Професионални серии за коса - тема 90

• 37 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Много лошо ми се отрази и на мен черният Перко (Фрея, поздравления за поредната чудесна тема и точното определение   bouquet ). В общи линии не се бях подготвила и стрелях на посоки, дано да съм уцелила поне една подходяща серия. Ето какво поръчах от Арлен:
бамбуците за блясък на Алтерна шампоан и балсам
шампоан за изтощена коса на Марокан и маската им за тънка коса
запечатващ серум на Лореал
от Рибата:
четка за коса на Лейбъл М
реконструктор на Афоджи със зелен чай
Л2
малка опаковка олио на Чи с арган
шампоан и маска на Маракеш оригинална серия.

Отивайки към Рибата мислех, че ще избера на място дали да взема лилавите Секси хеър, някои от Про файбърите на Лореал или Маракеш. Е, оказа се, че освен Алтерна само онлайн се предлагат Секситата и Про файбърите. Та, затова набързо се реши с какво ще се прибера. Не мога да разбера какъв е смисълът на тази политика. Още повече, че не се спазва стриктно и еднакво за всички.  Crossing Arms  Сега много съжалявам, че не си поръчах кенди олиото или спреят на Алтерна. Ако на някой му е излишно, моля, да ми пише.  Praynig

# 346

Фрея  Praynig  а имаш ли идея защо напоследък още като изляза от банята и си махна кърпата от главата- косата ми е наполовина суха,а да кажем съм седяла с кърпа 5 минути,преди винаги беше мокра  newsm78

Това го забелязвам и при мен след като ползвам профайбъра,мислех че е някакъв ефект на серията,но след като сподели и на мен ми е интересно мнението на Фрея.
Сега говорих с майка ми-Арлен ще доставят нещата в понеделник,от рибката ни вест ни кост,тревожа се да не кажат,че няма да пратят кендитата,добре че ми дадохте идея,че може да се задържи поръчката и без това ще съм там чак по коледа,заради тях пуснах поръчката.....докато се наумувам и вие ги изкупихте в Арлен... #2gunfire

# 347
Сега гледам Енцо как смело са вдигнали цените на алтерните.С по лев до няколко лева на продукт  ooooh! Ей това ме дразни в тях.Да не са борса че така играят с цените  hahaha Нагоре-надолу  Mr. Green

# 348
Момичета, звъннаха ми от Арлен, че сухото олио на алтерна се е изчерпало, и ми предлагат това, като като заместител - http://s4.thcdn.com/productimg/0/600/600/43/10818043-1371130106-840372.jpg

Имате ли впечатления от този продукт?

+ и аз се интересувам  Praynig
Ако мога да съм полезна като човек, ползвал и двата продукта по доста време/икономични са/ , бих казала категорично, че Микромистът е по-добрият продукт, обаче е по-скъп, за съжаление. Нанася се много по-фино, равномерно и лесно и ефектът е точно на сухо масло, за разлика от другото, които си мокри, понеже не е с аерозол и си става на капки. Не попива равномерно и на места си мазнее, което не го обичам. За мен Макромистът е много по-добрият продукт. Peace Дано съм ви била полезна. bouquet

# 349
  • Пловдив
Момичета, звъннаха ми от Арлен, че сухото олио на алтерна се е изчерпало, и ми предлагат това, като като заместител - http://s4.thcdn.com/productimg/0/600/600/43/10818043-1371130106-840372.jpg

Имате ли впечатления от този продукт?

+ и аз се интересувам  Praynig
Ако мога да съм полезна като човек, ползвал и двата продукта по доста време/икономични са/ , бих казала категорично, че Микромистът е по-добрият продукт, обаче е по-скъп, за съжаление. Нанася се много по-фино, равномерно и лесно и ефектът е точно на сухо масло, за разлика от другото, които си мокри, понеже не е с аерозол и си става на капки. Не попива равномерно и на места си мазнее, което не го обичам. За мен Макромистът е много по-добрият продукт. Peace Дано съм ви била полезна. bouquet

И на мен ми предложиха такава замяна и благодаря, че сподели bouquet

# 350
Не видях да сте обсъждали коледния календар на Керастаз? http://www.reallyree.com/2015/10/kerastase-advent-calendar-review-contents.html Някой поръчвал ли го е?
Изкушавам се, но се чудя дали си заслужава.  Blush

# 351
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
На кое викате кедитата на Алтерна?

# 352
Здравейте, момичета!
Имате ли някакви впечатления от този продукт http://www.zlatnaribka.com/chi/zashtiten-sprey-s-keramika-chi-iron-guard-237-ml ?
Какво означава, когато има изсветлели краища?

