Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 055
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Може ли да ми помогнете да намеря добър обущар /за смяна на цип на ботуш/ в центъра?
В подлеза на аптека Марица има добър обущар

# 601
  • Пловдив
leria, добър обущар има и в началото на Железарска като идваш от Азията посока център. Пада се вляво в улицата срещу сандвичите/хот дог /та са си вдясно на ъгъла преди тотото.

# 602
Някой може ли да ми помогне от къде мога да поръчам такъв или подобен конструктор? Трябва ми голям с много части, не държа да е лего.
http://www.kristaltoys.com/lego-konstruktorlego-giant-box-p-3545.html

# 603
От бг сайтовете тук легото е най-изгодно: http://get7.eu/categories.php?CategoryID=195
От чужбина поръчвам на още по-добри цени от англ. и немския амазон, асда, теско, mytoys.de.

# 604
Някой може ли да ми помогне от къде мога да поръчам такъв или подобен конструктор? Трябва ми голям с много части, не държа да е лего.
http://www.kristaltoys.com/lego-konstruktorlego-giant-box-p-3545.html

дребният конструктор трябва да е лего, защото другите често не пасват дупките и играта е затормозяваща и заминава към боклука
едрите не е проблем от братята китайци, но дребното трябва да е качествено
убедих се за стотен път когато тръгнах да сглобявам пингвините /от зоопарка/ - имаше ги само измислена марка и сглобяването беше мъка дори и за възрастен човек

# 605
  • Пловдив
Напълно подкрепям мнението на Ерин. Имаме два-три конструктора измислена марка, които са кофти пластмаса и изработка. За схемата да не говоря.  Последно, преди месец детето не успя да се справи с кораба на пингвините от Мдагаскар и се наложи баща му да му го сглоби, което е в пълно притиворечие с идеята на подаръка. Иначе отдавна му купуваме лего над възрастта му, с което няма никакъв проблем.

# 606
  • о`майна лунна нощ е
Лего си е Лего. И от преди 30 години модел да вземеш, ще е съвместим с настоящите. Моят съвет съвпада с този на момичетата - за конструктор с дребни части да се заложи на сигурно, здраво и доказано във времето.

# 607
Моля да напишете отново часовникар за смяна да батерии, почистване на стъкло, полиране на стъкло - поддръжка общо взето.
Помня къде да не се ходи, но за съжаление не помня кой препоръчахте.

Също ако има бижутер за поправка на Сваровски - хвърляла съм всички сертификати и някои неща ми подмениха, но тези на които нямам - не го правят и отказват ремонт. Виждам че ремонтите са възможни, затова моля ако може да препоръчате за захващане на кукички, лепене на камъни - не сложни операции, но да е човек, който пипа точно и ще издържат.

# 608
  • Пловдив

......
Също ако има бижутер за поправка на Сваровски .....

В пешеходният подлез до х-л Тримонциум   ми поправяха на колие на Сваровски/те  също и продават/срещу символична сума. Но може би в  Токаш /на входа на ТЦ Хали/ да свършат по добре поправката.Като ги изпратят в ателието.Те имат повече опит и техника.Или някое златарско ателие ,което изработва бижута сещам се за Асто голд .

# 609
Момичета, много благодаря за съветите, аз също искам да взема лего, но голям, в кутия, обаче не намирам никъде по сайтовете, та ако сте виждали някъде, независимо в кой сайт ще съм ви благодарна да ми дадете линк. Навсякъде където проверя са изчерпани и не се очаква зареждане.

# 610
Ерин, миналата седмица ми прелепиха кристалче в Сваровски без сертификат, кутийка и каквото и да било, даже не ме и питаха, разпознаха си модела. Не мога да помогна с друга препоръка, но може би си струва да пробваш пак.

На мен пък ми трябва някой да подмени пружина на часовник-гривна - нещо подобно е механизмът, трябва ми човек, който пипа фино и работи с добри материали. Пружината вече е подменяна веднъж в подлеза пред Тримонциум и изработката е доста лоша. Бижутериите масово ми отказаха такъв ремонт, но ако знаете някоя, която би го взела, ще съм благодарна.

# 611
  • Пловдив
Момичета, много благодаря за съветите, аз също искам да взема лего, но голям, в кутия, обаче не намирам никъде по сайтовете, та ако сте виждали някъде, независимо в кой сайт ще съм ви благодарна да ми дадете линк. Навсякъде където проверя са изчерпани и не се очаква зареждане.

какво имаш предвид голям в кутия? Серията дупло с големи тухлички в пласмасовите кутии ли? По скоро се намират отделно кутиите и след това детето си събира серии от няколко легота и си ги нарежда в тези кутии. Но по магазините съм виждала отдавна и такива пласмасови кутии, защо не отидеш в комсед на шести септември само да разгледаш има ли ги.

В майтойс предполагам трябва да има, ако съм те разбрала за каква кутия говориш - защото моята дъщеря има много дупло, но без кутии, а отделно съм й купила една кутийка, която не е за съхранение, ами просто се продава с легото вътре и прилича на кутия/чанта с дръжка, тъничка за 4+ години.

# 612
Не, в Сваровски не става - каквото съм могла е оправено там
Остава ми една обица, която е на 3 месеца и съм хвърлила гаранцията, която е две години, а моделът е излезнал лятото, е, ясно е че е в гаранция, но я искат, защото този модел не ремонтират, а подменят...
Другото са неща извън гаранция, които имат много голяма стойност за мен и не искам повече да им ги нося. Казват не може да стане, пък все пак 7 години съм била гадже и на златар и го виждам, че може. Само че за тези пари, толкова. Всичко е модели излезнали от колекция и да искам да ги купя, ги няма.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 00:14 от Ерин Брокович

# 613
  • Пловдив
Ерин, часовникар препоръчвам един арменец, който работи на ул."Отец Паисий". Aтелието му e малко,  пада се някъде срещу задния сервизен вход на H&M.  Peace За бижутата може да попиташ пак на тази улица в някое златарско ателие.  Wink

# 614

Дай конкретен модел. Всичко се намира, въпроса е да знаеш какво и къде да търсиш.
Имаме много легота, като все още, заради възрастта, сме на серията дупло. Други серии купувам за подаръци на близки по-големи деца. Последно тази кутия съм поръчвала от Английския амазон http://www.amazon.de/LEGO-Duplo-10557-Steinebox-Steine/dp/B00E5TTUUI към 60 лв ми излезе тогава.

Общи условия

Активация на акаунт