Професионални серии за коса - тема 90

• 37 817
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Фрея  Hug мерси-дано сме на прав път с грижите. Аз имам спомен че Магнолия беше писала нещо по въпроса но не мога точно да цитирам ... смисълът беше че  увредените крайчета се раздуват от водата (предполагам затова стои мокра дълго време). Иначе блясъкът също си е показател-явно за добре затворена кутикула-аз напоследък с всички серии имам блясък-чак се чудя какво се случва  ooooh!

Календара на Керастаз е жесток  Heart Eyes обаче ги имам повече от половината неща и затова съм пас  Heart Eyes-догодина няма да пропусна  Mr. Green

# 361
  • София
Хм ... на мен ми се получава такова съхнене когато косата е попресушена от неподходящи продукти. А бавно съхнене имам когато е най-добре и идеално подхранена.
Например, когато дойдох в темата, с коса в плачевно състояние, съхнеше за 10 минути цялата, вкл. и корена. А сега съхне по-бавно, намирам я за доста добро състояние в момента. Странна работа.

Дели, искаш да си разреждаш шампоаните ли? Ако да - разреждая само дозата в чашка, преди миене, не целия шампоан  Hug С кеф да си ползваш нещата bouquet

Фрей, ох, аз не мога да чакам косата ми да стане за миене. Дори не знам за колко дни би станала, защото на втория ден е така обезформена и смачката от спане и връзване, че я мия, за да й придам форма и живот.

Сетони, Петковците ти са едни страхотни Петковци  Mr. Green

Ивелина, недей връща пресата, това, че е произведена в Китай не значи, че е боклук. Исо са много хубави преси  Peace

На мен започва да ми се върти в главата някаква промяна на цвета, към един тон по-светло кестеняво. Може би в близките дни ще ви поискам съвет как да го направя ...

# 362
Ето за порьозността на косъма и различните степени на задържане на водата. http://cosmeticsandoils.blogspot.bg/2013/07/porous-hair.html

Ох, аз утре ако устискам да не я измия, в понеделник няма да мога  Grinning Обаче се двоумя синьо-зелената Про Файбър ли да пробвам или Секситата? Тази бяла ампула кога да я слагам не разбрах?

# 363
Моята съхне много бързо с хидратиращи серии, с протеиновите не толкова  Mr. Green и то не всеки път и само от определени комбинации/серии сякаш  Thinking

И аз не я чакам да стане за миене, всеки ден мия, дори да е чиста.
Обожавам свежото чувство след баня...а и самото миене е голям кеф Mr. Green някой трябва да ги харчи тия неща все пак Joy Днес повторих терапист, утре ще я видя как се чувства.

# 364
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви момичета за съвета,утре ще я пробвам и ще преценя дали в понеделник да пътува за София.

# 365
Джей, ти не се хили ами казвай кога да си ударя бялата ампула  Joy

# 366
  • София
Ох, много брутално се обърках. Преди, когато косата ми беше зле, е била и много пориозна, със сигурсност. Съхнеше за минути и логично ... с тая отворена катикула. Сега е доста здрава, с блясък, жива, вероятно и средно/ниско пориозна и съхне по-бавно. Но излиза, че здравата коса трябва да съхне по-бързо ... нищо не разбирам?!?  Embarassed

О, Фрей, бялата ампулка още утре я пробвай  Heart Eyes

# 367
Мда ето това хич не звучи добре "Прекалено порьозната коса съхне много бързо, докато косата с ниска порьозност може да остане мокра дълго време."
Отивам да си търся четката да правя теста с косъма  Mr. Green

# 368
  • София
Именно, така се получава с моята коса. Откакто е здрава и блестяща съхне по-бавно от преди.
А когато я напротеинча яко или съм с някоя неподходяща или недостатъчна серия - храйчетата са изсъхнали още в кърпата, като при теб, Мишел.

# 369
  • София
Не видях да сте обсъждали коледния календар на Керастаз? http://www.reallyree.com/2015/10/kerastase-advent-calendar-review-contents.html Някой поръчвал ли го е?
Изкушавам се, но се чудя дали си заслужава.  Blush
Ауу,страхотно ми изглежда,винаги много съм искала да има възможност за закупуване на подобни мини пробички за тестване.Каква му е цената и от къде се поръчва?

# 370
Устоях.
 Много е забавно в темата.

# 371
Устоях.
 Много е забавно в темата.

hahaha Присъждаме ти наградата тогава  Hug

# 372
Ами такова е сложно  Laughing И аз се обърках вече...  Crazy
Ама с какво да я съчетая тая ампула, тя замества маската, така ли? Боже толкова пъти ги четох тея Файбъри и пак ми е пълна мъгла  newsm78

След още 9 теми удряме 100-на годишнина  bowuu

# 373
Фрея Да  Peace замества маската (почва се с нея или на всяко 4-то измиване)  Hug

Боже само тая простотия не бях правила-да си дебна косми в чаша с вода- ми вече 10 минути не потъва-значи не е порьозна  newsm78
Ще ударя аз една ампула от оранжевите или Акуа Олеум на Керастаз-да видим как ще съхне  Crossing Arms

# 374
Фрея, бялата ампула замества маската, понеже е много силна, което наистина си е така. Обаче дали една ампула ще стигне за твоята коса, за да усетиш ефекта, това не знам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт