Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 185
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
веднъж,но страшно убиват  Tired

Хм,като са носени не знам как е.Трябва да се прочете какви са правилата за връщане.Не знам къде.Може би в сайта на КЗП.Но първи отиди и говори с жената в Мечо Пух.Тя е готина много
Звъннах...каза утре да и ги занеса да види какво ще измисли Peace

# 226
Къде в Пловдив изработват печати, важно ми е да приемат поръчки онлайн?

# 227
  • Пловдив
Някой купувал ли е скоро парфюми от м-на дето е в един апартамент в Кичука Thinking

Във Венера козметик "истински" ли са?

# 228
Момичета, спешно ми трябва препоръка за педикюристка в по-централните райони Praynig.

# 229
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва препоръка за педикюристка в по-централните райони Praynig.
Таня Стоянова  от салон,, Деси Гош,студио за красота "Pretty woman" Капана  https://www.facebook.com/Деси-Гошстудио-за-красота-Pretty-woman-124547954246657/

# 230
Къде в Пловдив изработват печати, важно ми е да приемат поръчки онлайн?

В Дедал ще ти ги направят най-бързо. Ако имаш векторен файл в криви може и по-евтино да ти го направят.
Друго място е Дев Лазер, Ок офис също.

# 231
Цените какви са, знаеш ли? За пръв път ми се налага да правя.

# 232
Цените какви са, знаеш ли? За пръв път ми се налага да правя.

Цената се определя от цената на клишето /това гуменото, което се гравира/ и автомата /дръжката/. Влез в сайта на Дедал там има размерите и цените на автоматите, както и полето с размерите на клишето за да си подготвиш файла. Също и времето за изработка, обикновено са бърза поръчка - 1 ден, нормална поръчка - 3 дни, спешна - 1 час.
По спомен клишето струва 7-10 лв, автомата 15-20, зависи от размера.

# 233
  • Пловдив
Някой ако има спомен каква цена са детските каски за ски на Росиньол в СЛС? Може ориентировъчно....

# 234
  • Plovdiv
Мистик, истински са парфюмите във Венерата, аз само от там си купувам и за подаръци, и за мен

# 235
  • Пловдив
Мистик, истински са парфюмите във Венерата, аз само от там си купувам и за подаръци, и за мен
Peace

Момичета,кажете магазин за детски обувки,кожа,освен Мечо Пух...№34 търся за момче,боти.Въобще има ли в града м-н за кожени обувки newsm78

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 13:19 от mystic woman

# 236
Здравейте мами, искам да ви попитам дали знаете в Джъмбо продават ли играта "Хотел"? 😊

# 237
  • Пловдив
Търся сервиз за прахосмукачка.

# 238
  • Пловдив
Моля,кажете откъде купувате читави кожени обувки за децата си Rolling Eyes

# 239
Сервиз за прахосмукачки има на Васил Априлов, като подминеш ресторант Стадиона - под блока, в който са Виваком, Глобул и М тел. Мисля че бяха ТПК Елдинамо.

Общи условия

Активация на акаунт