Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 167
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
От къде мога да си купя палто на сносна цена?

Моя приятелка си купи от магазин Миро.

Къде се намира този магазин?

# 196
Не е ли на главната улица, като отиваш в посока римския стадион - от ляво

# 197
Момичета, знаете ли магазин за играчки в Кичука, от който мога да купя Картофен часовник. В краен случай мога и до центъра да отида.
Ако е това, има в Кауфланд. Гледах го в магазина в Тракия.

# 198
  • Пловдив
Момичета, знаете ли магазин за играчки в Кичука, от който мога да купя Картофен часовник. В краен случай мога и до центъра да отида.
знаеш ли какви пари е Rolling Eyes то май е като уред за измерване на напрежение.

# 199
Разглеждах доста от играчките и не си спомням колко струваше тази. Може би към 20 лв. Thinking

# 200
Здравейте, знаете ли за магазин или по скоро склад за детски играчки в Кючук Париж. Някаква информация премина покрай мен, че имало такъв на изхода на Пловдив в Кючука - каквото и да значи това?

# 201
Да, това е, благодаря bouquet
Ами около 20 лв е и в сравнение със светлинната палатка за 70 лв #Crazy ми е направо евтинийка. Заканила съм се да кодирам детските канали!

# 202
  • Пловдив
Трябва ми обущар или ателие за ремонт на чанти около Търговската гимназия, което да работи поне до 18,30.
Идеи?

# 203
  • Пловдив
От къде мога да си купя палто на сносна цена?
Моя приятелка си купи от магазин Миро.
Къде се намира този магазин?
На главната е.

Прекроиха и го защото е много слаба.
И Сестра й си купи палто, майка и също.

# 204
  • Пловдив
Момичета,къде мога да намеря най-обикновени рамки( за едни плакати) възможно най-евтини,че много бройки ми трябват? Rolling Eyes Някой знае ли какви са цените по тези места,където рамкират гоблени?

# 205
Момичета,къде мога да намеря най-обикновени рамки( за едни плакати) възможно най-евтини,че много бройки ми трябват? Rolling Eyes Някой знае ли какви са цените по тези места,където рамкират гоблени?

Колко са големи?
Скоро търсих за една диплома,стъкларят до нас ми поиска 20 лв за най-обикновена рамка.И тогава случайно намерих това,което ми свърши перфектна работа:
http://jysk.bg/dompotrebi/dekoraciya/ramki-proizvna-izku/ramka-z … 30x40-sm-aluminiy
Но това е най-големият размер.

# 206
Момичета да препоръчате ренгенолог..
Искаме второ мнение за разчитане на диск от ЯМР. Благодаря.

# 207

Колко са големи?
Скоро търсих за една диплома,стъкларят до нас ми поиска 20 лв за най-обикновена рамка.И тогава случайно намерих това,което ми свърши перфектна работа:
http://jysk.bg/dompotrebi/dekoraciya/ramki-proizvna-izku/ramka-z … 30x40-sm-aluminiy
Но това е най-големият размер.

Чини ми се в Баумакс съм виждала подобни преди време.

# 208
  • Пловдив
Благодаря,момичета  bouquet Тези в Юск ще ми свършат работа мисля  Wink bouquet bouquet bouquet

# 209
  • тук-там
Моля за помощ.... От къде да купя рано сутрин цветя?  newsm78 Към 8.00 -пазари....
Ако е възможен избор - около Евмолпия... В Лидъл дали има нещо? Работи ли в 8.00?

Общи условия

Активация на акаунт