Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 077
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • На остров
Аз не бих взела количка от Али експрес или нещо подобно.
Чудя се защо Експлори е най популярният модел на Стокке в БГ, според мен Трайлз или Круизи са много по добри.

# 61
Току що ми отговориха на имейла от Рая Тойс. Произведено в Китай... Спирам с проучванията до тук.  Grinning

# 62
А оригиналната Стокке къде е произведена?

# 63
  • На остров
Stokke е създадена през норвежкия крайбрежния град Aalesund през 1932 .
 От началото на 2014 г. компанията е собственост на NXHM , инвестиционно дружество със седалище в Белгия, изцяло притежавано от BY NXC в Южна Корея. NXC е най-големият акционер на Nexon Corporation .
Няма конкретна информация на сайта им за това в коя държава са произведени количките, но оргиналните продукти си отговарят на стандартите и качеството. Пише също така и за много копия на количката, но там не са покрити всички стандарти за сигурност.

# 64
Аз съм 160 см., когато отидох да ги видя продавачката ми каза, че са подходящи за мен, защото кошовете са по - ниски. Най - добре все пак да ги видиш на живо...

Значи аз със моите175 см+5 см ток ще изглеждам доста смешно  Rolling Eyes    беба я 4акаме за нова година ,а на тази количка се бях спряла....и сега?! трябва нещо друго да се харесва,а идеи нямам никакви..

# 65
  • София
За височината, количката трябва да се пробва.
Отиди на ток и пробвай
(от личен опит да кажа, че откакто родих забравих за токове)

# 66
искам да попитам за количките CARRA и по-специално за този модел,някой има ли впечатления за нея http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/car … soro-kauboj-denim

# 67
Момичета,някой знае ли височината на тези колички S-MAX - RETRUS .Стават ли за високи мами или?!
 ако някои ги е ползвал да сподели мнение newsm78

Не е ниска. Всички полски колички които са пуснати в момента и се срещат на почти всеки ъгъл са супер удобни и маневрени. С един пръст можеш да буташ и управляваш. Моята количка е МАРСЕЛ ЕЛИТ , но съм виждала и тази. Дръжката се регулира и е удобна за високи мами. Имам приятелка 185 и много обича да ми бута количката защото е удобна. Единственото което не ми харесва е че са с помпащи гуми.
http://baby.galix.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA … D1%87%D0%BA%D0%B8
Тук има много модели на полските колички. Лично аз не съм чула лошо мнение за тях.
Успех с избора  Hug

# 68
И аз съм на мнение, че без да пробваш няма как да избереш, може да ти е удобна количката. Полските са много хубави, само тежестта им е проблем Simple Smile

# 69
По повод на мострените колички- аз си купих Сола 2 от Малечко. Исках зеления цвят, който се оказа че вече нямаше никъде. Звънях в магазина в София и ми казаха, че е останала 1 количка и дали я искам. Пратиха ми снимка по вайбър, да потвърдя, че искам точно такава- беше разгъната и с етикетче за цената. Поръчах я и си я получих в кашон, с найлончетата и т.н. Така, че това че ви я дават опакована нищо не значи, а и преди това платовете например са били слагани къде ли не, пипани и от хора в завода да кажем. Не се впрягайте толкова- нищо няма да им има на количките ако са постояли чалко разопаковани:)

# 70
искам да попитам за количките CARRA и по-специално за този модел,някой има ли впечатления за нея http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/car … soro-kauboj-denim
Бях писала за нея в старата тема. Тази количка ми беше фаворит, ходих да я гледам 5пъти най - малко, бях на път да я поръчвам, но реших, че не искам коша да е 2 в 1 и аз незнам защо, ама... Та така коша е един, трансформиращ. Лесно се сгъва, с големи гуми отзад, по - малки отпред. На бутане в магазина е маневрена, много хубава визия. Комплекта включва чанта с термоджоб, дъждобран, покривало за крачета и комарник, който е в сенника и не се сваля. Дори в магазина от който аз щях да я поръчвам я продават за 850лв с кошница за кола, която става на рамата на количката. Мисля че за тези пари е идеална - чанта,  кошница, дъждобран... пък и красива.

# 71
А дали е здрава?

# 72
Благодаря ви, момичета за отговорите  Simple Smile определено ще се пробва и ще е някоя от полските.Хареса ми и S-Line Adbor.

# 73
Малко късно, но все пак може да е от полза за някого- днес в магазин "Аверум", представителният магазин на Ивентас (вносителите на Мутси, Фил и тедс и др.) имат -20% на всички стоки.
Аз се отчетох- купих Mutsy IGO Urban Nomad. Ако някой го интересува този модел мога да дам подробности. Сещам се, че се коментираше малък сенник. Сенникът се разширява с цип и стига до степенката за крачетата, т.е. покрива цялото дете. Най-новият модел шаси, кош за новородено+ комарник, седалка, дъждобран и адаптори за кошницата ни Макси Кози- редовна цена 2,175 лв, аз платих 1,740 лв.

Мостри не са ми продавали. Мострата я сгъвахме и разгъвахме сто пъти. Когато уточнихме  цвета ми извадиха три запечатани кашона от склада.  Peace

# 74
  • Варна
Браво! Това е вносител и търговец за мен. Онзи ден от Рая ми казаха, че изложените колички не са мостри и не били за пипане и проба!? newsm78 Когато ходих на място 3-4 модела бутахме, сгъвахме и разгъвахме.
Днес видях в Морската градина обсъжданото копие на Стокке. Сякаш изглежда същото, но има големи надписи DSLAND. Странно ми е китайска реплика да е на такава цена.

Общи условия

Активация на акаунт