Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Алати, Практикер за дървени.

# 121
  • гр.Пловдив
идея за място за коледно парти на фирма

# 122
  • Майничка
идея за място за коледно парти на фирма
Колко голяма фирма?

# 123
  • Пловдив
От Панаира ходи ли нещо към Санито в Смирненски?  Ако да от коя страна да го чакам?

# 124
  • Пловдив
 №15 ходи от панаира до пещерско шосе. Можеш да слезеш на хирургиите. Чакаш го от страната на хотел "Марица".

# 125
  • Пловдив
The Game, благодаря ти.

# 126
  • София
Дами, моля за препоръка и контакти на физиотерапевт/рехабилитатор.
Желателно е да има възможност за прием/консултация и в по-късни часове, евентуално уикенд.
Дисковата херния и постепенно натежаващото ми момченце взеха да си казват думата в един глас Simple Smile.
Предварително благодаря.

# 127
  • о`майна лунна нощ е
За Пловдив ли търсиш?
Мъжът ми е с дискова херния, а работи тежък физически труд. При нужда се обаждаме на едно момче, което идва да го намачка вкъщи. От две години си ползваме само него.

# 128
Моля за съвет.
Майка ми я изпратиха в Пълмед на ЯМР. Въпросът ми е добър ли е изборът?
Добър е изборът. Мъжът ми два пъти си прави там ЯМР.

# 129
Интересува ме в Смирненски или Кичука волейбол за деца. Ще съм благодална,ако някой има инфо.

# 130
  • Пловдив
Интересува ме в Смирненски или Кичука волейбол за деца. Ще съм благодална,ако някой има инфо.
Колко е голямо детето?

Волейбол тренират в салона на СОУ "Цар Симеон Велики".

Има от къде да взема телефон на треньора, при интерес.

# 131
Пети клас е детето. По принцип ми се иска някъде по-наблизо,ако може.Но ,да,може да ми пратиш тел. на лични.

# 132
Моля за съвет.
Майка ми я изпратиха в Пълмед на ЯМР. Въпросът ми е добър ли е изборът?
Добър е изборът. Мъжът ми два пъти си прави там ЯМР.

Колко струва в Пълмед ЯМР,чака ли се много?И мога ли сама да отида да си направя или специалист трябва да ме изпрати?Джипито ми няма направления и затова трябва да си платя!

# 133
Спешно ми трябва бяло боди или  гимнастическо/балетно трико 116-122 см. В Гранда няма в единия магазин за балетно облекло, а другият, който беше по-зареден са го затворили.

# 134
  • Пловдив
Спешно ми трябва бяло боди или  гимнастическо/балетно трико 116-122 см. В Гранда няма в единия магазин за балетно облекло, а другият, който беше по-зареден са го затворили.

Вчера гледах такива в Декатлон. Размерите не съм разглеждала.

Общи условия

Активация на акаунт