Професионални серии за коса - тема 90

• 37 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ужасно некоректно от страна на Рибата. А и още нещо. Като знаеш, че идва такъв ден, със стократно повече поръчки на всичко, ами зареди бре!!! Обаче въпроса не е в това, че няма. А че не им е изгодно да го продадат на въпросната цена.

Ани, Джойкото не е термо крем, а реконструктор с отмиване  Hug

Сетони, ше споделя обезателно. Мисля утре да го сефтосам, ама ще видим  Mr. Green

# 331
Аз днес звъннах на Арлен и ми казаха, че в понеделник ще е при мен  ooooh! , макар че нямам email, че е обработена.  ooooh!

# 332
И при моята поръчка от Златна рибка се получи същата ситуация.
От 10 поръчани продукта, 2-липсващи. Дано все пак и тези получа
без проблем. Много разочароващо от страна на Рибката. Close

# 333
на мен ЗР ми звъняха днес че едното СексиХеър не е налично-в понеделник ще го заредят и ще ми пратят поръчката  newsm44

Фрея  Praynig  а имаш ли идея защо напоследък още като изляза от банята и си махна кърпата от главата- косата ми е наполовина суха,а да кажем съм седяла с кърпа 5 минути,преди винаги беше мокра  newsm78

Днес пробвах серума за скалп и дължини на Алтерна и нуришинг олиото-и двете преди сушене след Алт.Рипеър-чудни са  Peace кеф че си улучих продукти и то без проба  Mr. Green

Линде а каква беше цената на 3 More Inches терапията-че не им хвърлих око ?  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 18:58 от michelle_ma_bell

# 334
  • Бургас/Пз
Ани, Джойкото не е термо крем, а реконструктор с отмиване  Hug

Сори, аз се заблудих, че е това http://www.enzo.bg/joico/k-pak-style-balsam-za-izglazhdane-na-kosata/

# 335
Вчера ми казаха от Арлен че ще се постараят да ми пратят поръчката веднага,най-късно в събота.Днес сутринта дойде в Еконт  Party Веднага пробвах бамбуковите алтерни за блясък.Не блеснах Уау,но пък косата ми е мека,обемна и ухае супер свежо.Мнооого съм доволна.Благодаря на Линдето че ни отвори очите за серията и на Вив че така сладко ме нави да си я купя  Hug bouquet Шампоана се запенва добре,икономичен е и много гъст.След отмиване косата е осезаемо  по-плътна.Балсама е с изненадващо гъста консистенция и чудесно омекотяващ.

# 336
  • София
Тръгнах да наваксвам,няма наваксване Grinning Голямо писане покрай този Петко.
 Уважих петъка разбира се с ,ама скромно на фона на вас  Grinning .Взех си шампоан и маска на Керастаз - Денсифик,отдавна съм ги набелязала,ама съм си обещала да си ги самоподаря след месец за Коледа Grinning Имам ботокс маска за доизхабяване и не искам да "залежава".
 Поръчах си и това хидратиращо сетче на Макадамия за проба:
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/weightless-mois … isture-travel-kit
Имам Еластисайзър,мисля че ще е хубава комбинация и ако ми хареса ще ги взема в голяма опаковка.

# 337
Има ли разлика между Еластисайзър с масло от портокалови цветове и здравец и Еластисайзър екстрийм?

# 338
Мишелче 15 лв беше и стотинки терапията.
Бубче, радвам се че си доволна, за мен бамбуците са страхотни. Flutter
Аз сега измих с ДК лакме с надежда малко да я скоравя тая коса, последния път бях като с каска след тях...сега е мека и с много гладък косъм, плътна е де, но и мека и подвижна. Балансирала се е косата ли, от това че е предимно естествена ли, от влага ли?  newsm78

# 339
Моите неща от Рибата пристигнаха днес  newsm44 Така им се радвам! От LoveLula снощи ми пратиха имейл, че пратката ми е шипната, така че се надявам да дойде по-скоро за 5, отколкото за 10 дни  Mr. Green

А сега започвам с въпросите  Laughing Вие как процедирате с шампоаните? Разреждате или направо нанасяте? Сигурно ми е малко странен въпросът, но последните два месеца съм с този на Фитокод, а там пада голямо разреждане. Преди него пък сигурно преди 3 години последно съм ползвала шампоан  Blush
Другото ми питане е за ДПШ - с него както с нормален шампоан ли се действа? Измивам и после всичко по реда си?

Ох, много се вълнувам  Heart Eyes

# 340
  • Viena
Има ли дами използвали серията? http://www.zlatnaribka.com/chi/argan-oil-plus

# 341
Не ти ли утежнява дължините? Аз когато съм пробвала да го слагам без да плакна, дори не успявам да изсуша със сешоара /да не би пък да предозирам/?
От класическия вариант ли имаш , или от този за тънка коса ? Аз слагам по 3 изпомпвания при положение, че косата ми е къдрава, гъста и доста суха в краищата. Пробвай с много малко количество, разтрий го в дланите и нанеси леко по дължините. Така не би трябвало да имаш утежняване , дори да си с тънък косъм, просто слагай по- малко  Peace Hug

Виви  Hug и аз пиша от два прозореца  Mr. Green Laughing Hug
Линде , от влагата е може би, моята и тя е отврат тази седмица откак заваля  Laughing Hug

Искам да попитам след нанасяне на реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee, след него може ли да се ползва  някаква термозащита например цимент термика на Kerastase  и коприната на Чи.
Може  Peace

# 342
  • Пловдив
Има ли разлика между Еластисайзър с масло от портокалови цветове и здравец и Еластисайзър екстрийм?

Да, има. Екстрийма е т.н. "тежка артилерия" при хидратиране, а първия е по-слаб.  Ползвала  съм екстрийма  и ми втвърдяваше доста косата, а сега поръчах от другия, като се надявам с една хидратираща серия след него да не претоварвам много косъма. Всъщност аз търся баланс, а не ударна терапия.

# 343
AlexaS, благодаря за отзива!

# 344
  • София
Ау, значи много се дразня вече! Поръчката ми от ЗР, която пуснах с 300 зора в 10.30ч още стои само Приета. А от Арлен ще е при мен в понеделник.
Мразя да чакам, пък!

Общи условия

Активация на акаунт