Къде в Пловдив? - 61 тема

• 66 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Уаикики,доколкото знам до 15.01.16г са в Галерията. После се местят в Ретаил парк (срещу Баумакс)  Peace
Много благодаря за полезната информация!

# 61
  • Близко съм
Добър вечер, искам да ми препоръчате магазини където продават хубави бикини като модел,но ако е възможно да не са скъпи много Crazy

# 62
  • Пловдив
Добър вечер, искам да ми препоръчате магазини където продават хубави бикини като модел,но ако е възможно да не са скъпи много Crazy

Много е субективно това за хубавите бикини, критерии много. Според мен във всеки един магазин за бельо може да намериш хубави за теб.

# 63
Скейтборд сме купували за подарък два пъти от Хиполенд - около 30 лв.
Според мен е хубав подарък, а и децата се радваха.

Относно ключодържателите - подкрепям DevLaser като избор. Не правете грешка да купувате предварително, а изберете от там. Има различни метали и покрития. Аз бях купила 40 бр. и отдолу при гравирането се показа червеникав метал, макар да бяха хромирани.

Къде в Пловдив могат да дадат оценка за стойността на една стара книга? Става дума за издание от преди Освобождението.

# 64
  • до Пловдив
Къде в кършияка може да се поръча хубава пита и баница? Благодаря!

# 65

На ул.Ибър в началото от към хотел Марица,от дясната страна има малка баничарница,там правят много хубави питки,взимали сме за повод.

# 66
Tanya`s bakery, но е доста скъпо. Поводът трябва да бъде много, много специален. Иначе, козуначената пита с филирани бадеми е ммммммм!

# 67
Търся 4 или 5 пръчки, дълги над 2м. Ще шия палатка, те ще са скелета.

# 68
  • Пловдив
Кажете, моля, от къде мога да си купя хубав детски мокет на добра цена / може и килим / трябва ми да е с размери горе-долу 3 на 3м. В Домко най-добрият вариант ми излиза 160лв и то без окантването, но там напоследък ми се злепоставиха последните пъти с размерите, та не ми се ще да е от там.

# 69
Можете ли да ми препоръчате сериозна агенция за недвижими имоти? За наемане на апартамент става въпрос.

Честно да ти кажа, не се наемам да ти препоръчам  която и да е, въпреки че съм се занимавала с  една-две и съм останала доволна. Но все пак съветът ми е да погледнеш сайта alo.bg и може да попаднеш на нещо, което те устройства.  Задаваш си града, квартал, цена... и ще ти изчезнат предложения, отговарящи на зададените  изисквания.

# 70
Момичета, моля ви, препоръчайте ми добър УНГ специалист работещ със здравната каса! Става въпрос за сериозен проблем и ми се иска да отида при изпитан лекар.

# 71
Кажете, моля, от къде мога да си купя хубав детски мокет на добра цена / може и килим / трябва ми да е с размери горе-долу 3 на 3м. В Домко най-добрият вариант ми излиза 160лв и то без окантването, но там напоследък ми се злепоставиха последните пъти с размерите, та не ми се ще да е от там.

няма много избор
или там или Карпетмакс /където сервизът е много по на ниво от Домко/ или големия склад срещу Бриколаж /те нямат разнообразие, по-скоро масовката в детските десени/
Карпетмакс ми се обадиха наскоро, че имат детски мокет за чистене и ми го даваха на много добра цена, така че може да попиташ на място
но като че ли Домко имат най-голямо разнообразие от евтини детски мокети
не поръчвай от тези до Метро, наистина не са в час и бъркат постоянно, ако имаш възможност поръчай от тези по пътя към Джъмбо
Айко имат много евтини детски килимчета от порядъка на 30 лв, хубави десени, но са по-малки размери около 1,5 на 1,5, можеш да си харесаш от сайта и някой да ти донесе като пътува от София или Стара Загора, Бургас

също може да погледнеш в Мебелна къща има магазин за подови настилки. Имаха много видове и със сигурност имаха детски мокет на промоция, но не знам дали не е свършил към ден днешен

# 72
Момичета, моля ви, препоръчайте ми добър УНГ специалист работещ със здравната каса! Става въпрос за сериозен проблем и ми се иска да отида при изпитан лекар.

препоръчвам д-р Арнаудова, но имай предвид че най-сериозното с което ми е помагала е синузит

# 73

Виж в Кичука, на бул. Македония има голям магазин за килими и пътеки.

# 74
  • Пловдив
Какво стана с Burger King на главната, отвориха ли го, че не съм минавала отдавна?

Общи условия

Активация на акаунт