# 353
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,направо съм потресена newsm78 Поръчах си преса от Исо Бюти,а на кутията пише,че са китайско производство,а иначе мацката по телефона ме уверяваше,че са американски.Възмутена съм,такава цена за китайска стока.Почти на 90 процента ще я върна .Срамота.Вие на какво мнение сте?

# 354
  • София
Феерия , благодаря ти за информацията! отдъхнах си, чакам си с кеф поръчката вече Simple Smile

# 355
Да покажа и аз моите трима петковци  Mr. Green ,най после стигнаха до мен, доволна съм и от мостричката на Алтерна, а пяната наистина мирише прелестно, скоро ще я пробвам и ще дам отзиви.
Скрит текст:

# 356
  • София
Момичета,направо съм потресена newsm78 Поръчах си преса от Исо Бюти,а на кутията пише,че са китайско производство,а иначе мацката по телефона ме уверяваше,че са американски.Възмутена съм,такава цена за китайска стока.Почти на 90 процента ще я върна .Срамота.Вие на какво мнение сте?
Хубава е пресата,не се отчайвай,дай й шанс.Ползвам я от 5 години някъде и съм много доволна.Перфектно изправя и изглажда,косата е с чудесен блясък след нея ,но каквото и да си приказваме,гори си катотвсяка друга преса.
 Иначе продавачките ме дразнят с начина по който си продават пресите и с лъжите си ,че САМО днес е такава цената и от утре ще е тройна.Глупости на тьркалета,от 5 години цената е една и съща.

# 357
Мишелче 15 лв беше и стотинки терапията.
Бубче, радвам се че си доволна, за мен бамбуците са страхотни. Flutter
Аз сега измих с ДК лакме с надежда малко да я скоравя тая коса, последния път бях като с каска след тях...сега е мека и с много гладък косъм, плътна е де, но и мека и подвижна. Балансирала се е косата ли, от това че е предимно естествена ли, от влага ли?  newsm78
Линде, аз мисля, че е от влажното време. И при мен се забелязва такъв ефект на по-мека коса.  Peace

Дели, как да се разрежда шампоанът, с вода ли? И честити придобивки, голям кеф е като си ги вземеш и нямаш търпение да ги пробваш. Аз днес мислех пак да си мия косата въпреки, че не е за миене, само и само да пробвам Секситата  Laughing

Касита, ти термото Митик ли взе или олиото? Кой е реконструктора на чи, оранжевия ли беше, че вече съм ги позабравила?

Титинка, мъглата и олиото от анти фриз серията
http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … l-mist-125ml.html
http://www.arlen.bg/product/1658/podhranvashto-maslo-ot-kendi-s- … ndi-oil-50ml.html

беба28, кое е това чисто масло на Марокан, което го използваш и за под очите? Аз май не съм виждала такова, всички си съдържат и други съставки, чисти масла има само по био и натуралните магазини.

Мишел, Патенце, може би косъмът задържа водата в себе си, позволявайки по-доброто му хидратиране. Което е хубаво и означава подобрено състояние на косата. Преди да започна да използвам професионални продукти косата ми изсъхваше адски бавно, понякога и 12 часа не са и стигали да изсъхне. След като започнах с хубавата козметика и оправих състоянието и, придоби блясък, който никога преди не съм имала, дори на естествената си коса  Grinning (което е странно  newsm78 ), започна да съхне доста по-бързо. А сега, когато изрусявах дължините и косъмът се изтощи отново косата там съхнеше много бавно и беше мокра колкото и да попивам водата. Обяснявам си го с това, че когато кутикулата е увредена, не успява правилно да заключи влагата в косъма, губи я и косъмът в крайна сметка остава сух, след като цялата вода попие в хавлията.

# 358
  • София
Не видях да сте обсъждали коледния календар на Керастаз? http://www.reallyree.com/2015/10/kerastase-advent-calendar-review-contents.html Някой поръчвал ли го е?
Изкушавам се, но се чудя дали си заслужава.  Blush
Аз го чакам, тази седмица трябва да е пристигнал и да ме чака в офиса. Според мен си заслужава, много са удобни опаковките за пътуване.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 00:28 от nad_tab

# 359
И не на последно място е супер сладурски този календар, за ценители  Heart Eyes !

Общи условия

Активация на акаунт