Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 150
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
22.12( вторник) следобед - вечерта .

# 166
  • Пловдив
Къде мога да намеря много плътен чорапогащник, много голям размер? Черен.

Провери в италианския магазин на гърба на халите.

# 167
Търся магазин за "обикновени" детски дрешки - трябват ми памучни клинчета и блузки за вкъщи, както и бельо, устойчиви на пране и сушене в сушилня. Всичко, което намирам по магазините, е щамповано, с камъчета и какво ли не, и се съсипва за нула време. Пазарувам от H&M откакто се е родила малката, но ми се иска малко разнообразие, пък и на по-удобно място - в центъра и посока Каменица.

# 168
  • Майничка
Търся магазин за "обикновени" детски дрешки - трябват ми памучни клинчета и блузки за вкъщи, както и бельо, устойчиви на пране и сушене в сушилня. Всичко, което намирам по магазините, е щамповано, с камъчета и какво ли не, и се съсипва за нула време. Пазарувам от H&M откакто се е родила малката, но ми се иска малко разнообразие, пък и на по-удобно място - в центъра и посока Каменица.

Магазинчето на ъгъла на Петко Д.Петков и Лозенград, с/у у-ще Душо Хаджидеков. Макар че бельо не съм купувала оттам, но блузки, клинове, пижами, анцузи - да. Понеже са производител, консултират как и дали се свиват различните материи. Бельо напоследък обикновено купувам от едно турско магазинче на Отец Паисий, близо до подаръчните опаковки.

# 169
Момичета, искам да направя коледни сладки с украса като тази
. Къде да търся такива ефекти? Досега сме правили с белтък и сладкарски бои, цветни кокосови стърготини и перлички.

# 170
За ЯМР и скенер, в двора на Окръжна болница съм правила, препоръчвам.

# 171
  • Пловдив
От къде мога да си купя прилично шушлеково яке, от тези които се стягат в кръста, с дължина до средата на бедрото, за студено време и по възможност да не е много лъскаво и китайско Simple Smile

# 172
  • Пловдив
От къде мога да си купя прилично шушлеково яке, от тези които се стягат в кръста, с дължина до средата на бедрото, за студено време и по възможност да не е много лъскаво и китайско Simple Smile

В халите на 1-ви етаж  и  до  стълбите на каменица/ пловдив 2019/.

# 173
  • Пловдив
В м-н Роси с/у H$M по надолу на малката главна също м-н Ревю те са български и качествени .

# 174
  • Пловдив
Някой ходил ли е на спининг в ремонтираната зала "Строител"?

# 175
  • Пловдив
Къде мога да намеря много плътен чорапогащник, много голям размер? Черен.

Провери в италианския магазин на гърба на халите.

Благодаря, ще проверя!  bouquet

# 176
Скрит текст:
Магазинчето на ъгъла на Петко Д.Петков и Лозенград, с/у у-ще Душо Хаджидеков. Макар че бельо не съм купувала оттам, но блузки, клинове, пижами, анцузи - да. Понеже са производител, консултират как и дали се свиват различните материи. Бельо напоследък обикновено купувам от едно турско магазинче на Отец Паисий, близо до подаръчните опаковки.
Страхотна! Много благодаря, още в събота ще се разходя дотам bouquet

# 177
  • Пловдив
Благодаря!

# 178
От къде мога да си купя палто на сносна цена?

# 179
Здравейте,търся детски нефролог,освен доктор Мантаркова има ли друг? newsm78
Намерих това,дали някой е бил при проф. Иван Иванов Thinking
http://www.unique-mc.eu/index.html

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 00:58 от slan4ize_76

Общи условия

Активация на акаунт