Къде в Пловдив? - 61 тема

• 66 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Майничка
...Къде в Пловдив могат да дадат оценка за стойността на една стара книга? Става дума за издание от преди Освобождението.[/b]

Попитай в библиотека "Иван Вазов", макар че не съм убедена, че поддържат такава услуга. Със сигурност зная, че я предлагат в Народната библиотека "Кирил и Методий".

# 76
  • Пловдив
Някой да си е имал работа с КЗП Thinking

# 77
  • Пловдив
Аз. Питай.

# 78
Търся сервиз за компютри, в който да ми сменят само кабела с буксата на зарядно за лаптоп.

# 79
  • Plovdiv
Май няма такава опция, а купуване на ново зарядно.

# 80
Търся сервиз за компютри, в който да ми сменят само кабела с буксата на зарядно за лаптоп.

На "ген. Данаил Николаев", зад градинката до киното, има едно магазинче/сервиз, провери там.

# 81
Преди седмица ми изгоря зарядното за лаптопа и отидох в един на бул. Руски. Там има всякакви сервизчета-за телефони, компютри... изобщо като тръгнеш от кръговото на ЦГ по бул. Руски може да си избираш къде да влезеш и навсякъде ще ти свършат работа. На мен ми излезе 35лв. новото зарядно (казвам го за ориентировъчна цена).

# 82
Благодаря на всички за насоките за комп. сервиз bouquet Моето зарядно не е изгоряло и си мислех, че ще се размина само със смяна на кабела и буксата. Все пак ще се пробвам.

# 83
Не е открит Бъргър Кинг.

# 84
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали фирма, която може да ми направи 2 такива вратички
http://prikachi.com/images.php?images/962/8492962E.jpg

# 85
Благодаря на всички за насоките за комп. сервиз bouquet Моето зарядно не е изгоряло и си мислех, че ще се размина само със смяна на кабела и буксата. Все пак ще се пробвам.
Пробвай по-добре някъде, където ремонтират Ел.уреди.На моето кабела го беше прегризало кучето,но мъжът ми го поправи-запои жичките, после с изолирбанд и някакъв шлаух и готово,вече 2 г.си работи.

# 86
  • Пловдив
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали фирма, която може да ми направи 2 такива вратички
http://prikachi.com/images.php?images/962/8492962E.jpg
Кухни "НИПО" на ул.Панагюрище в Кършияка  Peace

# 87
Търся 4 или 5 пръчки, дълги над 2м. Ще шия палатка, те ще са скелета.

а плат за такова чудо от де? че и на мен ми трябва да шия чанта от непромокаема материя.

# 88
трябва ми читав сервиз за смяна на панел на ipad mini, но моля ви не на руски. трябва ми някой изпитан, защото е много пипкава работа и после може и да спре да работи. знаех за някой дето беше около ст. христо ботев, но точно къде...

# 89
  • Пловдив

На мен скоро ми смениха тази букса, че заека я беше изгризал, ама не е евтина - излезе ми към 30лв, ако не намериш друг вариант ми пиши и ще ти дам телефона

Общи условия

Активация на акаунт