Къде в Пловдив? - 61 тема

• 66 395
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Търся сервиз за компютри, в който да ми сменят само кабела с буксата на зарядно за лаптоп.

На мен скоро ми смениха тази букса, че заека я беше изгризал, ама не е евтина - излезе ми към 30лв, ако не намериш друг вариант ми пиши и ще ти дам телефона
Лелееее, ми то едно ново зарядно е 30-40лв  Shocked

# 91
Ми да. Моето го взех от Викиват за 29 лв.

# 92
Търся 4 или 5 пръчки, дълги над 2м. Ще шия палатка, те ще са скелета.

а плат за такова чудо от де? че и на мен ми трябва да шия чанта от непромокаема материя.
Нашата палатка ще е за вкъщи. Peace

# 93
  • Пловдив
На руския пазар има зарядни по 20 лева.

Къде мога да намеря плътен бял чорапогащник за 140-150 сантиметрова госпожица? Все намирам или малки, или тънки, а ни трябва от старите памучните.

# 94
  • Пловдив
От днес еднократното посещение с треньор на басейна на ВСИ е вдигнато на 15 лева

Къде мога да намеря плътен бял чорапогащник за 140-150 сантиметрова госпожица? Все намирам или малки, или тънки, а ни трябва от старите памучните.

Във Вис Виталис гледа ли?От там съм взимала дебел чорапогащник,като едно времешните.Чорапогащниците са долу

# 95
Памучен чорапогащник съм купувала от Т-маркет и от Хиполенд за тази височина 140-150 см.

Благодаря, за насоката относно оценката на книгата!

Елхи в саксии видях днес на паркинга на Била на Цариградско шосе.

# 96
Ерин Брокович, благодаря за споделеното мнение за УНГ специалист!

Момичета, от къде ще купите шаран тази година? От утре ще има в "Лидл" и се чудя дали да не купя от там, но не знам дали не е прекалено малък, тъй като са по 1.600 кг. Моля за съвет!

# 97
  • Пловдив
Преди бях търсила във Вис Виталис, но имаше по-малки. Ще проверя пак, ще видя и в Хиполенда.
Благодаря момичета, имам две седмици време, надявам се да намеря  bouquet

# 98
  • Пловдив

Мисля, че виждах и в магазинчето до училище Душо Хаджидеков  за детски дрехи.

Природонаучния музей предлагат ли ваучери? Искам да купя такъв за планетариум като подарък.

# 99
Да попитам: купувал ли е някой и откъде - ПЪЗЕЛ ГЛОБУС 3Д? Има го онлайн, но нямам време да чакам доставката. Трябва да го закупя от реален магазин. Благодаря.

# 100
  • о`майна лунна нощ е
Ако не се лъжа, съм виждала в Хеликон такива 3Д глобуси.

# 101
Здравейте момичета! Търся кенарени пердета с плетена дантела! Проверих големите магазини, но нямат. Продавачката, откъдето ги купих половината, обеща до дни да достави и другото количество, но мина месец, а нямам време да чакам.

# 102
Преди бях търсила във Вис Виталис, но имаше по-малки. Ще проверя пак, ще видя и в Хиполенда.
Благодаря момичета, имам две седмици време, надявам се да намеря  bouquet

Аз купих чорапогащник за ръст 152см. от Гранда от детския магазин на първия етаж,който е точно след магазина за куфари и чанти  Peace

# 103
Девойки,имате ли кординати ( телефон) на GSM-техника,който сеше на Руски 20,22 под блока,сега е срещу търговската гимназия.Ако не бъркам се казваше Стоян.
За разкодиране на телефон искам да го питам.

Утре от 10 в ДНА ще има концерт на хора с увреждания,вход свободен!

# 104
Здравейте,бихте ли ми казали къде в Пловдив има хубав китайски ресторант

Общи условия

Активация на акаунт