Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 556
  • 393
  •   1
Отговори
# 165
Джо, нямала съм никога заплахи.  Не ме намесвайте, моля, в спора, за да не стане накрая развален телефон. Имаше проблеми с лична информация на другш две момичета, едната дори беше намерена от ухажор от реала, доколкото си спомням.. Ако искат, сами ще разкажат... През 2010 нямаше Златно огледало, а фръцли на форума. Затова и снимките нямаха значение. Заяжданията на ЛС бяха дребнав. Дори в един друг форум бях и там същото създание пусна тема, в която беше замесен тукашният ми ник. Ако не бях бременна, не мсля, че нещата щяха да ме натоворят емоционално толкова.. Хормони! Simple Smile
Аз лично нямам впечатление, че категорията протича забавно и приятно и затова не съм сложила моите фаворити в нея. Ако другата година има желаещи, ще участвам и в гласуване, и в номинации. Но мечешки услуги не правя Simple Smile

ПП А, да, имаше и потребителки с профили в сладур.ком или нещо подобно. За едното момиче знам със сигурност, че беше злоупотреба с нейна снимка, но не съм сигурна дали с тукашна.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 19:36 от Ли Лу

# 166
 Ли Лу, то в твоята година не беше ли даже с друго име номинацията, "Вечната Амбър", или това беше в на елфичка?

# 167
Да, на Крейзи бяха и не звучаха никак лошо.

ПП Сори за грешките. Пиша буквално в разгара на всякакви приготовления и стрес Laughing

# 168
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Годината на Ли Лу" казах, защото ти си била победителка Peace. За психарските лични са ми казвали, но не знам към кого са били.

# 169
  • София
От всички номинирани не съм виждала само коикои.Може ли една снимка? Grinning
Аз съм се показвала толкова много, че вече ми е неудобно  Blush Но за да не се правя на примадона, прилагам няколко снимки

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:01 от bubanka

# 170
"Годината на Ли Лу" казах, защото ти си била победителка Peace. За психарските лични са ми казвали, но не знам към кого са били.

А, за психарски ЛС и аз знам. Както си имаме и в размяната на картички разни изцепки от преди години и мерките за сигурност- доста актуално всъщност, се позасилиха.  "Годината на Ли Лу", ехе Hug Тогава се вихрих в Пазаруване в чуждестранни сайтове и напълно заслужено ме пльоснаха за фръцла, но такива бяха обстоятелствата.. Сега пак ходя повече лайв и отчети не давам, няма кога Laughing

# 171
  • Tам през Атлантическия океан
koikoii евала  Hug Peace

и твойте сн. са супер  Peace и ти на тях  Hug

п.п. повечето сн. пускани в покажи се барВани, подбрани и позьорски  Hug Няма лошо де  Peace , сега с тези екстри по снимките е трдно да прецениш как изглежда човека  Laughing
Гледам и по фейса някои 'шопнати сн. слагат а си се знаем   Crazy малко ми е смешно  newsm78

# 172
  • София

А, за психарски ЛС и аз знам. Както си имаме и в размяната на картички разни изцепки от преди години и мерките за сигурност- доста актуално всъщност, се позасилиха.  "Годината на Ли Лу", ехе Hug Тогава се вихрих в Пазаруване в чуждестранни сайтове и напълно заслужено ме пльоснаха за фръцла, но такива бяха обстоятелствата.. Сега пак ходя повече лайв и отчети не давам, няма кога Laughing
Теб съм те виждала, недей да скромничиш. Хубавото си е хубаво  Wink

# 173
Хайде, кюфтета лично  Laughing  Hug

# 174
  • На топло
Гласувах за Koikoii и Candy, защото са млади, съвременни, активни жени и най-важното, са без чалгата нотка, много харесвана по нашите земи  Crazy
Ако имах повече гласове бих добавила Евил и Змия. Змия е много интересен типаж и има много красиви устни.
Мис Джули, която за съжаление не се класира, има много хубаво тяло, с красив извивки.
А тези, които само мрънкат в темата, не ви харесва, не гласувайте....стига фасони.

# 175
  • ту тук, ту там
koikoii, аз гласувах за теб заради една снимка, където ти се виждат очите и веждите, а ръцете ти скриват останалата част от лицето! Направо ми се искаше да си я принтна тогава тази снимка!  Heart Eyes

# 176
Ли Лу е много нежна красавица и ако имаше как бих гласувала за нея  Peace

# 177
  • София
koikoii, аз гласувах за теб заради една снимка, където ти се виждат очите и веждите, а ръцете ти скриват останалата част от лицето! Направо ми се искаше да си я принтна тогава тази снимка!  Heart Eyes

Тази ли  Blush

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:02 от bubanka

# 178
  • ту тук, ту там
Да! Страхотна!  Heart Eyes

# 179
  • Tам през Атлантическия океан
koikoii на колко си ако не е тайна  Flutter ?

Последната сн. също хубава че даже си и без грим  Flutter
представям си като се нарисуваш каква ще си картинка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт