркана поръчка от Арлен, последните поръчки много слаби на мостри. Молих няколко пъти за хидратиращата на Алтерна - нъц, поръчвам Лореал за боядисана и абсолюта, и те ми слагат мостри на същите шампоани  ooooh!  Слагат мостри на някви кремове дето нямат читав надпис даже на английски  Crossing Arms  Сега ще видя рибата как ще ме зарадват  Crazy

# 293
Знам, че само тук ще ме разберете истински  Hug Crazy Flutter

Руса мама, задължително  Peace много му се надявам на него, с това кокосово масло в състава.

Не се стърпях и отворих мостричките на зелените Про Файбър да ги помириша, не са чак толкова зле колкото очаквах  Grinning Даже в първия момент си казах, какви подправки усещат повечето, на мен ми замириса на нещо сладко за ядене  Grinning Продължих да душа обаче и го усетих леко подправкова нотка, но повече усещам сладостта, може би при нанасяне ще се промени аромата и ще се усети по-добре.  Thinking

Сега ще душа и останалите неща. Чувствам се като малко дете на Коледа  hahaha

# 294
___Freya_______ благодаря за темичката и честити придобивки  Hug!

Аз не успях да залитна, но намаленията бяха чудесни и в двата сайта.Благодаря ви, че сте изкупили почти всичко интересно в Арлен  Joy, нямаше да мога да се удържа, ако бях сварила Перма (маските) на тази цена.Покрай тях щях да взема и това, и онова...

Късно снощи пуснах една поръчица, колкото да уважа Арленци.Взех три финиша на Перма и поръчката (с доставката) ми е на стойност под 25 лв.Досега не съм харчила такава малка сума за една поръчка и ми е смешно  hahaha, но и леко разумна се чувствам.

Намаленията на рибката много ме впечатлиха (на Керастаз конкретно)  Crazy .Браво!

Честито на всички  Hug, качвайте снимки, много е приятно! Пък и ми е по-лесно да разглеждам, отколкото да чета  Mr. Green.

# 295
Някой, който има реконструктора на Чи да ме светне колко често се използва?

Иначе съм с току що измита с шампоана на Макадамия за тънка коса, хидратиращ, баласам от същата серия, реконструктора на Чи  завърших със стилизанат, финиш ли му викате тука?, на Aphogee, който много ми хареса (тая марка добра ли е изобщо?). Митика ще го пробвам следващия път, но Freya май каза, че може и да ми натежи и аз реших да го отложа за след ликид рипеъра на Лореал.

На всички, които ми дадоха съвети и ме подтикнаха да похарча ХХХ лева, сърдечно благодаря! Косата ми никога не е била толкова .... уникална както е в момента. Вярно, подстригана е, но това не ми се случва за първи път за разлика от останалото усещане за истинска коса, не са перушина.

# 296
  • София
Ще се връщам назад да чета, но първо да напиша по две думи за Арлен.  bouquet
Само браво! Взели са решение да отчетат всички кодове, а ще си търсят отговорност от фирмата, която им поддържа сайта. Аз, и още 3 бедни души сме мнооооого щастливи  Joy
Просто са страхотни😊 спечелиха ме веднъж за винаги. Това е политика каквато трябва да има всеки уважаван себе си търговец.
Отново браво. Ще си удвояват клиентите с такова поведение.
 smile3501 smile3501 smile3501

# 297
Йеййй и моята поръчка пристигна от Арлен, много съм доволна пратили са ми като подарък пълноразмерен шампоан Нутришън на Кюн и няколко мостри на Алтерна Бамбоо Фриз, пробвах Кенди олиото от мострата и ми харесаа. Направо слагам снимка да не се обяснявам много. Много са мили  Embarassed Арлен ! Hug
http://prikachi.com/images.php?images/859/8487859d.jpg

В понеделник чакам и другата ми проъчка от тях Балсам Алерна рипеър и термото от бамбо серията като подарък избрах Анти фриз шампоана. Аз имах хванат код за -5% и затова предпочетох да си взема шампоанче.
Рибката не са ми звъняли..

Слагам и снимки на косата ми с четката на Ровента,която бях обещала на Фриикчето.
Това е със светкавица http://prikachi.com/images.php?images/851/8487851b.jpg
и без от вчера с хайверената хидратираща се измих http://prikachi.com/images.php?images/841/8487841D.jpg ама мноого кофти се вижда,защото одрязах снимките и снимах с предна камера стана малко мазало.. newsm78

Благодаря на Магнолия и Фрея за разясненията от снощи !! bouquet

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 18:09 от melina565

# 298
  • София
Момичета, звъннаха ми от Арлен, че сухото олио на алтерна се е изчерпало, и ми предлагат това, като като заместител - http://s4.thcdn.com/productimg/0/600/600/43/10818043-1371130106-840372.jpg

Имате ли впечатления от този продукт?

Много неприятно ми стана, моята поръчка беше в първите 10 мин след 12, а освен това олиото си беше налично и вечерта. Дано да е читав този заместител.

Иначе бяха много любезни.

# 299
melina565 много ти е хубава косичката!
И този литров шампоан  Crazy голямо изкушение!

Общи условия

Активация на акаунт